Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאחורה 6X9 מורל טמפו, ואני מרוצה מהסאונד להם ללא הגברה. מקדימה אני גם שם טמפו 6.5 קרואקסיאלי.

ויותר חשוב לי הסאונד של הרמקולים מאחורה שלא יהיה רועש מידי שהם פועלים כל ה4.

צריך לכוון בפיידר של המערכת שהרמקולים מאחורה יקבלו יותר כח?? איך עושים את זה?

או שאולי להשאיר ככה ולא תהיה בעיה עם הסאונד שלהם ביחד?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

FADER

R = REAR

F = FRONT

FADE היא המילה האנגלית לדעיכה אתה פשוט בוחר לאיזה כוון ברכב אתה רוצה להסיט את העוצמה ובכך אתה גורם לדעיכה של אחד מהם - או הקדימה של הרכב (ערוצים קדמיים), או האחורה של הרכב.

אם למשל ברכב לא מחוברים רמקולים אחוריים - אתה יכול להשתמש בפיידר גם כמנחת לרמקולים הקדמיים.

בהתקנות ישנות בזמנים שבהם היו משתמשים במנחתים בכדי ליצור יציאות למגברים היה אפשר לעשות עם הפיידר כל מיני משחקים כמו למשל -

לפצל את ההנחתה של הערוצים הקדמיים גם למגבר של סאב וגם לרמקולים הקדמיים ואז בצורה כזו אנשים היו מגבירים את הסט הקדמי והסאב ומנחיתים רמקולים אחוריים... או בדיוק ההפך כתוצאה מחוסר ידע בחיבורים...

בקיצור -

FADER

BALANCE

BASS MID TREBEL

הם הכוונים הבסיסיים ביותר שנמצאים כמעט בכל HU שיצא לשוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

FADER

R = REAR

F = FRONT

FADE היא המילה האנגלית לדעיכה אתה פשוט בוחר לאיזה כוון ברכב אתה רוצה להסיט את העוצמה ובכך אתה גורם לדעיכה של אחד מהם - או הקדימה של הרכב (ערוצים קדמיים), או האחורה של הרכב.

אם למשל ברכב לא מחוברים רמקולים אחוריים - אתה יכול להשתמש בפיידר גם כמנחת לרמקולים הקדמיים.

בהתקנות ישנות בזמנים שבהם היו משתמשים במנחתים בכדי ליצור יציאות למגברים היה אפשר לעשות עם הפיידר כל מיני משחקים כמו למשל -

לפצל את ההנחתה של הערוצים הקדמיים גם למגבר של סאב וגם לרמקולים הקדמיים ואז בצורה כזו אנשים היו מגבירים את הסט הקדמי והסאב ומנחיתים רמקולים אחוריים... או בדיוק ההפך כתוצאה מחוסר ידע בחיבורים...

בקיצור -

FADER

BALANCE

BASS MID TREBEL

הם הכוונים הבסיסיים ביותר שנמצאים כמעט בכל HU שיצא לשוק.

לא הבנתי אתכם :oops:

ברור שאני יודע איך לכוון בפנאל עצמו שהרמקולים האחוריים יקבלו יותר כח והקדמיים פחות.

התכוונתי האם יש מושג כזה גם בחיבורים עצמם של המערכת בחוטים עצמם בצמה של הפנאל?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

לא

זו בסה"כ פונקציה ששולטת בפיזור ההספק בין הרמקולים הקדמיים לרמקולים האחוריים

בצמת החוטים אתה סה"כ צריך לחבר נכון את הרמקולים הקדמיים לחוטים הנכונים בHU ואת האחוריים בהתאם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...