Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חודשיים אחרי, המצוד שלי אחרי הזיכוי המיוחל מפלאפון עדיין לא נחל הצלחה.

כל נציג אומר לי שהפנייה שלי רשומה והיא בטיפול שאמור להסתיים "ממש בעוד יומיים".

אני התייאשתי, נשלח דואר למייל האדום של ווי-נט וברגע שאני אצליח ליצור קשר עם פלאפון אני מתנתק מהם.

שוב ושוב ושוב, תיזהרו!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ממליץ לך לפנות גם למדור "ממון", לטור של איך-קוראים-לו-של-תלונות-הציבור-ברח-לי-השם-שלו-עריכה-נזכרתי-דני-שדה-מדור-"משפט-שדה"-יש-לינק-בהצלחה-ושלא-תדע-עוד-צער.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה שאני מוצא הכי יעיל, הוא בקשה להתחייבות בכתב, חתומה, בפקס.

רק אחרי שיש לי את זה ביד, אני פועל לכאן או לכאן.

קרו לי לא מעט מקרים (לא בפלאפון) שניסו לחייב אותי שלא לצורך, והמסמכים הכתובים פתרו את כל הבעיות. הייתי מעדיף מראש לא להגיע למצבים האלה, אבל מה לעשות שמנסים להפעיל את שיטת המצליח כל פעם מחדש על לקוחות הקצה.

אורנג' לא מוציאים דפים כאלה.

הם יכולים להראות לך שבמחשב שלהם הכל מוזן, יכולים לכתוב לך בכתב יד מה מגיע לך (בלי חתימה ובלי שם של הנציג כמובן), ויכולים לומר לך את זה בטלפון ושתקליט אותם אם תרצה. בנוסף אתה מקבל מספר פנייה שכביכול ברגע שקיבלת אותם, מבטיח לך שאותה שיחה תועדה במחשב שלהם.

אבל בשום מצב הם לא יתנו לך "הצעת מחיר" חתומה\מודפסת\רישמית, בשביל שלא תלך לספק אחר ו\או תראה לחברים\מכרים שאחר כך יבואו ויבקשו את אותה חבילה.

למען האמת הם היו איתי דיי הוגנים עד היום.

ברחתי מהחברה הזאת כמו מאש...

כתבה

אני חושב שמה שצירפתי שהוא חם מהיום, פשוט אומר הכל. כל מילה שנוסיף תיהיה מיותרת

אם לגברת צ"ר כל כך אכפת מהקרוב משפחה שלה, שתקדיש שעה אחת מסכנה ללכת עם אותו אדם מבוגר לחברת הסלולר ולהיות לידו לפני שהוא קונה או מתקן מכשיר.

זה לא משנה מה פלאפון עשו, זה עדיין בלתי נתפס שנותנים לבנאדם בגיל כזה ללכת לבד לסגור עסקאות כאלה או אחרות. לי כואב כשידידה הולכת לבד לחברת הסלולר ואני מוצא את הזמן ללכת לשם רק שיראו אותי ויבינו שלא כדאי לשחק איתה.

פורסם
אם אפשר להתעלק על השרשור, מתי צפויות המפעילות הוירטואליות להכנס לשוק?

התאריך האחרון שצוין בהודעה בפורום בשרשור המקביל של שלומי,היה ה-1 אוגוסט.

מבחינתנו הדד ליין היה ב1 באוגוסט אבל אולי גם זה ידחה קצת..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2995581&postcount=54

עכשיו שגם זה עבר,נחכה לראות התפתחות כלשהי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש אופציה נוספת, צ'אט און-ליין באתר חברת פלאפון, מנסיון הדבר הרבה יותר יעיל מהשירות הטלפוני, מה גם שאפשר לתעד ולשמור את כל ההתכתבות אצלך במחשב.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אולי המנכ"ל שלהם השתלם בצ'מפיון?

לגופו של עניין, לאחר שאורנג' חייבו אותי "בטעות" במשך כמה חודשים על מכשיר שהיה אמור להיות חינם, הסכמתי סוף-סוף להיפגש עם נציג של פלאפון. יש לנו 7 מכשירים ואנו מידי פעם בחו"ל, כך שאנו לקוחות די טובים. שלחו מישהו שהוא פשוט אידיוט. סיפר לי שטויות על הבלאקברי של השותף שלי, ניסה להציג לי מחירים בצורה לא מדויקת, ובסוף, כשביקשתי ממנו שיתקשר עוד כמה חודשים (בנובמבר) כי לאור נסיעות קרובות השותף שלי לא רוצה להחליף כעת רשת, הוא אמר לי: "נראה לך? שאני אתקשר אליך?" - וזה עוד ממישהו שהדגיש את מסירותו ללקוחות... אמרתי לו תודה, שאני חושב שהוא טועה, ושניפגש בשמחות.

אגב, בוודאי לא יתפיע אתכם לגלות שאורנג' שקלו בעבר מערכת שתמנע טעויות בחיוב, אבל לאחר שהבינו שרובן ככולן הן לטובתן, החליטו שלא כדאי להשקיע במערכת כזו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המבחן הגדול ביותר של אינטיליגנצייה מלאכותית הוא בלשכנע אדם שהוא מדבר עם אדם ולא עם מחשב.

אבוי, עובדי הסלולר משעממים כל כך, ונסוגים כל הזמן למשפטי "ברירת המחדל" שלהם, שניתן לחשוב שהם מחשב...

זה לא מחשב. כשאני שואל שאלה "הזוייה", אני מקבל תגובה אמיתית- רק כדי להעיר אותם שם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

- "איתמר?"

- "כן."

- "שלום, מדברת אורטל מחברת פלאפון, רציתי ליידע אותך שיש לנו תעריפים חדשים עקב המחאה החברתית".

- "לא, אני לא מעוני..."

- ניתוק עצבני.

לכו קיבינימט חברת פלאפון.

איתמר.

עריכה: לפני פחות מדקה גם אמא שלי קיבלה את אותה שיחה מאורטל, וגם היא חטפה ניתוק בפרצוף.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שהתכוונת לומר:

נראה שפלאפון התחילו בכיוס של לקוחות חדשים לפני כניסתן של המפעילות החדשות.

:shock:

מת להיפטר כבר מהנבלות האלה.

• תוכן חדש...