Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הירוקה (שלך) והאדומה (שלי) בדרך :-), הן יהיו חברות טובות וקרובות מאוד (באותה מכולה) קרוב לחודש ולאחר מכן הן ינועו יחדיו בטיול הררי עם גג נפתח יחד עם שאר החברים באלפא קלאסיק. שיהיה לנו בהצלחה.

אויש אתכם - אם תחכו קצת אז אז גם ה 6C 2500 Villa De' este שלי תגיע ותוכל להשתתף גם כן

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אויש אתכם - אם תחכו קצת אז אז גם ה 6C 2500 Villa De' este שלי תגיע ותוכל להשתתף גם כן

למה ללכת רחוק, תציץ מתחת לבית שלך ותוציא את הג'ולייטה כבר לכביש :twisted: .

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לא קיים טיול או מפגש שמכסה המנוע לא יהיה פתוח.

: )

ל'

90.jpg

91.jpg

92.jpg

93.jpg

94.jpg

95.jpg

96.jpg

97.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל'

נכון - והרי ידוע לך שרוב הפתיחות הן כדי להסניף קצת מהריח ולהנות מהסינפוניה :-)

לפעמים קורה שצריך לעשות אובר-אול, או להחליף משאבת קלצ' אבל זה בקטנה - גילי אפילו לא צריך לעצור בשביל זה

פורסם

זה החלק הכי כיף של הטיול, לחזור עם חוויות מהטיול.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל'

רק בשביל לראות כמה המנוע יפה שם מתחת למכסה :-)

פורסם

שלי,

אני לא יודע אם זו הספיידר שעברה שידרוג מתלים או הנהגת (או שתיכן), ממש נהניתי לנהוג אחרייך בסיבובים בהרים ולראות כמה יפה את שולטת באלפא, נהיגה למופת.

פורסם
ואל תשכח את המזגן :lol:

או

החלון :wink:

המזגן הצליח לעבוד בדיוק יום אחד ושוב בשביתה (איטלקית - קיים אבל לא עושה כלום) ועם החלונות דווקא הסתדרתי

אמנם שלושה מתוך ארבעה, אבל שיפור ניכר :-)

• תוכן חדש...