Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה ולא אבוש (טוב, אולי רק קצת), מידי פעם חשבה אשתי שלשני ילדים זה רכב אופציונאלי, אם כי באופן טבעי אני עצמי נודד יותר לכיוון VRS (בישראל מדובר על דגמים עם לכאורה אותו מנוע, אבל הרי שונה לגמרי).

Automotor und sport פשוט קוטלים את הרכב במבחן ארוך טווח של 100K ק"מ:

Am Ende ist nicht alles gut – es ist eher gut, dass es zu Ende ist.

או בעברית: בסופו של דבר לא הכל טוב, אבל טוב שזה נגמר...

בין היתרונות שהם רושמים לטובת הרכב: נוח, מרווח ובנוי היטב עם קליטת רדיו טובה :roll:

בין החסרונות: חסרון בכוח בסל"ד נמוך, בעיות בחימום, בלם חניה תקול, תא מטען קטן.

http://www.auto-motor-und-sport.de/dauertest/vw-tiguan-im-dauertest-haertetest-ueber-100000-kilometer-3337745.html

ל- german challenged מביניכם, GOOGLE הוא חבר התרגום שלכם :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איל, מידי חודש מתפרסמת כתבה על רכב מסויים אשר נלקח למבחן ארוך טווח - בהחלט מעניין. משתדל לקחת את המגזין מהמטוסים של Air Berlin בכדי להתעדכן :lol:

תודה - בכל מקרה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1. אוטו-מוטור-אונד-שפורט, בעברית זה לא נראה כל כך ברור כאשר זה מופיע כמילה אחת :)

2. הכל בסדר? קנית איטלקיה בסתר?

3. אני מניח שיש איזה מכתב זועם בדרכו למשרדי המערכת אשר חתום ע"י ה-Buchhaltungsabteilung.

4. אהבתי את מה שהם כתבו לגבי האמינות של פעם לעומת היום.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
3. אני מניח שיש איזה מכתב זועם בדרכו למשרדי המערכת אשר חתום ע"י ה-Buchhaltungsabteilung.

.

רק אוטוט-מוטור-אונד-ספורט יתרגשו מכאלה מכתבים, הם ישר מעבירים אותם לתיקיית קאעקן-פאעפייר.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין דבר שאני אוהב יותר ממבחנים ארוכי טווח, לכתבים ניתנת האופציה ללמוד את הרכב כלקוח.

לי יש משהו נגד הטיגואן הזה, כשהרכב יצא ראיתי אחת בכביש, הייתי תקוע בפקק והרכב הגיע ממולי, מהירות נמוכה מאוד, נכנס ברכב שממולו, סדאן קטנה, לסדאן שלום, נזק קל לטמבון וזהו, הטיגואן נמעכה בצורה אכזרית, עם כל הכבוד לבטיחות, אני לא רוצה רכב שבתאונה קלילה מאוד הולך לעזאזאל, כל הפרונט נעלם.

מאז אני מרגיש רע לגביי הרכב הזה.

וכן אני מעדיף וולבו 240 ישנה על הרבה מכוניות חדשות, אני לא נהנה שהרכב ניזוק ולפעמים כל הנושא הזה של אזורים סופגי אנרגיה ומוטות קורסים עולה לי על העצבים.

haters will hate

פורסם

בין היתרונות שהם רושמים לטובת הרכב: נוח, מרווח ובנוי היטב עם קליטת רדיו טובה :roll:

בין החסרונות: חסרון בכוח בסל"ד נמוך, בעיות בחימום, בלם חניה תקול, תא מטען קטן.

החסרונות הם חסרי משמעות לעומת היתרונות. שתי תקלות לא מהותיות (אם כי באירופה בלי חימום...), תכונה אחת שמפריעה רק למי שלא יודע לתפעל הילוכים (חסרון בכוח בסל"ד נמוך), ותכונה אחת שהיא כן או לא משמעותית, תלוי בשימוש (תא מטען).

לא מוצא את הקטילה כאן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עם כל הכבוד לבטיחות, אני לא רוצה רכב שבתאונה קלילה מאוד הולך לעזאזאל, כל הפרונט נעלם.

מאז אני מרגיש רע לגביי הרכב הזה.

זה בדיוק מה שרוצה מי שרוצה להשאר ללא פגיעה. אם אתה מעדיף להפצע/לההרג, זו הבחירה שלך.

אני גם חושב שזה בדיוק מה שמעדיף בעל הרכב, שמעדיף רכב טוטאל לוס על פני המשך בעלות על רכב מתוקן עם תאונת שלדה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עפר,

לא צריך להגזים ואני משוכנע שיצרני הרכב מגזימים בגדול ובכוונה (בכדי להגדיל את הרווחים), לא ייתכן שבתאונה קלילה ומגוחכת במהירות זניחה של 20 קמ"ש יהיה לרכב נזק ב 25K ש"ח (נסיון אישי שלי).

זה כרגיל מצב WIN-WIN, יצרני הרכב מגלגלים הרבה יותר חלקי חילוף, המוסכים מגלגלים הרבה יותר כסף בתיקונים, חברות הביטוח מקבלות הרבה יותר פרמיות והשתתפויות עצמיות וכל המשק פורח מסביב לקומבינה הזאת.

רק האזרח סובל מעליות פרמיות ומהשתתפויות עצמיות על כל תאונה קלה שלפני שנים הייתה מסתיימת ב 0 נזק פיזי וגופני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

Fazit Dauertest VW Tiguan

So überzeugend viele Tiguan-Qualitäten sein mögen, fünf Werkstattstopps, Motorenprobleme, Detailmängel und ein Komplettausfall sind inakzeptabel. Der SUV belegt im Mängelindex den letzten Platz seiner Klasse und kann den Premiumanspruch von VW nicht erfüllen

"...חמישה ביקורים במוסך, בעיות מנוע, ליקויים שונים וכשל מוחלט אינם קבילים. הטיגואן נמצא במקום האחרון מבחינת כמות התקלות בקטגוריה שלו ואינו מקיים את הצהרת הפרימיום של פולקסוואגן."

falou, אני חושב שניתן לסמוך על החברה בAMS שהם יודעים לנהוג, להעביר הילוכים ולהשתמש נכון ברצועת הכח של המנוע. כנראה שהשילוב בין המנוע הנ"ל, תיבת ההילוכים ומשקל הרכב אינם אופטימליים כפי שנכתב.

בשורה התחתונה, אם AMS בכבודם ובעצמם מנפקים ביקורת שלילית על הטיגואן, כנראה שיש דברים בגו. ניתן לראות לגבי עלויות פוטנציאליות כפי שהן מוזכרות בכתבה כמו גם פירוט של שלל התקלות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
עפר,

לא צריך להגזים ואני משוכנע שיצרני הרכב מגזימים בגדול ובכוונה (בכדי להגדיל את הרווחים), לא ייתכן שבתאונה קלילה ומגוחכת במהירות זניחה של 20 קמ"ש יהיה לרכב נזק ב 25K ש"ח (נסיון אישי שלי).

זה כרגיל מצב WIN-WIN, יצרני הרכב מגלגלים הרבה יותר חלקי חילוף, המוסכים מגלגלים הרבה יותר כסף בתיקונים, חברות הביטוח מקבלות הרבה יותר פרמיות והשתתפויות עצמיות וכל המשק פורח מסביב לקומבינה הזאת.

רק האזרח סובל מעליות פרמיות ומהשתתפויות עצמיות על כל תאונה קלה שלפני שנים הייתה מסתיימת ב 0 נזק פיזי וגופני.

בדיוק, היום כל נשיקה של טמבון היא נזק רציני.

haters will hate

• תוכן חדש...