Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת אני לא מוצא הבדל תהומי בין

המשחות והסבונים לסוגיהם.כשיש שחור אז יש שחור ,שום מישחה לא תשווה לנו ידיים של רוקח.

אממה הטיפ שלי בעניין קשור למניעה-להשתדל לא להגיע למצב של לכלוך כבד על הידים.להקפיד לעבוד עם סמרטוט נקי ולנגב ידים כל מספר פעולות.גומי צירייה,גירוז מיסבים ועבודה על דיזל ,אין מנוס עבודות אלה מחייבות כפפות.והטיפ האחרון , לא להתעצל ולהרבות בשטיפת ידים (כאן חשוב שהסבון יהיה אכותי ובתקן משרד הבריאות).

פורסם

אני מניח שאתם יודעים אבל לאלה שלא, הייתי אצל רופא לבדיקת אלרגיות.

שאלתי אותו אם עלול לקרות לי משהו אם אני יעבוד בלי כפפות, זה משגע אותי שאני עובד עם כפפות.

הרופא ענה לי שכדאי מאוד לעבוד עם כפפות במיוחד עם שמנים שזה עלול לעשות מחלת עור, או לפתח אלרגיה מסוימת שיכולה להזיק מאוד,

מאז אני לא מוריד את הככפות.

רועי

פורסם
האמת אני לא מוצא הבדל תהומי בין

המשחות והסבונים לסוגיהם.כשיש שחור אז יש שחור ,שום מישחה לא תשווה לנו ידיים של רוקח.

אממה הטיפ שלי בעניין קשור למניעה-להשתדל לא להגיע למצב של לכלוך כבד על הידים.להקפיד לעבוד עם סמרטוט נקי ולנגב ידים כל מספר פעולות.גומי צירייה,גירוז מיסבים ועבודה על דיזל ,אין מנוס עבודות אלה מחייבות כפפות.והטיפ האחרון , לא להתעצל ולהרבות בשטיפת ידים (כאן חשוב שהסבון יהיה אכותי ובתקן משרד הבריאות).

לא להתעצל ולהרבות בשטיפת ידיים ? תאמר את זה למוסכניקים שעבדתי איתם, רצו להרביץ לי מרוב שאני שוטף ידיים...

אני שטפתי ידיים תמיד במוסכים עם המשחה הכתומה או משחה לבנה כזו של WURTH אם איני טועה+נסורת\חול מוריד מצויין.

• תוכן חדש...