Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני במא ומתן עם חברה מסויימת שמעוניינת למכור סקודה סופרב המשמש את אחד מעובדיה.

נכנסתי למחירון של לוי יצחק ומילאתי את הפרטים הרלבנטיים, בינהם בעלות (ליסינג, נהג יחיד) וקילומטאראז'.

נציג החברה, שעימו אני בקשר, אמר לי כי מקובל בעסקים מול חברות הליסינג לעשות הפחתה אחת בלבד מתוך השתיים.

האומנם אכן כך מקובל ביחסים שבין חברות הליסינג לבין החברות שמשתמשים בשירותי הליסינג?

מדובר בסקודה סופרב בנזין, 1/2010, כ 60,000 ק"מ. ברשיון הרכב מצויין כי חברת הליסינג היא בעלת הרכב. הרכב שימש נהג יחיד (אני יודע זאת בוודאות), ונציג החברה שאצלה היה הרכב אמר לי כי מדובר בליסינג מימוני ולא תפעולי.

יש כמובן פער דרמטי בין המחיר הסופי אם מחשיבים גורם הפחתה אחד בלבד.

אשמח לתושבות והכוונה.

פורסם

נכנסתי למחירון של לוי יצחק ומילאתי את הפרטים הרלבנטיים, בינהם בעלות (ליסינג, נהג יחיד) וקילומטאראז'.

נציג החברה, שעימו אני בקשר, אמר לי כי מקובל בעסקים מול חברות הליסינג לעשות הפחתה אחת בלבד מתוך השתיים.

אז הוא אמר..

כאשר מנהלים משא ומתן, אומרים כל מיני דברים.

המחירון המשוכלל של הרכב כולל את שני הפרמטרים (מקוריות וקילומטראז) ולא רק אחד מהם.

אולי מקובל בעסקים עם לקוח לספר לו סיפורי סבתא..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחירון הוא בסיס למו"מ תעשה חשבון כמה שווה לך לשלם, תריח את השוק - ותחליט כמה להציע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה רצית שיגיד לך?...

כמו שיגיד לך שהמנוע והגיר דפוקים אבל אצלם בענף מקובל להשתתף בתיקון רק של אחד מהם.

בעלות זה עניין אחד וקילומטרז' זה דבר אחר. גם לעובדה שמדובר בנהג יחיד הוא חסר משמעות בליסינג כי ידוע מה היחס של הנהגים האלה למכוניות שלהם. לא סתם אומרים שלמכונית ליסינג יש עבירות כמו של ג'יפ...

תן לו את ההצעה שלך לפי מה שמתאים לך בהתבסס על החישובים של לוי יצחק. בדרך כלל החברות הללו עושות פוזות אבל לא שווה להן להתמחק יותר מדי. זה לא כסף שיוצא לו מהכיס אז תראה שיתגמשו איתך.

פורסם

חלק ניכר מאחוזי ההפחתה בליסינג נובע מכך שבדר"כ הרכב ייסע יותר מאשר רכב פרטי.

אבל, וזה אבל גדול, משום מה יש אנשים שמתייחסים לרכב ליסינג לשעבר כאילו יש לו קלמידיה.

לא כל הרכבים שהיו בליסינג שחוטים, אני יכול להגיד לך מניסיון גדול עם רוב החברות בארץ שרובם אפילו במצב סביר פלוס ובחלק מהמקרים במצב הרבה יותר טוב מרכב בבעלות פרטית.

כיום על נזקים לרכב מורידים לא מעט כסף לעובד שהרכב צמוד אליו ובנסוף ניתקלתי בהרבה חברות שיש הגבלת ק"מ\דלק.

הכל תלוי במצב הרכב עצמו, בדוק מה ההפרש במחיר לעומת רכב דומה מבעלות פרטית ותחליט האם משתלם לך או לא.

פורסם

אני יודע שעוד לא קנית וברור שאין מה לחשוב על מכירה,אבל אם תחשוב על זה בעת מכירת הרכב ליד ה3 היא ישקלל ,את מספר הידיים ,הק''מ ואת ההיסטוריה של הרכב שהיה בליסינג,כלומר יבוצעו השקלולים במלואם בלי השמטה או התעלמות מחלק הפרמטרים "כפי שנהוג" בעסקים.

• תוכן חדש...