Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל אלו ששיתפו בעזרת תמונות מעל דפי הפורום והעבירו את עומק החוויה לקהל הרחב שלא הצליח להגיע לאירוע עצמו.

שפו לכל אלו שעסקו במלאכת האירגון והביצוע.

כל הכבוד

לחיי הטיולים שבדרך:beerchug:

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם!!

עכשיו אפשר להתחיל לתכנן את ארוע הקיץ בסוכות.....

הסתיים בהצלחה עוד ארוע ענק(תרתי משמע) של מועדון החמש,באנו לתרום לעיר נצרת ולתושביה ויצאנו נתרמים, עם טעם של עוד..

ההשקעה המרובה של החברים,התאומים הרבים קודם לארוע הניבו ארוע מתוקתק ומאורגן להפליא.

תודה למתנדבים הרבים במהלך הארוע,סידור המכוניות,שילוטם,הובלת השיירות וכו.תודה לכל החברים והחברות שדאגו לערב מקסים ותרבותי לאחר ארוחת הערב,ממש ערב של כשרונות צעירים.

תודה מיוחדת לסמדר שעמלה רבות על התאומים עם המלון ועם המארגים וכו.תודה לרון פז הוגה הרעיון,תודה לזמי ומתניה על תאום וארגון הארוע באופן מוצלח.תודה לחברים שמצלמים ומשקעים מזמנם על מנת לתעד את הרגעים המשותפים של כולנו.(שלי תמונת הפנורמה שווה אלף מילים).

תודה לכל המשתתפים הרבים,(250)שהגיעו לארוע עם למעלה מ90 כלי רכב,תודה לחברינו מנצרת שכיבדו אותנו בנכחותם בארוע,תודה לקהל הרב שבא לפרגן ולבקר.

ארוע מסוג זה נותן הרגשה טובה וגאווה להיות חבר ופעיל במועדון החמש!

תודה לכולם.

שלכם נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

בוקר טוב לכל חברי הפורום

לפני שאמשיך במלאכת העלאת התמונות מהטיול שהופסקה אתמול בגלל חוסר זמן

תודה רבה לכל המפרגנים והמגיבים

משמח אותי שהתמונות משמחות אחרים

לשאלתך סימה:

:lol:

את או כל מי שמעוניין יכול להוריד למחשב שלו כל תמונה שפירסמתי למזכרת - בכיף

פורסם

תמונת סיום הטיול

חיוך ופרח ביציאה

resizeddsc08076.jpg

בהזדמנות זו

יונה ואני מאחלים לכל החברים

שתהיה שנה מתוקה כדבש

שנת עשיה ויצירה

שנת ברכה, בריאות, אושר והצלחה

ושנזכה לעוד ארועים משמחים ביחד

אמן !!!!!

resized_DSC08076.jpg

פורסם

היי

ועוד תודות חשובות שנשכחו.....

תודה לצוות הטכני, שעזר בתנדבות כמובן, לכל אורך המסלול להתגבר על התקלות ברכבים,לאסף בקר ,לבני לוי,לדני מגד.

בני ידידי,לא אושר לך התשלום לפי תעריף שבת...

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

האדמומיות ירדה....

לאחר יומיים של מנוחה לאצבעותיי, אחרי ה"קונצרט" בשישי בערב, אני חוזר למקלדת של המחשב. :oops:

אכן היה אירוע מעולה. הארגון עד אחרון הפרטים, הנכונות של החברים להגיע, קבלת הפנים המקומית, שלטי החוצות ואפילו הסיבוב בעיר, אשר "תקע" את התנועה במרכזה לזמן מה, היה לטובה רק משום שיאמרו שמועדון החמש היה כאן ועוד איך היה...8).

הסידור בבית המלון היה מצוין, החניה אורגנה להפליא והשילוט על הרכבים היה יפה.

הארוחה בשישי בערב, במסעדת דיאנה היה בחירה מעולה. כך גם ארוחת הבוקר במלון וארוחת הצהרים, למי שהזמין ונשאר.

תודה מיוחדת מגיעה לפעילים מאחורי הקלעים ובחזית החמה... לסמדר, לזמי, למתניה, לנחום וגם לזה שהתרוצץ בחום עם מגש מלא שתיה קרה והגיש לפעילים המזיעים...:roll::wink:

והסיור בשבת, מקצועי, מעניין, מרתק, מתוקתק. מגיע המון תודות למארחים ולבני הנוער המקומיים המקסימים.

כמובן שהצלמים השונים, כל אחד/ת על פי זוית ראייתו, אשר תמונותיהם מספרות את הכל:mm_yeah:

וואלה, היה שווה. שווה ביותר.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תודה לכולם על האירגון והביצוע המושלם!

הכל תקתק כמו שעון שווצרי!

על קבלת הפנים של תושבי העיר!

לצלמים שעמלו וטרחו התרוצצו צילמו והעלו לפורום....

כמות גדולה של מכוניות שהייתה בחניה העליונה לא צולמו

ולכן כדי לספוג את עוצמת החוויה היה צריך " גם שם"

מחכים לטיול הבא

משפחת לסטר

Dr laster Israel

פורסם

כולנו שכחנו לציין שביציאה ממתחם המלון ציפתה לנו הפתעה - פרח אדום ומדבקה של I LOVE NAZARET שנמסרו לנו ע"י הפעילים - הנתינה לוותה בחיוך רחב, בציון תודה על שבנו לנצרת ושמצפים לשובנו אליה שוב.

מעמד כזה שובה את העין ומרטיט את הלב.

עתה וועד המועדון נכנס לסבב נוסף של הכנות ותיאומים לקראת אירוע "סוף הקיץ" ועל כך נברך אותם - בהצלחה לכל העוסקים במלאכה : נחום, זמי, מתניה סמדר ושא העוזרים .

מצא משה

• תוכן חדש...