Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע הרמקולים האחוריים שלי מופעלים ללא מגבר חיצוני, דרך ה-HU. הקדמיים כמובן עם מגבר וכו'.

אם אני רוצה לעבור ל-carpc, ובהנחה שאת 4 הערוצים של המגבר (5 ערוצים, 4.1) אני רוצה להמשיך לתת רק לקדמיים - יש לי איך להפעיל את האחוריים בלי הוספת מגבר? אני ממש לא צריך אותם חזקים במיוחד, הם בקושי נשמעים, זה רק למילוי הסאונד.

אם אני אחבר אותם ליציאת האוזניות בכרטיס הקול (בהנחה שזה לא יבטל לי את היציאות הרגילות), המגבר הפנימי של כרטיס הקול יספיק בשביל להפעיל אותם? זה יעבוד בכלל?

תודה

פורסם

היציאות בכרטיס הקול מספקות בסביבות 2W (תלוי בכרטיס) , זה הספק שלא מספיק כמעט לשום רמקול, אתה תיהיה חייב מגבר נוסף להפעלת הרמקולים.

4 ערוצים לקדימיים זה לצורך הגברה אקטיבית ?

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

זאת לא היציאה בכרטיס קול, אלא היציאה לאוזניות. למיטב ידיעתי היא מוגברת קצת יותר, אבל אני לא יודע כמה בדיוק.

וכן, 2 ערוצים ל(חצי) אקטיבי או לחלופין לגישור.

פורסם

זה לא משנה, היציאה לא מספיק חזקה כדי להגביר בצורה ראויה אפילו טוויטר.

אתה יכול לקנות מגבר יחסית חלש ואיכותי להגברת הטויטרים בחצי אקטיבי, ולנצל 2 את שני הערוצים שהתפנו לרמקולים האחוריים.

פורסם

תשובה זריזה.

לא!

בשביל להניע רמקולים של רכב אתה צריך קצת יותר מהיציאות של הכרטיס קול של המחשב, כמו שכבר אמרו פה החכמים.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני גנבת בדיוק מה שרציתי לרשום

תשובה זריזה : לא !:)

שום כרטיס קול לא ירים שום רמקול [אלא אם תמצאו לי עכשיו בגוגל איכשהו איזה כרטיס קול נדיר ממלחמת העולם השניה שיוצר בגרמניה ויש עליו ספקים 500 וואט:p ]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אתה יכול לקנות מגבר יחסית חלש ואיכותי להגברת הטויטרים בחצי אקטיבי, ולנצל 2 את שני הערוצים שהתפנו לרמקולים האחוריים.

אבל זה סתם overkill בשביל האחוריים, וביזבוז כסף.

האם יש מגברים קטנים חלשים במיוחד, באיזור ה-20w RMS, עם מחיר בהתאם? כדי שאני אוכל להשתמש בהם בשביל להפעיל את האחוריים, כמו שהמגבר הפנימי של ה-HU מפעיל אותם עם אותו הספק פחות או יותר?

פורסם
אבל זה סתם overkill בשביל האחוריים, וביזבוז כסף.

האם יש מגברים קטנים חלשים במיוחד, באיזור ה-20w RMS, עם מחיר בהתאם? כדי שאני אוכל להשתמש בהם בשביל להפעיל את האחוריים, כמו שהמגבר הפנימי של ה-HU מפעיל אותם עם אותו הספק פחות או יותר?

overkill ? זה תלוי איזה רמקולים אחוריים יש לך, אם הם ממש פשוטים אולי עדיף לך לוותר עליהם בכלל .

אם בכל זאת אתה רוצה להשאיר את הרמקולים האחוריים אז מה שזה שמעלי הציע יפתור לך את הבעיה במינימום עלויות .

• תוכן חדש...