Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מתום סיום הלימודים של השנה ה12 שלי, מתחיל בקרוב את השנה ה13 במגמת אלקטרוניקה ומחשבים.

מחפש עבודה ופ:-oקינג לא מוצא שום דבר בישבילי, אני לא בן אדם של מלצרות או דברים של מסעדות,

שלחתי קורות חיים לסלקום, פלאפון, אורנג', בזק, ומספר חברות נוספות עם שירות לקוחות, כשאני חושב עלזה מה הסיכויים שחברות כאלה יעסיקו צעיר בן 18 שרק יעשה להם בעיות עם הלימודים כי אני לא יודע מה ילך לי כל ה3\4 שנה בבית הספר עם השעות שיתאימו לעבודה.

מישהו מוכן לעזור\למצוא\להציע לי עבודה שתתאים ותיהיה גמישה לתלמיד יג', תושב בת-ים.

תודה רבה לכם.

מינטו.

פורסם

אם אין לך בעיה לעשות משמרות ערב לדוגמא מ23-15, אני לא רואה איך בדיוק הלימודים אמורים להפריע לך או להם. בעצם יותר לך :-)

לי בזמן שגרתי במרכז ושלחתי קורות חיים, לא הפסיקו להתקשר ולהציע עבודה בדיוק מהחברות שאותן ציינת ורבות נוספות ואני גם למדתי, סטודנט, 4 פעמים בשבוע לצורך העניין.

• תוכן חדש...