Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט v6 או v5?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בישביל חבר שמתלבט בין הדגמים,

קראתי מעט עבורו וגיליתי שיש בעיה בגיר בV5,קראתי בעוד מקום שהבעיה תוקנה בדגמי 2003 (גירסאות ה170 סוסים),האם זה נכון?

מה בנוגע לגירסאות V6? האם ישנה בעיה בגיר גם כן?

אלו הבדלים יש בין הגירסאות מלבד צילנדר נוסף 20 כוחות סוס מנוע מוגדל והנעה כפולה?

האם הV6 יקרה משמעותית לתחזוקה מאחותה הקטנה יותר?

תודה לעונים.

Porsche 944 turbo

פורסם

שני המנועים מבוססים על אותו בלוק, רק בדגם מחומש צילינדרים במקום בוכנה אחת יש משקולת. מנוסר על מנוע וי צר מאוד שיש לו בלוק אחד וראש אחד. זה יוצר קושי בקירור המנוע, לכן אחרי כיבוי מוכלת מדרבנן חשמלית שיוצרת סירקולצייה.

אגב דגם עם שישה צילינדר נדיר למדי.

זה היו 20 אגורות שלי.:-)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני בדיוק קראתי את מה שכתבתי, אולי בגלל השעה המאוחרת או אולי בגלל IPAD שמתקן באופן אוטומטי טקסט באופן הכי לא קשור שאפשר, אבל היה מצחיק לקרוא - אני צריך לבטל את הSPELLER שיש לי בIPAD. :lol:

בכל אופן, לדעתי לאור המלצת החברים עבור גולף, מנוע 1.8T יכול להיות חלופה טובה מאוד ל- V5 (בוא נחשב אמין ויש לו אפשרויות שיפור), במיוחד שמבחינת מומנט הם קרובים ולמרות שלי יש רשמים טובים ממנוע 150 סוסים - גמיש מאוד וחזק למדי בגולף (מניח שגם 170 סוסים השתפר באופן משמעותי).

גם רציתי להוסיף, אם שוקלים את V5/1.8T, אני ממליץ להוסיף לרשימה TDI הדגם עם 130 סוסים.

לדעתי אם הולכים על ה-V בלוק, אז עדיף לקחת פול האוס, כלומר 2.8. בדקתי ביד 2, בהחלט אפשר למצוא את הדגם והפרש במחיר לפי מה שאני מבין לא גדול עד לא קיים. היתרון של מנוע V הזה - אצלו שרשרת תזמון במקום "גומייה".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הגיר של פאסאט V6 הוא של ZF , מדגם 5HP19 בעל 5 הילוכים. לא יודע בקשר לאמינות הדגם הספציפי של גיר, אבל עם ZF אני יותר לא מתעסק (היה לי כבר גיר בBMW והספיק לי: לא רצו לשפץ אותו. החלפתי לאחד חדש). וולוו למשל הפסיקו להשתמש בגירים שלהם ועברו לAISIN וGM.

עריכה: אגב, גיר הזה מותקן על מכוניות פורשה,אודי ועוד כולל הנעה כפולה.

• תוכן חדש...