Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסוזו רודיאו-מוסך לא מצליח לפתור בעיה של חוסר סחיבה

liran86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני פונה מתוך ייאוש!

כבר לא יודע מה לעשות...

בפסח, בחזרה מהצפון לאילת האוטו פשוט סירב לנסוע. ככה פתאום!

בבעלותי איסוזו רודיאו 2002 LSE אוט` באמת באמת אוטו מטופל ומטופח!

פשוט בונבוניירה, לפני שהחליט שהוא מסרב להיכנס להילוך 3,4,5 היה גם במוסך לטיפול 10000... הכל היה בסדר.

הגעתי למוסך המורשה שלי שבישר לי כי הגיר הלך.. (120000 ק``מ).

האוטו בילה במוסך חודש ימים (!!!)

הגיר הוחלף, אך הבעיה לא נפתרה!

בעל המוסך אחרי חודש וקצת הרים ידיים..

הגעתי למוסך אחר, החליפו לי אגזוז ודוד שהרעיש כאילו הוא נגרר על הרצפה. -וכלום הבעיה לא נפתרה, הוא נותן גם גז בעצמו. מרעיש ובקיצור נהיה טרנטה!

מיותר לציין שאני חיייייב להשכיר רכב כי העבודה שלי מצריכה רכב!

מה עושיםםם!?!?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוסכניק שמחליט שגיר הלך ומחליף אותו בלי לקחת אחריות שזה לא בעיה בגיר בסוף או אחד שמחליף אגזוז ודוד שלטענתו הם הגורמים לבעיה ובסוף זה לא וגם כן לא לוקח אחריות לדעתי טימטום ואסור להיתקרב אליהם. אתה שם כספך על קרן הצבי. האם הרכב חובר לסורק תקלות?

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן..חיברו למחשב שהצביע על בעיה בפלאגים

הפלאגים הוחלפו, הבעיה לא נפתרה.

עכשיו טוענים שיש בעיה בממירים. מתברר שבאחד הימים שהאוטו בילה במוסך פתחו ממיר אחד והרסו אותו.

השני, כך אומר המכונאי חלול וזה מה שגורם לבעיה.

אני כבר לא יודע למי להאמין ועל מי לסמוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב לצערי ולצערך כמובן שאתה נימצא במוסך הלא נכון ואני לא אתפלא אם הם גם לא קוראים את הדיאגוזה שמופיעה בסורק נכון!

אם הם ציינו בעיה בפלאגים אני מניח שקיימת בעייה בהצתה עצמה ומערכת ההצתה זה לא רק פלאגים. ממליץ לך בחום (רותח) להיכנס למקום מקצועי יותר!

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום!

ברודיאו היתה פעם בעיה בצמה המרכזית ממחשב המנוע למנוע עצמו (חיישנים ומפעילים).ישנן תופעות מסויימות שנגרמות מבעיה זו.

כנס למוסך מורשה עדיף מרכזי (ראשל"צ) שמכיר את כל ההיסטוריה של בעיות ותקלות בדגמים אלו והסיכוי שתהיה מרוצה יהיה יותר גבוה.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...