Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיימת בקשת זוכה לביטול ההגבלה שהוטלה?

כזוכה שהגיע להסדר עם החייב האם אוכל לבקש להסיר ההגבלה והיא אכן תוסר בבנק?

לפי בירור שערכתי התשובות מבלבלות. פעם אחת מוגבל כזה מוגבל שנה ופעם אחרת ראש בהוצלפ רשאי לבטל ההגבלה בהחלטה.

מזכיר, מדובר בהגבלה לא עקב החזרת שיקים אלא הליך שנקט בו ראש הוצלפ

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי בדיוק את הסיטואציה, אז ברשותך אכתוב אותה במילותיי שלי:

פלוני היה חייב לך סכום כסף כלשהו, ולאחר שסירב לשלמו פנית להוצל"פ, שהטילה עיקול על חשבון הבנק שלו.

פלוני סילק את חובו ובתמורה אתה מבקש לבטל את העיקול ושואל מה עליך לעשות.

עד כאן אני צודק?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תגיש בקשה לראש ההוצל"פ כי הגעת להבנות עם החייב ואתה (כזוכה) מבקש כי תוסר ההגבלה בבנק.

אם אני לא טועה מדובר בטופס 845 שעליך למלא.

פורסם

אני מודה שהידע שלי במשפטים מוגבל, אבל ההגבלה היחידה שאני מכיר בהקשר של חשבון בנק היא בהתאם לחוק מושל"ך. פירושה של ההגבלה הזאת היא שהחשבון יכול להמשיך לתפקד, אך ללא כל פעילות בצ'קים.

אותה הגבלה שאתה מדבר עליה היא למעשה עיקול, או שהבנתי אותך לא נכון. במידה והבנתי נכון, ראה תשובתו של ssc.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...