Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא 306 XSI מוסבת הסבה מלאה ל-GTI6 חוץ מהבלמים.

כרגע יש על הרכב קאליפרים של ברלינגו ודיסק בקוטר 266. הנעילה פשוט מגיעה מוקדם מידי, במהירות נמוכה. וגם העוצמה לדעתי הייתה יכולה להיות טובה יותר והחלטית יותר.

דווקא הדעיכה לא מגיעה כל כך מהר ומזה אני כן מרוצה. הצמיגים מקדימנה הם פאלקן 912 במצב טוב מאוד.

מה ניתן לעשות על מנת לשפר את הבלימה? גם נעילה מאוחרת יותר וגם שיפור הבילמה עצמה.

יש לי אפשר לקנות קאליפר של 307XSI/2.0, הרדיפה בו גדולה יותר מזו של ה-GTI6 והדיסק זהה מבחינת הקוטר (283 מ"מ), המינוס הוא כמובן משקל גבוה של הקאליפרים.

מצד שני ניתן לשפר את הקיים עם רפידות ודיסקים טובים.

קאליפר של GTI6 קשה להשיג או שהמחיר מוגזם מידי.

איך יודעים מה גודל הבוסטר/משאבה שמורכבים אצלי? מה הגודל של הברלינגו? XSI? ו-GTI6?

מה אתם ממליצים לעשות?

פורסם

שחכתי לציין שהברקסים מאחור חלשים מאוד וזקוקים בדחיפות להחלפה (כנראה יבוצע השבוע), בהרמת בלם היד הם בכלל לא ננעלים, לא משנה עד כמה אני ארים ועד כמה אני אמשוך. אולי זה מוביל לנעילה מוקדמת של הקידמיים? חוסר בלימה מאחורה?

פורסם
הנעילה פשוט מגיעה מוקדם מידי, במהירות נמוכה. וגם העוצמה לדעתי הייתה יכולה להיות טובה יותר והחלטית יותר.

נראה לי כמו סתירה.

עוצמת בלימה חזקה יותר רק תגרום לנעילה מוקדמת יותר.

אגב, נעילת הגלגלים המוקדמת, מתרחשת בקדמיים או באחוריים?

מתחדשת*

פורסם

לא שאני מתיימר להיות מבין גדול ולא נהגתי על הרכב ( ולא אתנגד לנהוג :twisted: ) אבל ,

אם אתה אומר שהברקסים מאחור לא במצב טוב עד כדי קטסטרופה , ייתכן ושאתה פשוט מרגיש את זה שהקדמיים "נועלים" אבל הם בעצם בולמים כראוי ופשוט האחוריים לא מתפקדים וגורמים לזה להרגיש כנעילה ? :wink:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
נראה לי כמו סתירה.

עוצמת בלימה חזקה יותר רק תגרום לנעילה מוקדמת יותר.

אגב, נעילת הגלגלים המוקדמת, מתרחשת בקדמיים או באחוריים?

הנעילה היא בקידמיים, נעילה מוקדמת מידי.

מאחור הברקסים לא במצב מזהיר, רחוקים מלהנעל גם בהרמת בלם יד!!

פורסם

אם יש לך בלמי דיסק מאחור, הגלגלים לא ינעלו לך בהרמת בלם יד. תופעה ידועה ב 306 חמות.

הבלמים האחוריים לא משחקים ממש תפקיד בבלימה בכל מקרה, עקב העברת משקל קדימה בזמן הבלימה. הם עוזרים לך לבלום אם אתה מעביר ממש מהר את הרגל מהגז לברקס (וגם זה, רק לכמה עשיריות שניה).

קליפרים של ברלינגו ידועים בנשיכה חזקה, דעיכה מהירה וחוסר רגש.

אל תעלה את משקל הבלמים שלך (אמרנו לך כבר מה משקל הצלחות של ה 307).

תשיג קליפרים של 306 GTI6 עם רפידות טובות וצינורות בלם שזורים + משאבת בלם בקוטר 23.5ממ (של ברלינגו או GTI6).

רשום על המשאבה שלך מה הקוטר (כנראה 22).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

קליפרים שירדו מאיזה רכב?

פורסם

בשביל זה צריך לבנות מתאמים. הוא יכול להכניס בג'נט 15 מקסימום 288 על 28. המידה הבאה במרווח ברגים מתאים היא 305 על 28 ששוקלת 2 טון בערך ולא תכנס בג'אנט 15.

שלא לדבר על צורך בספייסרים וגוג'ונים אם הקליפר רחב מדי. אולי הקליפרים ילכו במחיר טוב, אבל ההשקעה מסביב תהיה יקרה. עדיף כבר בלמים של GTI6 במחיר "מופקע" שנכנסים 1 ל 1 בג'נט שלו ולנאבה.

פורסם

לא אין לפיז'ו וברמבו משהו מוכן.

יש ברמבו שמתאים לפיז'ו - שלוקחים אותו מ 406 קופה V6.

פורסם
אם יש לך בלמי דיסק מאחור, הגלגלים לא ינעלו לך בהרמת בלם יד. תופעה ידועה ב 306 חמות.

הבלמים האחוריים לא משחקים ממש תפקיד בבלימה בכל מקרה, עקב העברת משקל קדימה בזמן הבלימה. הם עוזרים לך לבלום אם אתה מעביר ממש מהר את הרגל מהגז לברקס (וגם זה, רק לכמה עשיריות שניה).

אוקיי אז אני מוריד את הברקסים האחוריים כאופציה.

ידוע לך אולי מה עוד עלול לגרום לנעילה מוקדמת מידי של הבלמים מקדימה? בעיה כלשהי בקאליפר אולי?

פורסם

הקליפר של הברלינגו נושך חזק בלי יותר מדי רגש - זה קליפר של מסחרית. אולי בגלל זה כל נגיעה שלך נועלת את הגלגלים.

זה בהנחה שהצמיגים שלך באמת במצב טוב.

big y - מי אמר שזה בדיוק אותו קליפר? אותן רפידות יש גם בקליפרים של בימרים. צריך לבדוק שזה מתאים לנאבות.

• תוכן חדש...