Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מעוניין לברר אם קיימים חלפים לרכב הנ"ל שנת 97 - של אחת מהחברות שציינתי , חלפים למשל כמו בית תרמוסטט , צינורות מים וכו' .

אם מישהו יודע על חלפים כאלה שנמכרים בארץ - אשמח לדעת היכן ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

היצרנים מוכרים בארץ.

השאלה איזה חלק בידיוק אתה צריך?

בחלקי מע' הקירור של המנוע יש להשתמש בחלקים מקוריים.

קובי

פורסם

לדוגמא בית תרמוסטט , KOBIC - מהיכן אתה יודע ש- MEYLE או FEBI לא מייצרים לדוגמא עבור פולקסווגן את הבית תרמוסטט ? .

היכן מוכרים את החלק הזה בארץ של אחת מהחברות שציינתי ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני לא חושב שמיילה/פיבי מייצרות את החלקי מע' הקירור.

לצערי אני לא יודע מי כן מייצר אותם, אבל להבנתי יש להשתמש רק במקורי כי החלפים האלו לא באיכות גבוהה.

קובי

פורסם

MAYLE היא חברה נחמדה בכל הקשור לגומיות וחלקי מתלה אך היא בשום אופן לא ייצרן OEM! (ואל תקנה שום חלק שלה שקשור במייסבים!)

FEBI היא כן יצרן OEM להרבה תחומים ברכב. חברה טובה למייסבים היא INA שגם היא יצרן OEM.

לכל דבר יש את החברה המעדפת בגדול FEBI היא חברה מומלצת. בית תרמוסטת וצינורות מים זה חלקים דיי פשוטים לא הייתי מתעמק בהם יותר מדיי העיקר שיהיה גרמני!.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...