Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלקכם פה כבר מכירים אותי.. ויודעים שאני חולה רכבים בעיקר רכבי אספנות/רכבים ישנים. לא מזמן התחדשתי בפולקסווגן גולף mk2 לאחר תאונה קשה הרכב היה בדרך לפירוק וברגע האחרון קניתי אותו וכרגע הוא בתהליכי שיקום.

נכון לעכשיו אני מנסה להציל סיטרואן bx, הרכב שייך לאבי הוא עומד כשנתיים הרישיונות שלו בוטלו, אחריי שנתיים של ויכוחים והתחננויות. אבי אמר לי שהוא מתכוון לזרוק את הרכב למגרש ברזלים, בשבוע הקרוב. עקב בעיה עם השכנים על חניה. אבא שלי גר בפרדס כץ ובאיזור הזה חנייה היא קצת בעיה.

אחריי הרבה התחננויות ושיכנועים הגעתי איתו להסכם. קיבלתי אולטימטום, אני חייב להביא פיתרון עד התאריך ה01.06.11. הצעתי לאבי שאני ישים אותה ליד הבית שלי אבל מבחינתו זה לא בא בחשבון, הצעתי לו גם שאני יבוא כל שבוע ויחפש חניה אחרת כל פעם אבל גם זה לא בא בחשבון, וביגלל זה אני פונה אליכם. אולי יש צדיק פה שיוכל לעזור לי בלימצוא לה מקום כי אני ביכלל לא מוצא. אני כבר שנתיים נילחם על זה במשך יום יום ואני לא מוותר אפילו לרגע אחד, והיום שאבי הסכים לבוא לקראתי אני לא מוצא פיתרון. לתחזק אותה זאת הצרה האחרונה שיש לי על הראש. אני חיב מקום בשבילה אם יש למישהו מקום בישבילה או פיתרון. ניסיתי כמעט הכל, אני ממש לחוץ כי חבל לי על הרכב והזמן אוזל מהר מידי. אם לא אצליח למצוא פיתרון עד התאריך הרכב ישלח למחסן ברזל ואיתו ילך גם החלום על שיקום הרכב.

נ.ב כניראה השבוע אני יבקר את הרכב ויעלה לכאן תמונות.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
חלקכם פה כבר מכירים אותי.. ויודעים שאני חולה רכבים בעיקר רכבי אספנות/רכבים ישנים. לא מזמן התחדשתי בפולקסווגן גולף mk2 לאחר תאונה קשה הרכב היה בדרך לפירוק וברגע האחרון קניתי אותו וכרגע הוא בתהליכי שיקום.

נכון לעכשיו אני מנסה להציל סיטרואן bx, הרכב שייך לאבי הוא עומד כשנתיים הרישיונות שלו בוטלו, אחריי שנתיים של ויכוחים והתחננויות. אבי אמר לי שהוא מתכוון לזרוק את הרכב למגרש ברזלים, בשבוע הקרוב. עקב בעיה עם השכנים על חניה. אבא שלי גר בפרדס כץ ובאיזור הזה חנייה היא קצת בעיה.

אחריי הרבה התחננויות ושיכנועים הגעתי איתו להסכם. קיבלתי אולטימטום, אני חייב להביא פיתרון עד התאריך ה01.06.11. הצעתי לאבי שאני ישים אותה ליד הבית שלי אבל מבחינתו זה לא בא בחשבון, הצעתי לו גם שאני יבוא כל שבוע ויחפש חניה אחרת כל פעם אבל גם זה לא בא בחשבון, וביגלל זה אני פונה אליכם. אולי יש צדיק פה שיוכל לעזור לי בלימצוא לה מקום כי אני ביכלל לא מוצא. אני כבר שנתיים נילחם על זה במשך יום יום ואני לא מוותר אפילו לרגע אחד, והיום שאבי הסכים לבוא לקראתי אני לא מוצא פיתרון. לתחזק אותה זאת הצרה האחרונה שיש לי על הראש. אני חיב מקום בשבילה אם יש למישהו מקום בישבילה או פיתרון. ניסיתי כמעט הכל, אני ממש לחוץ כי חבל לי על הרכב והזמן אוזל מהר מידי. אם לא אצליח למצוא פיתרון עד התאריך הרכב ישלח למחסן ברזל ואיתו ילך גם החלום על שיקום הרכב.

נ.ב כניראה השבוע אני יבקר את הרכב ויעלה לכאן תמונות.

יש לי מקום בשבילה בטירת יהודה

בתשלום חודשי

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
יש לי מקום בשבילה בטירת יהודה

בתשלום חודשי

אוקיי תודה. איפה זה טירת יהודה ומה התשלום שאתה דורש. דבר איתי בפרטי אם תוכל. אפילו פה זה לא כל כך משנה לי.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

האם הBX שלך היא מרחוב XXXXX בפרדס כץ??

ודרך האגב יש מצב שאתה מעוניין בגולף MK2 עם מנוע גמור?? (אם עוד לא זרקו אותה לגריטה)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
האם הBX שלך היא מרחוב XXXXX פרדס כץ??

ודרך האגב יש מצב שאתה מעוניין בגולף MK2 עם מנוע גמור?? (אם עוד לא זרקו אותה לגריטה)

את האמת כן זאת היא.. אם אתה מתכוון לצבע בז' עומדת בפינה של החנייה אז כן היא של אבי.. אבי העמיד שם בזמנו עוד אחת כזאת כחולה.. בכל זאת לא ממש רציתי לפרסם. פעם הבאה אענה רק בפרטי.

בקשר לגולף היא קופה און 5 דלתות רגילה? כי אני צריך דלת צד ימין. של קופה הדלת הארוכה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

נכון לעכשיו אני מנסה להציל סיטרואן bx, הרכב שייך לאבי הוא עומד כשנתיים הרישיונות שלו בוטלו, אחריי שנתיים של ויכוחים והתחננויות.

אם הרשיונות שלו בוטלו למה אתה כל כך מתאמץ? את הרכב הזה לא תוכל להחזיר לכביש.

תבדוק אולי הרשיונות רק הוקפאו.

בכל מקרה יהיה חבל שהוא ילך לברזל.

בהצלחה

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם
האם הBX שלך היא מרחוב XXXXX בפרדס כץ??

תגיד לי, מה קרה לך?! מי שואל שאלה כזאת עם המיקום?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום הייתי במשרד הרישוי וביררתי לגבי הרשיון רכב. ולצערי הוא בוטל סופית. טופס אדום ורשום בוטל:פרוק. לפי מה שהבנתי אין שום אפשרות להחזיר לכביש. אם מישהו יודע אם אולי אפשר להגיש בקשה חריגה? או להחזיר לכביש באספנות? אשמח לשמוע על פיתרון חוקי. קצת מבאס אותי הרעיון של להפוך את הרכב לתורם איברים. או לזרוק לברזל. בכל מקרה כניראה יום שישי אני נוסע לפרדס כץ לראות מה מצב הרכב אחריי כמעט שנה שלא ראיתי אותו. והכי חשוב לשטוף אותו ולצלם תמונות בשביל להעלות לפה.

נ.ב a900 אשמח מאוד אם תוכל למחוק את מיקום הרכב מההודעה.

לבקשתך מחקתי את המיקום המדוייק - חן, מנהל הפורום.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

" אולי אפשר להגיש בקשה חריגה? או להחזיר לכביש באספנות? "

צר לי , אבל אין דרך מעשית להחזיר את הרכב לכביש....ונראה שגם למנוע לא תוכל להוציא שטר מכר

כך שתרומת האיברים ממש מוגבלת.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
" אולי אפשר להגיש בקשה חריגה? או להחזיר לכביש באספנות? "

צר לי , אבל אין דרך מעשית להחזיר את הרכב לכביש....ונראה שגם למנוע לא תוכל להוציא שטר מכר

כך שתרומת האיברים ממש מוגבלת.

אני יברר ואם זה באמת כמו שאתה אומר, לא תיהיה לי ברירה אלא להרים ידים מהרכב. אולי אני יפרק מימנו כמה חלקים והרכב ישלח לברזל. אני יודע שיש קומבינות לא חוקיות בשביל להחזיר לכביש. אבל אני לא יעשה משהו לא חוקי. חשבתי שאפשר חוקית.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

למנוע אפשר להוציא שטר מכר - אחרת אף פעם לא היו מנועים מפירוק מקומי.

רק לרכב מעוקל לא ניתן להוציא שטר מכר למנוע מסיבות מובנות.

ולגבי החזרה לכביש - כבר היו דברים מעולם, אך עם מכוניות שבאמת היו שוות את זה...(זה תהליך לא פשוט ולא זול)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למנוע אפשר להוציא שטר מכר - אחרת אף פעם לא היו מנועים מפירוק מקומי.

רק לרכב מעוקל לא ניתן להוציא שטר מכר למנוע מסיבות מובנות.

ולגבי החזרה לכביש - כבר היו דברים מעולם, אך עם מכוניות שבאמת היו שוות את זה...(זה תהליך לא פשוט ולא זול)

אשמח מאד אם תוכל לפרט לי על התהליך.. בשבילי היא שווה את זה. בינתיים אני רוצה לשמר אותה כמה שנים.. אני כבר שנתיים נלחם על הרכב הזה. וחבל לי מאוד שהוא יזרק לברזלים אחר כך..

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
יותר זול יהיה לך לקנות אחת נוסעת

יש אחת ממש יפה - לא יודע אם למכירה, בבלוך בתל אביב

את האמת אני לא מתכנןו להחזיר אותה עכשיו לכביש. אני מתכנן לשמר אותה עד לאספנות. אבל השאלה שלי היא מה התנאים להחזיר אותה לכביש אם ביכלל אפשרי. אם זה אפשרי אני אשמר אותה. אם לא אז אני אשאיר אותה לחלקי חילוף ואקנה אחת כזאת עם רישיונות.. בעדיפות ראשונה להחזיר לכביש בכל זאת יש לי רק זיכרונות יפים מהרכב הזה. וחבל לי מאוד שהוא ילך למגרש הברזלים. בשביל 200 שקל כי חצי מימנו פיברגלאס.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

בעיקרון שמעתי כבר על הרכבים שהוחזרו לכביש גם ממצב כזה- אישית לא ראיתי. גם לי יש אופנוע כזה שנת 94, ש(אולי!) ארצה להחזירו לכביש- ואולי לא, נחיה ונראה, כרגע זה לא ממש מעניין אותי. אבל השאלה היא: אתה אומר שאין לך איפה לשים, זאת הביעה העיקרית שלך, לא דווקא החזרה לכביש, לא?:roll::-( ויש לי שני BXים שלא ממש יש לי זמן להתעסק עם הטסטים והביטוחים שלהם... אבל נראה לי שה-GTI עכשיו תסע קצת שוב, כי אחרת יורידו אותה מהכביש אם תעמוד ללא טסט יותר משנתיים!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...