Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו לגאסי מודל 1993, דגם GL, נפח מנוע 2,000 סמ"ק. אני רואה וקורא רבות אודות מעבר למסנני אוויר פתוחים וכולם מהללים אותם וטוענים שהם משפרים את צריכת הדלק של המכונית. המכונית שלי עושה משהו סביב 8-9 ק"מ לליטר בממוצע, להבנתי, די סטנדרטי לרכב בעל מפרט כמו שלי. החלפת מסנן אוויר היא עניין פשוט למדי ואפשר לרכוש אחד באינטרנט (מקורי, או חליפי איכותי כמו K&N ואחרים) ולהחליף לבד. אבל השאלה שלי היא, האם שווה להחליף למסנן אוויר פתוח? האם אבחין בשיפור משמעותי בצריכת הדלק שלי? למשל, התקדמות לכיוון של 10 ק"מ לליטר?

פורסם

ממש לא פתרון לבעיית צריכת דלק

סוררי אבל זה ממש לא הכיוון

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

americium, לצערך אין יותר מדי מה לעשות. יש ברשותך רכב ישן עם מנוע זללן. שום שיפורי מנוע לא ישפרו את הצריכה, השיפור הטוב ביותר יגיע מהרגלי הנהיגה שלך. האץ במתינות, בלום בחוכמה, דאג ללחץ אוויר תקין והוצא דברים מיותרים מהבגאז'. מזגן הוא גם פקטור משמעותי בצריכת הדלק, אבל נראה לי שזו סדיסטיות להציע לך לנסוע ללא מזגן.

שמירה על ההרגלים האלה בצירוף אחזקה נאותה לרכב תניב לך את צריכת הדלק המירבית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה היא שאני כל-כך אוהב את המכונית הזו. היא במצב ממש מצוין, חיצונית, פנימית וכמובן גם החלקים הנעים. קשה להיפטר ממנה. :)

איתמר. תודה על התגובה והטיפים. :)

• תוכן חדש...