Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ל DD יש את ה 9500 שהוא 1500 RMS - מישהו יודע עליו מחיר..?

סדרת ה - Z עולה יותר מ 13 אלף לסאב !

ואני לא מחפש סאב כפול ! אחרת הייתי מביא אחד יותר חזק ! (מה ההבדל !)

ומה רע במה שרשמתי ... בתגובה האחרונה.. תעזרו לי בבקשה

DD9500 לא פחות לא יותר!!! :twisted::twisted:

אני לא יודע כמה הדבר הזה עולה אבל יכול להגיד לך שראיתי כזה במציאות וזה צריך להיות חתיכת סאב מרושע...

פורסם

אני אישית במחירים שאתה מדבר עליהם הייתי מכוון על איזה דאבל BL FL כמובן ש-12" כדי שיכנסו לבגז של האקורד, או BTL FL אחד 15 אינץ. עם הגברה נכונה ותיבה נכונה, תהיה לך מערכת חזקה, מאוד. (מנסיון בעבר הלא רחוק :-P , בטויוטה קורולה ובמיוחד במאזדה 2).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

DD אפשר להשיג בחנויות, אני אישית קניתי בחיפה בחנות שניקראת אוטוס אים זה עוזר לך למרות שקיבלתי הצעות גם בחניות אחרות

ואני לא מאמין שאפשר לימצא 9500 משומש.

פורסם

אני לא מחפש דאבל סאב ! פעם חמישית !!

ואני לא מצליח לראות מזה " סאב BTL FL " - אשמח לקישור

נראה לי אני אלך על ה 9500 לפי המחיר שלו אם מישהו יודע יעזור

פורסם

800RMS- ascendant Chaos

1250RMS- ascendant hevoc

סאבים מעולים משלבים איכות ועוצמה ברמה גבוהה

יש לי למכירה את הראשון מניסיון סאב מעולה ומרעיד שצריך

pioneer.p99

genesis dual mono/genesis four Channel

dynaudio esotar 2 - 3way

genesis miniblock/genesis audiophile

פורסם

סנדאון 1000d + aa chaos ירטיטו לך את הוובוס כמו שצריך , ויש לך יבואנים של הציוד הזה בפורום.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

חברים

סאב שיכול לצרוך עד 1500 וואט (1.5 קילו וואט לצורך העניין) בפעימה על מתח ממוצע של 13.8V ידרוש זרם שעולה על 100 אמפר...

בהילוכי סרק אנחנו יורדים מתחת למתח הזה ובנסיעה בסל"ד גבוה אנחנו במקרה הכי טוב נהיה יציבים על 14.4V

הבחור מוכן להוסיף עוד מצבר, לשים חיווט 0 גייג' בינם אבל לא מוכן להוסיף עוד אלטרנטור שיטעין אותם??? - הבדיחה הזאת צריכה להסתיים כאן ועכשיו.

אני לא בטוח שהוא עשה מספיק שיעורי בית בכדי להבין שצריך ממסר פריקה בין המצברים שגם כן לבדו עולה כמה מאות שקלים.

אה כן - אל תשכח בנק קבלים בכדי להציל את האלטרנטור המסכן של האקורד שלך - שהוא במקרה הכי טוב לדעתי 90 אמפר ובטח ובטח שלא בהילוך סרק.

תקנה הרבה נורות H7 להחלפה כי אני חושב שהולכות להישרף לך כמה, אולי גם כמה נורות איתות ועל הדרך תבדוק עם הרכב שלך עדיין מכוסה באחריות יצרן :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...