Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קיבלתי לא מזמן בדואר את תעודה של "משרת במילואים פעיל". :-D

בנוסף, קיבלתי גם את ההודעה לחידוש רישיון רכב :-(

לא מעט - קצת יותר מ-900 ש"ח

משרתי מילואים (עם תעודה) אמורים לקבל בין 5 ל-15% הנחה על החידוש.

מישהו יודע איך אני ממש את זה?

צלצלתי לטלפון שלהם, אבל יש שם רק מענה אוטומטי שמנתק אותי :-(

תודה

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

גם אני צריך לעשות טסט עוד כמה חודשים,וגם אני חייל מילואים.

מישהו יכול להסביר על איזו הנחה מדובר ואיך אני זכאי לממש אותה?

פורסם

אני הבנתי שצריך לגשת עם תעודת משרת המילואים לדואר ושם לקבל את ההנחה בעת תשלום האגרה, אבל גם אני אשמח אם מישהו יאיר את עיני בנושא =] (למרות שיש לי עוד הרבה זמן עד הטסט הבא)

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

מניסיון עם חידוש היתרים אחרים של ממשרדי הממשלה הזכאים להטבת אגרה נמוכה, זה אמור כבר להופיע אוטומטית על הספח. שווה לבדוק, להוציא את זה מהם לאחר מעשה זה כמו להוציא מים מהסלע.

פורסם

אני לא עשיתי שום צעד; פשוט קיבלתי מסמך רשמי ממשרד התחבורה שאומר שקיבלתי 55 ש"ח החזר (וואו שיגעון!).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה מאוד משתלם לחידוש רישיון. יכול להגיע לכמה מאות שקלים הנחה.

מניסיון (לא קיבלתי למרות שעשיתי שבועיים מילואים באותה שנה, בירוקרטיה, אחרים כן קיבלו).

• תוכן חדש...