Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שלושת הדגמים:

שברולט ספארק / סוזוקי אלטו / קיה פיקנטו.

 

אני מעוניין לרכוש רכב חדש ומה שמונע ממנו לרכוש את אחד מהרכבים הוא המנוע הקטן שלהן, אני מאוד מפחד שהרכב לא סוחב בעליות ואני מאוד לא רוצה לסבול כי אני מתכוון לשים בבגאג' הפיצפון סאב מגבר וקופסה לכל האביזרי רכב (כבלים להתנעה, ג'ילדה וכו').

 

מה אתם אומרים בנוגע לרכבים חושבים שאצטער או לקנות רכב 2009 /2010 ולא חדש בעלות של 75 אלף שקל?

 

תודה לעוזרים.

פורסם

ברשותי אלטו חדשה... הרכב סוחב מאוד יפה כולל עם מזגן. מבחינת בגאז' מאוד מאוד קטן כך שמה שתירצה לשים שם פשוט ייסגור לך הכל.

:)
פורסם

חושש ממנוע קטן, צריך בגאז' סביר - אז למה שלא תקנה קליאו 1.2 חדשה או 206+ ב 70 אלף ש"ח?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דווקא על הצרפתיות הייתי פחות ממליץ למרות שהם חדשות אבל עדיין צרפתיות ששם תמיד צריך לצפות לבילתי צפוי...

לא סובל רכב צרפתי.

לא אכפת לי לסגור את הבגאג' כי בתכלס אני לא צריך להכניס עוד דברים לבגאג' חוץ מהסאב מגבר צ'ינג'ר וקופסת האחסון.

גם בסיאט שלי יש את כל אלה והכל נכנס אין לי צורך להכניס שם כלום

פורסם
לא סובל רכב צרפתי.

 

זכותך המלאה.

לידיעתך, יש גם ניסן מיקרה במחיר זהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי אתה צריך לעשות נסיעת מבחן,אם אתה בחור צעיר ואוהב מוסיקה ונסיעה מהירה זה ממש לא הרכבים המתאימים לכך,אתה צריך להיות רגיל שבעליות הרכב לא יסע 100,אלא אם המחוג הסלד לקראת הסוף,וגם לא בטוח.

 

אולי כדי לבדוק את המיקרה שכן היא מציע מנוע בעל 80 כ"ס,אך בעיקרון אלו רכבים לא מהירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכבים אלה הם עגלות בלשון המעטה, 4 מבוגרים עם מזגן והרכב לא עובר את ה-50 בעליה ולא משנה כמה חזק תנסה, אם הקטע שלך הוא לא חסכון בדלק, עבור הלאה.

פורסם

מי שלושתם ממליץ לך ללכת על קיה פיקנטו האוטומטי,וגם צריכת דלק טובה 1:15

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

×
×
  • תוכן חדש...