Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הלכתי היום לראות מאזדה 6, שנת 2006, רמת גימור Luxury.

הרכב יד 3 מהשכרה לשעבר, 95,000 ק"מ בלבד.

סך הכל התרשמתי לטובה, למעט שני דברים מחשידים:

1. ברישיון הרכב כתוב: רמת גימור - Executive.

2. ברישיון הרכב כתוב: מידת צמיגים - 195/65/15, והרכב נועל 205/60/17 (וגם צמיגים סיניים זולים, אבל זה כבר משהו אחר...).

קראתי קצת ברשת והבנתי שרמת גימור LUXURY מגיעה עם גלגלי 16'' בכלל...

אמנם אני לא מכיר כל כך טוב את הדגם הספציפי, אך הוא אכן נראה לי ברמת גימור Luxury (מושבים מבד נעים יותר ובצבע בהיר. לא מכיר הבדלים נוספים).

כרגע נדלקו לי 2 נורות. השאלה אם להמשיך ולקחת את הרכב לבדיקה.

כמו כן, מה הפרוצדורה של שינוי מידות גלגלים ברישיון, והאם ניתן לעשות זאת במידה ואחליט לקנות את הרכב?

יש לציין שהמוכר מתחייב בבדיקה על מנוע/גיר/שלדה.

תודה

עדי.

פורסם

נשמע לא משהו על סף החשוד.

מדובר בקילומטרז' יחסית נמוך לרכב שהיה בהשכרה + 2 ידיים שבאו אחריו. גם החלפת הגלגלים שלא אושרה ברשיון מריחה כאילו מישהו כאן עשה קומבינה. מתי הרכב עבר טסט? אין סיכוי שהוא עבר טסט בצורה חוקית עם מידת צמיגים לא מאושרת.

הייתי עובר הלאה. מאזדה 6 יש כמו נמלים במכונת שוקו, למה לרכוש רכב עם נתונים בעייתיים ושגם כנראה עבר חיים לא קלים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם ברישיון הרכב רשום שהמאזדה היא ברמת גימור Executive וגם רשום מידת צמיגים נכונה של הדגם מאותה שנה (קרי 195/65R15) לפי מה החלטת שזה דווקא Luxury? מושבים?

אכן מידת הצמיגים של Luxury באותן שנים היא 205/55R16

וההבדלים בין הדגמים באותם שנים הם:

טסט יותר זול לאקסקיוטיב (קבוצה 4 מול 5)

חישוקי סגסוגת אלומיניום מקוריים בלאקצ'רי (מגנזיום)

בקרת יציבות בלאקצ'רי

כדי לפתור סופית תבדוק אם יש בקרת יציבות, זה משהו שלא ניתן להוסיף לדגם...

Confidence In Motion

פורסם

המוכר כתב Luxury אז כנראה אני בדיסוננס קוגניטיבי.

ריפודים בהירים ונעימים לא מצביעים על הדגם?

היכן נמצא כפתור בקרת היציבות? אנסה להיזכר אם זיהיתי אותו.

הרכב עבר טסט במרץ האחרון. אולי בקומבינה, מי יודע.

הייתי עובר הלאה גם אני. הסיבה שאני מנסה למצות את העניין הוא מפני שהמחיר הנדרש הוא זול יחסית ועומד בתקציב שלי.

עקרונית כמעט נסגרתי על פורד מונדאו, אבל מדליק אותי שמשנת 2006 ה-6 מגיעה עם גיר נורמאלי יותר מזה של המונדאו או של ה-6 עד 2006.

אגב, מה יכול להיות ההפרש בין האגרות בין שתי רמות הגימור?

עדי.

פורסם

הריפודים הבהירים הגיעו דווקא באקזקיוטיב עם צבע וחומר לא כל כך ברורים לקונסולה המרכזית.

הלקצ'ורי הגיעה עם ריפודים כהים אבל הרבה יותר נעימים ותא נוסעים שחור לחלוטין עם קונסולה מרכזית מבריקה.

בקיצור, הרכב הוא אקזקיוטיב.

בהצלחה.

פורסם

סבבה - אקזקיוטיב.

מה לגבי הג'אנטים?

אם הבדיקה יוצאת תקינה - מה הפרוצדורה של שינוי ברישיון, והם בכלל כדאי?

עדי.

פורסם

יש אופציה לשנות כי הפרמיום הגיעה עם צמיגים בחתך כזה.

לדעתי מיותר כי זה פוגע בנוחות ומחירי הצמיגים מאוד מאוד יקרים לסט איכותי.

ה-15 מספקים וה-16 זה מקסימום לדעתי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...