Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב מיושן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקר טוב.

יש לי רכב מיושן ( אלפא שנת 86 ) שיוצא מהחניה לסיבוב קטן ולאירועים מיוחדים , אולי 20 פעם בשנה . האם יש אפשרות לעשות ביטוח על בסיס יומי לרכב כזה או איזשהו פתרון ביטוחי יצירתי אחר .

תודה מראש .

פורסם

פתרון יעיל :

נסה לתכנן סמוך לארועים עוד סדורים משמעותיים וחשובים בתחום של 7 ימים .

אז תוכל לרכוש בפול ,ב180 שקל בערך .. ביטוח לשבוע .

זה גם ביטוח לכל נהג ונהג צעיר !!!

אני יוצא לטייל למרחקים ארוכים כ שש פעמים בשנה עם רכב מאוד מיוחד ,ועושה לו ביטוח עבורי ועבור נהגים צעירים לשבוע בלבד .

לא תאמין כמה מי שמתכנן נכון יכול לנצל כל כך טוב את הרכב הזה שנוסע מבוטח פיקס גם לנהגים צעירים .

בכל מקרה מבחן כשירות הנך מחוייב בשיטה זו לעשות לשנה שלמה .

למי שיש יותר מרכב אחד ,כמוני..יש אפשרות תמורת 50 שקל להעביר מרכב לרכב ביטוח מתי שבא לו .

פורסם

ה 180 ש"ח זה כולל ביטוח חובה או שזה רק צד ג' ?

וגם ההצעה השניה מעניינת - יש לי כמובן עוד רכב שמשמש את אישתי , אז לפי מה שאתה אומר יש אפשרות ביום שבו היא לא משתמשת ברכב תמורת 50 ש"ח אני יכול להעביר עלי את הביטוח ואח"כ שוב 50 ש"ח להחזיר אותה עליה ?

מבחן כשירות ? אתה מתכוון לטסט בלשון העם ?

• תוכן חדש...