Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים,

יש לי פורד פוקוס טרנד 2006 1600 , בסל״ד נמוך אני שומע נקישות במנוע, האוטו נוסע חלק , סוחב. סלי שום בעיות.

אודה לכם לייעוץ לטיפול בנושא

פורסם

האם זה קורה על מנוע קר או חם? האם נורית לחץ שמן נדלקת?

בדוק שיש מספיק שמן ואולי יש צורך לבדוק לחץ שמן עם שעון מכני במוסך.

לדעתי זה יכולות להיות נקישות כתוצאה מלחץ שמן (משאבת שמן, בוצה, פילטר לא מתאים ועוד) או רעש שסתומים.

כדאי להראות את הרכב לבעל מקצוע ולתת לו לשמוע את הרעשים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רב תודות על התגובה המהירה.

זה קורה גם במנוע חם וגם במנוע קר.

זה קורה כשהאוטו נח בלי ללחוץ על דוושת הדלק.

האם תוסף לדלק יכול לעזור? זה יכול להיות משהו במנוע?

פורסם

אם זה לחץ שמן - עם זה לא משחקים. דבר הראשון לגשת למוסך לבדיקה. אולי הרעש שאתה שומע זה שסתומים. הנקישות ממש חזקות?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפני יומיים, הקטע שזה אוטו חדש שקניתי, והמגרש שקניתי ממנו עשה טיפול מקיף לאוטו , אז אני לא יודע אם הקול היה לפני שהוא עשה את הטיפול או אחרי.

פורסם

רפי, פורד פוקס 2006 ידנית??:shock:

אם תמצא אחת, עכשיו אני קונה.

כולן אוטומטיות בשנים הללו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

במקומך לא הייתי מסתמך על סיפורים של מגרשים על בדיקות מקיפות וכו'.

דבר ראשון שאני הייתי עושה זה להחליף לשמן איכותי בתקן מתאים ומחליף פילטר שמן חדש מקורי.

אם זה לא יעזור, מוסך יוכל לתת לך דיאגנוסטיקה נכונה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

טל, לפני שמתחילים להשקיע כסף בשמנים וכד' צריך להתחיל ממוסך שיבדקו ויאבחנו את הבעייה, יבדקו לחץ שמן עם שעון מכני, קומפרסייה. אם יש בעייה עם המנוע ומדובר על סוחר נורמלי, הוא יחליף לך את הרכב לאחד אחר.

פורסם

אז אני מבין שהסבירות הכי גבוהה זה מהשמן.

אני אבדוק את זה במוסך מורשה ואחזיר תשובה

אגב זה אוטומטית - טיפטרוניק.

רב תודות לכם.

• תוכן חדש...