Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מ-Autostadt ב-Wolfsburg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע, לפני 10 שנים בנה קונצרן פולקסוואגן בעיר וולפסבורג, מרכז מבקרים מרשים וגדול מימדים הנקרא Autostadt, או בעברית עיר המכוניות. במקום מוצגים רוב דגמי הקונצרן, ניתן לראות את תהליך הייצור, ואפילו יש שם מרכז קבלת רכבים חדשים. מצרף מספר תמונות שצילמתי להנאת חברי הפורום, צר לי על איכות התמונות הבינונית אשר צילמתי באייפון שלי, ובנוסף עברו דחיסה נוספת בשל הגבלה של גודל קבצים שניתן להעלות בפורום. הזדמנתי לשם לשעתיים באופן בלתי מתוכנן במהלך נסיעה עסקית. צלמתי רק את הדגמים אשר עדיין לא הגיעו לארץ ולצערינו מרביתם לא יגיעו לעולם לארצנו הקטנה.

מקרא:

תמונות 1+2 אודי R8 קוואטרו 5.2 ליטר

תמונות 3+4 גולף קרוס

תמונה 5 גולף קבריולט

תמונה 6 גולף GTI "אדידאס"

תמונות 7+8 שירוקו R

Audi R8 5.2 Quattro.jpg

Audi R8 5.2 Quattro 2.jpg

Cross Golf.jpg

Cross Golf 2.jpg

Golf Cabriolet.jpg

Golf GTI adidas.jpg

Scrirocco R.jpg

Scirocco R 2.jpg

פורסם

תמונות 1+2 ג'טה החדשה דור 6

תמונות 3+4 סיאט אלהאמברה (דומה לטוראן)

תמונות 5+6 סיאט אקסאו (דומה לפאסאט)

New Jetta.jpg

New Jetta 2.jpg

Seat Alhabmra.jpg

Seat Alhabmra 2.jpg

Seat Exeo.jpg

Seat Exeo 2.jpg

פורסם
בשורה התחתונה, שווה ביקור? יש גם דגמים יותר ישנים?

כאמור הייתי שם זמן קצר מאוד וראיתי רק חלק קטן מהמקום. במגרש החנייה יש מגוון דגמים ישנים המוצגים בתוך ביתני זכוכית. יש ביתן של למבורגיני עם מופע אורקולי נחמד, דגמים מפוארים במיוחד של אודי, ניתן לשבת ברוב הרכבים ולקבל הסבר מפורט והדגמות כרצונך. שווה לתכנן מראש הביקור. כניסה עולה 15 יורו.

פורסם

ביקרתי שם ב-2003 עם אשתי, והמסקנה: זה מקום מדהים ומהנה גם לנשים / כל המשפחה! יש שם אטרקציה לכל טעם, וגם הסיור במפעל הייצור מרתק - אני באותו היום ביקרתי בפס הייצור של פולקסווגן טוראן - זה היה תקופה עוד לפני שהוא הגיע בכלל לארצנו.

מצ"ב כתבה שכתבתי על וולפסבורג ועל AUTOSTADT, אני סבור שהיא תרתק את רובכם.

VW1.pdf

VW2.pdf

VW3.pdf

VW4.pdf

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...