Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין בהמלצה לגבי שברולט אבאו למי שמבין

Mordi17
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם אני מתלבט האם לקנות שברולט אבאו 2008 . מישהו יודע האם היא צורכת הרבה דלק ? שמעתי מכמה וכמה המלצות שליליות על הרכב . יש לי הזדמנות לרכוש את הרכב המחיר זול יחסית אשמח להמלצות , תודה רבה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עוד אפשר לבקש מרכב שניראה ככה ונוסע נחמד ושנת 2008 שאפשר לקנות בחוץ סביב ה35000 אם תחפש טוב

זה כסף לרכב כזה כל מי שיגיד אחרת זה בולשיט רכב חדש בכלום כסף כל מה שיגידו מתגמד מול המחיר והצורה רכב יפה

גם בלי קשר זה לא הצורה הישנה זה צורה חדשה 2008 חבר תחשוב קצת ומה שיש בחוץ זה סביב ה70000-12000 קילומטר לא

רע ביחס למבחר שיש בחוץ אני ממליץ אבל במחיר טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצות קשה לי להאמין שתקבל.

מדובר בפחנוע רציני, רכב חלש וזול, רמת בטיחות מזעזעת, אמינות גרועה ושום סיבה טובה לרכוש אותו. לא סתם 99.9% מהאוויאו שנמכרו בישראל הגיעו לחברות ליסינג והשכרה, המחיר הנמוך רק מעיד על טיבו של הרכב, לכולם יש הזדמנות לרכוש כזאת בזול.

אם אתה מחפש רכב זול וחדש יחסית אז הגטס הוא רכב סביר הרבה יותר ועדיף על האוויאו.

שבת שלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

עיצוב זה עניין של טעם, אבל מבחינה מכאנית ובטיחותית גטס עדיפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...