Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הסיפור קצת מוזר

אני נוסע לי על גשר ועושה עקיפה קטנה במהירות המותרת 80 לצורך העניין.

ואחרי שאני עוקף את המשאית, אני רואה בצד ימין שלי צלם עם מצלמה גדולה וגבוהה, כלומר עם רגלים כאלה על הכביש.

ואני רואה שהוא מצלם אותי כמה פעמים ע"י הבהוב של הפלאש של המצלמה שלו (זה היה באור יום) ראיתי רק את הנורה של המצלמה.

וממש ראיתי אותו עוקב אחרי עם המצלמה ומצלם לו כמה תמונות.

הוא צילם עוד מכונית מאזדה 6 חדשה אבל עלי ממש התמקד והכל קרה בשניות חשוב לציין.

מותר לו בכלל לצלם אותי ?

האוטו שלי הוא B4 2008 נקי ויפה ואולי הוא עושה כתבה והוא מחפש רכבים שנראים טוב אולי אני יודע:-)

הוא היה נראה לבוש כמו אלה שמודדים רוחב כביש, ומידות של בתים שלא חרגו מהשטח שלהם.

מה זה לדעתכם ? מותר לו להשתמש בתמונות ללא אישור שלי ?

פורסם

מקווה שחייכת.....

אתה יכול להרגע, אולי סתם הוא בא להסתובב או לשנות מיקום וזה היה נראה כאילו הוא מצלם אותך.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אחי אתה פרנואיד , ואגב ה"מצלמה" לא מצלמת אלא מודדת מרחק בין חפצים ע"י לייזר או מה שראית כפלאש - ה"פלאש" מגיע לחפץ (במקרה שלך הרכב) וחוזר למצלמה וכך המרחק נמדד, כמו באקדח לייזר משטרתי שמודד מהירות על פי אותו העיקרון מה שלא היה במקרה שלך.

• תוכן חדש...