Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח אם תמליצו לי על מגבר 4 ערוצים + סאב. התקציה הוא עד 1000 ש"ח, אפשר קצת יותר.

אני יודע שבמחיר הזה לא יהיה משהו איכותי יותר מדי אבל כרגע זה התקציב ואני מחפש את ההכי טוב למחיר הזה.

ועוד שאלה, המגבר והסאב צריכים להיות באותו הספק בדיוק או שהמגבר קצת יותר חזק?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

בתקציב הזה בתור חדש אתה יכול לקנות רק מוצרים מאוד פשוטים ולא מומלצים.

ומה שחשוב לך בנתונים של המערכת זה נתוני RMS ולא WATT כמו שכל הערסים נוהגים להתלהב יש לי מערכת 2000W והכל מבוסס קרדינל V15 מעפן וסאב ביוניר מלוכלך.

אם תקשיב לי תלך על יד שניה תוכל להוציא משהו טיפה נורמלי,כחדש רק משהו פשוט מאוד תוכל לקנות,אבל נציע לך משהו כזה בתור חדש:

מגבר-JBL GT5A604

סאב-Kicker COMP C12

זו האלטרנטיבה הכי משוגעת שתוכל ללכת עליה בתור חדש,יש לך לרכוש תיבה בעוד 150שקל לסאב,קיט ה תקנה בסיסי 8G עוד 150שקל והתקנה במידה ואתה לא מתקין לבד זה עוד 500 שקל בערך. הגעת ל1800 שקל כולל הרכיבים והכל כולל התקנה.

לא תוכל להתחמק מההוצעות הנלוות שציינתי אלו אתה חייב.וכמובן שאני מקווה בשביל שאתה מצוייד בHU שכולל יציאה למגבר לפחות אחת.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

המגבר הזה יותר ישן ממה שהצעתי לך שהוא הדגם כוויכול המחודש שלו,את המגבר שהצגת פה לא נירא לי שתימצא בכלל בחנויות כבר.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...