Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הופה

:-)

אפשר לסגור :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הכבוד באמת יפה, יש לך אולי איזה שירטוט של בניה בתא במטען אם כל המידות? הייתי רוצה לאחסן את המגברים באותו הסיגנון ... 8)

seat ibiza 1.4 2011 דגם פשוט וחיסכוני :))))

פורסם
למה לסגור שיעלה עוד תמונות של התוצאה הסופית!

כי אלכס אמר תתחדש ותהנה - זהו, מבחינת הוותיקים, השרשיר הושלם :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תומריקו תתחדש על הרכב.

הייתי בסדנה של יוסי ביום שישי להתקנת צ'יטה וראיתי חלק מהציוד שלך שם, רציתי להרים טלפון והתברר לי שאין לי אותו משום מה.

תתקשר אליי.

אפרופו H701, בדיוק אמרתי לאליקו שבוע שעבר שאני מתגעגע אליו.

פורסם

יוסי אלפיין...

לא צריך להגיד יותר כלום! ששש... :lol:

ראיתי כמה וכמה פרוייקטים שלו כאן בפורום, יש לו ידי אמן, הוא נכס כאן בארץ, כי הרמה שלו בהחלט רמה של ארה"ב

את פרוייקט הטנדר שלי אעשה אצלו, פרוייקט שהולך להיות מעניין, כרגע נכנסתי להוצאה לא צפויה, כשנדלג על המהמורה

הזאת אבודד את כל האוטו ואלך אליו לבניה של פנלים לרמקולים ולמערכת (כמעט) קומפלט,

אני מפרגן מאוד לאיש,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

צביקה, אין על הדברים הפשוטים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלכס רק לתגובה שלך חיכיתי... :-D

עדכון קטן

ה ST100 התמקם על בניה המרופדת והתמזג בצורה מושלמת עם הריפוד המקורי של הרכב.

בפירוק של הדלתות כבר נתקלנו בבעיה עם ה L6;

האלמנט פשוט גדול מידי להתקנה במיקום המקורי של הדלת ואני לא מעוניין להכנס לבניות בדלתות עבור המידבסים, על מנת לשמור על המראה הנקי והמקורי של הדלת.

1-3.jpg

2-3.jpg

פורסם

תומר,, גרמת לי לרייר:-)

אוהד, נראה דווקא שלך צריך להחליף את החיתול.

חבל שאין לך מקהו חכם להוסיף, רק לפני שעה למדת מה זה רמקול, אתה לא באמת רוצה שנכנס לדיונים כאלה.

תפתח שרשור משלך שבו תוכל להוציא דמעה ולרקוע עם הרגל ברצפה כמו ילד קטן.

יש לך עוד זמן עד שמישהו יתייחס לדעה שלך ברצינות, אז תחזור לחבורת גן שלך ותמשיך להריץ צחוקים על אנשים חכמים ממך, הרי זה מה שילדים עושים, לא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הזקנים יכולים ללכת להחליף חיתול לפני השינה.. :wink:

אני יחכה לתוצאה הסופית 8) תודה

הזכרתה לי סידרת טלויזיה טובה.

כדאי שתלמד דרך ארץ.

פורסם

עדכון:

הדלתות נאטמו בעזרת Second Skin , ספוג ו DynaXorb .

לבעית גודל ה L6 נמצא פתרון יצירתי , כהרגלו של יוסי..הוא עבר דיאטה בעזרת מחרטה והמון סבלנות .

התמונות מסבירות הכל: (מימין לשמאל) האלמנט במקור לפני , האלמנט אחרי עם השוואה למקורי, המחרטה וה L6 ממוקם בדלת.

1-4.JPG

2-4.JPG

3-4.JPG

4-4.jpg

• תוכן חדש...