Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני גר מעבר לקו הירוק ולכן מדינת ישראל מסבסדת לי חלונות מפלסטיק נגד אבנים.

היום הכנסתי את הרכב ל"שדרוג" הנ"ל ולא הייתי מרוצה בלשון המעטה.

קודם כל, העבודה נעשתה בצורה חאפרית שחבל על הזמן. החלונות לא נכנסים לגומיה למעלה בצורה חלקה, הדלת לא הוחזרה למקום ב 100%, והח"ח מקדימה מסרבים לעלות כמו פעם.

ואחרי הקיטורים מגיעים לשאלות:

א. מישהו עבר תהליך דומה לשלי? ככה מתייחסים לכולם או שאני מורם מעם??

ב. על הח"ח ויתרתי ובעז"ה כבר בימים הקרובים אני אחזיר את המנואלה למקומה (הח"ח לא מקוריים, מדובר בסובארו אימפרזה 97'). האם נחרץ גורלי משום שבסובארו אין מסגרת לחלון וכל פרחח יכול לעקם את החלון ואפילו לשבור אותו אם הוא חפץ בכך? מכיוון שהחלון לא נכנס פרפקט בגומיה, הרוח חודרת פנימה לרכב. יש פיתרון למטרד הזה?

כמובן שבהזדמנות הראשונה אני אחזור לשם שלפחות יסדר לי את הדלתות שנראות עכשיו כמו הפרצוף שלו.

חוץ מזה יש אלטרנטיבה אחרת למיגון חלונות או שזה המחיר שאצטרך לשלם עקב היותי מתנחל!?

לא שאני מצטער על היותי כובש גאה, אבל למה לכבוש בבאסה כשאפשר לכבוש בכיף...

תודה לעונים ושתסעו בדרכים ישרות!

איך אני יכול לצאת מדעתי אם אף פעם לא הייתי שם?!:loco:

פורסם

אני משער שביצעו במכוניתך החלפת החלונות צד לחלונות מפוליקרבונט (מעין פלסטיק) שהם גם יותר עבים ולכן תנועתם קשה והם אינם מתאימנים במדויק למסילות והמסגרות.

יש גם אפשרות של הדבקת פילמים שקופים על חלונות הרכב המקוריים, כהגנה בפני אבנים, אבל איני יודע אם זה יוצר כושר עמידות נגד אבנים (ואבנים גדולות) כמו חלונות הפלסטיק.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה רבה.

זה אומר שכשאבוא אליהם הם יגידו לי כל הבאסה, זה המצב??

פורסם

אני גם עשיתי מיגון לרכב, בקורולה 08 אצל אילן זגגות בחולון. והם עשו עבודה ממש גרועה, אולם מנסיון של חברים שעשו באא גלאס בירושלים, גם אצלם העבודה לא הייתה מי יודע מה. אבל זה לפחות נראה טוב יותר.

ואלו שני המקומות היחידים שבהם ניתן לעשות מיגון על חשבון המדינה.

בנוסף לזה, החלונות האלה פחות אטומים לרעש לעומת הזכוכית. וגם החלונות כבדים יותר, ועבים יותר ולכן מעמיסים יותר על המנגנון החשמלי.

ולכן אני מכיר עכשיו הרבה אנשים שעשו ציפוי לחלונות זכוכית.

אבל למרות כל הבעיות והחסרונות, אני נשאר עם הפלטיק, כי אני לא בטוח עד כמה ציפוי של חלון זכוכית יכול לעצור אבנים גדולות.

פורסם
תודה רבה.

זה אומר שכשאבוא אליהם הם יגידו לי כל הבאסה, זה המצב??

יש לי שכן שחזר אליהם והם סידרו לו את זה קצת.

תנסה לחזוק אליהם שלפחות יעשו לך את זה יפה יותר.

פורסם

בעז"ה עד סוף השבוע אני אקפוץ אליהם שיסדרו לי מה שאפשר.

יש חלון אחד שבכלל לא נכנס במסילה ועוד חלון אחד שהחיבור שלו לדלת נראה רפוף משהו.

בכל מקרה תודה ואני אעדכן בהמשך

פורסם
כאן יש 2 סרטונים המדגימים את פעולת ההגנה של ציפוי החלונות:

http://www.llumar.com/en/AutoSafety.aspx

בברכה - רפי לין

לפי הסרטונים זה נראה כמו תחליף מעולה למיגון, ונראה שזה יעמוד בכל אבן שתפגע בחלון.

אם כי עדיין מטרידה אותי השאלה האם הסרטונים לא קצת 'מוגזמים/מבוברקים'. כי בכל זאת זה פורסם באתר של היצרן.

מה דעתכם?

וכיוון שאני מתחיל לשקול ברצינות לעשות את זה.

אני ישמח לקבל המלצה למקום שיתקין בחזרה את החלונות המקוריים של הרכב.

ואם אפשר גם המלצה למקום שבו ניתן להתקין את הציפוי. והאם צריך לבקש לעשות ציפוי דווא עם החומר שמייצרת החברה מהקישור לעיל. או שזה לא עקרוני.

תודה רבה!!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש לי שכן שחזר אליהם והם סידרו לו את זה קצת.

תנסה לחזוק אליהם שלפחות יעשו לך את זה יפה יותר.

באמת חזרתי אליהם והם סידרו לי את החלונות בצורה מקצועית ויפה.

אגב, זה היה אא גלס, ונכון שבהתחלה החלונות היו נראים על הפנים אבל הם סידרו את זה. גם השירות שלהם אדיב ביותר. תודה לעוזרים

• תוכן חדש...