Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני סטודנטית וצריכה לקנות את הרכב הראשון שלי, הרכב המיועד הוא פורד פיאסטה/ דייהטסו YRV החל משנת 2001 וצעיר יותר. העניין הוא שהרבה אנשים שהתקשרתי אליהם התבררו כסוחרים-ודוד שלי הזהיר אותי לא להתעסק עם סוחרים. לאחרונה מצאתי מכוניות שעל פניו נראות בסדר גמור- אבל היד הראשונה שלהן הייתה חברת השכרה/ליסינג. מה אני צריכה לבדוק? האם זה בסדר כי אחרי שאדם פרטי קנה את האוטו מחברת הליסינג אני לא צריכה לחשוש מרמאויות?.. בבקשה עזרו לי- אני ממש לא יודעת מה לעשות.

פורסם

שלום לך,

קחי את הרכב לבדיקה במכון שקרובייך ממליצים עליו מניסיון, שם תקבלי מידע מקיף לגבי מצבו המכאני של הרכב.

בנוסף, בקשי הסטוריית טיפולים של הרכב ותעזרי בדודך שיוכל לבחון אם יש חריגה משמעותית.

לכל "חריגה" או "בעיה" צריך להיות הסבר מניח את הדעת. אם ההסבר אינו מניח את דעתך או עלות התיקון היא בלתי סבירה – חפשי רכב אחר.

פרמטר נוסף וחשוב הוא בדיקת מד הקילומטראז' - זהו רכב הנמצא 10 שנים על הכביש (עשי חישוב של 15-20 ק"מ לשנה).

אם המספר גבוה מדי, הרכב עבר לא מעט וצפי לקלקולים.

מאידך, אם המספר נמוך מדי, דעי ש'נגעו' במד - פרמטר לאמינות החברה/מוכר.

שיהיה בהצלחה,

ענת מאוויס

שלום לכולם!

אני סטודנטית וצריכה לקנות את הרכב הראשון שלי, הרכב המיועד הוא פורד פיאסטה/ דייהטסו YRV החל משנת 2001 וצעיר יותר. העניין הוא שהרבה אנשים שהתקשרתי אליהם התבררו כסוחרים-ודוד שלי הזהיר אותי לא להתעסק עם סוחרים. לאחרונה מצאתי מכוניות שעל פניו נראות בסדר גמור- אבל היד הראשונה שלהן הייתה חברת השכרה/ליסינג. מה אני צריכה לבדוק? האם זה בסדר כי אחרי שאדם פרטי קנה את האוטו מחברת הליסינג אני לא צריכה לחשוש מרמאויות?.. בבקשה עזרו לי- אני ממש לא יודעת מה לעשות.

פורסם

חבר שלי רכש רכב מליסינג, ולא ממליץ על "התענוג".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בסופו של דבר רוב האנשים יהיו בעלים של רכב "ליסינג לשעבר" מהסיבה הפשוטה שבשנים האחרונות הרוב המכריע של כלי הרכב החדשים נמכרו לליסינג.

במקרה שלך זה עוד יותר בולט כי כמעט כל הפרטים שנמכרו מהדגם שאתה מחפש נמכרו לחברות ליסינג והשכרה.

רכב בן 10 כבר עבר מספיק מאז שיצא מליסינג/השכרה ולכן מה שצריך לקבוע הוא מצבו האובייקטיבי של הרכב. העבר בליסינג/השכרה יכול לעזור להוזיל את העסקה שזה יתרון לדעתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...