Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט 96 ידנית, אצלי כבר 3.5 שנים

בשנתיים האחרונות הרבה אנשים אומרים לי שהפרונט אוכל לי את הגלגלים והבחור מהפנצ'ריה כל פעם אומר לי שאני חייב להחליף צמיגים. אני מחליף ושוב זה חוזר.

בשנתיים האחרונות יישרתי את הפרונט (אם אני זוכר נכון זה תמיד היה "כיוון גלגלים" בלבד) 3 פעמים וכל פעם זה לווה בהחלפת צמיגים שתוך פחות משנה מגיעים למצב של החלפה נדרשת. בהתחלה הייתי קונה צמיג משובח, עכשיו אני כבר נוטה אל הסיני.

היום הייתי בטסט, אמרו שהפרונט תקין אבל חייב להחליף גלגלים. הפנצ'ר-מאכער לא יודע להגיד לי אם האכילה היא מהחודשיים האחרונים (שאז עשיתי כיוון גלגלים) או מלפני כן.

האמת שאני לא יודע מה לעשות.

האם יכול להיות שזה בעיה מסוימת ברכב, או שאני צריך לתלות את האשם במכות שייתכן שהרכב חטף פה או שם מבור או מדרכה או אני לא יודע מה?

האם יש לי דרך לבדוק בעצמי מה הסיפור?

פורסם

בעצמך אין לך דרך לבדוק, חייב מכשור.

גש למכון פרונט מקצועי שיאבחן את הבעייה. אני לא מבין איך בכל הסיפור הזה לא עשית כיוון פרונט, כיוון שמכייל 3 פרמטרים שונים הקשורים במערכת ההיגוי. בטסט בודקים רק פרמטר אחד (התכנסות אופנים) והפרונט יכול להיות בלתי מכוון בעליל ועדיין תעבור טסט.

תאונה קשה בעבר, בורות, מדרכות - כל אלה משפיעים על כיוון הפרונט ויוכלים להוציא אותו מכיול. צריך להיזהר ולגשת פעם בשנה-שנתיים לבצע כיוון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז תחליף מכון.

אם כל פעם הצמיגים נאכלים ולאיש הפרונט לא נופל האסימון אז כדאי שאצלך הוא יפול.

אי פעם חיברו את הרכב שלך למתקן שבודק פרונט? כזה שמתקינים מכשירים על כל ארבעת הגלגלים ורואים על צג מחשב מה קורה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בהחלט כן. חיברו לי דברים לארבעת הגלגלים ובדקו עם מכשיר מהבהב כזה. זה מכון פרונט הממוקם בתוך מכון רישוי, נחשב לאמין וגם קיבלתי עליו המלצות.

פורסם

אם הפרונט באמת תקין אז כנראה שאתה נוסע בצורה לא הכי רגועה שהורסת את הכיוון או שגם כול פעם אתה קונה צמיג ישן.

אם הפרונט תקין הייתי בודק את רכבי המתלה אולי חופשים בהם גורמים לבעיה.

קובי

• תוכן חדש...