Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האוטו מאוד נוח לגודלו, יש בו הכל. עליתי איתו עלייה חדה בקניון של כ30 מטר ללא בעיה עם מזגן במקסימום.

אני לא מכיר רכב שלא יעלה את החניה של הקניון, אם היו כאלו החניון היה נסתם עם השנים.

אם מבחינתך עליה של 30 מטר עם מזגן היא קנה מידה, אז עשית החלטה מצויינת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הזמנתי גם ספארק שחורה ואני כבר בהמתנה של קרוב ל3 חודשים בגלל שאין את הצבע שלי במלאי.

עברתי את כל הנסיעות מבחן בחברות השונות, בהתחלה רציתי את הפג'ו 107 ולבסוף החלטתי לחכות לקיה כששמעתי שהיא אמורה להגיע וגם אני כמוך התחלתי היסוסי ביטול הזמנה, אחרי שנסעתי על הקיה נשארתי עם הספארקית שלי כמו מלך, שלא יבלבלו לך את המוח אחלה אוטו שבעולם, סחבנו בבדיקה 3 אנשים עם מזגן בעליה חזקה בחיפה ונסע מצויין,

ואני בחיים לא הייתי בעד שברולט, אבל אין ספק שיש שינוי במוצר שלהם!

שוב זו דעתי בלבד, אני מציע לך גם ללכת לנסיעת מבחן על קיה דרך אגב אל תשכח שהקיה היא 1.0 ליטר לא כזה אטרקציה מבחינתי בבדיקה לפחות, ולגירסה הגבוה יותר (1.2 אוט') תשלם 76 אלף וכבר מכאן ההפרש לרכב מפואר וגדול יותר הוא לא ענק.

אז תחשוב שוב, אותי אישית, לא קונה 7 שנות אחריות, כי אני מתכוון לעשות שידרוג אחרי שנתיים שלוש ולא מאמין שעד אז ילך לי מנוע או גיר

פורסם
הזמנתי גם ספארק שחורה ואני כבר בהמתנה של קרוב ל3 חודשים בגלל שאין את הצבע שלי במלאי.

עברתי את כל הנסיעות מבחן בחברות השונות, בהתחלה רציתי את הפג'ו 107 ולבסוף החלטתי לחכות לקיה כששמעתי שהיא אמורה להגיע וגם אני כמוך התחלתי היסוסי ביטול הזמנה, אחרי שנסעתי על הקיה נשארתי עם הספארקית שלי כמו מלך, שלא יבלבלו לך את המוח אחלה אוטו שבעולם, סחבנו בבדיקה 3 אנשים עם מזגן בעליה חזקה בחיפה ונסע מצויין,

ואני בחיים לא הייתי בעד שברולט, אבל אין ספק שיש שינוי במוצר שלהם!

שוב זו דעתי בלבד, אני מציע לך גם ללכת לנסיעת מבחן על קיה דרך אגב אל תשכח שהקיה היא 1.0 ליטר לא כזה אטרקציה מבחינתי בבדיקה לפחות, ולגירסה הגבוה יותר (1.2 אוט') תשלם 76 אלף וכבר מכאן ההפרש לרכב מפואר וגדול יותר הוא לא ענק.

אז תחשוב שוב, אותי אישית, לא קונה 7 שנות אחריות, כי אני מתכוון לעשות שידרוג אחרי שנתיים שלוש ולא מאמין שעד אז ילך לי מנוע או גיר

מסכים, המנוע זו אחת הסיבות שהחלטתי לא לשנות הזמנה. הבנתי שהפיקנטו 1.0 לא ממש סוחבת, במיוחד למי שרגיל למנוע חזק יותר.

פורסם

לכולם שלום,

נתחיל מ- TROOPER - אני מסכים איתך (רק) בעובדה שכל אחד מוכרח להחליט בעצמו- לכן נראה לי שכל מי שראה בכביש, הריח מתחת למנוע, והשווה פרוספקטים יניח ניירת ויתפוס הגה!

רוב ההצהרות כאן על הספארק נשמעים בדיוק כמוני כשאמרתי לכולם שאני קונה שברולט... עד שלקחתי את הפיקנטו לנסיעת מבחן.

מבחוץ- עזבו אותי תחליטו אתם- רק אל תגידו מכוער- לא שמעתי את זה עדיין משום מעצב או קריטיק שהוצא שמו לאור.

מבפנים- שוב כבודו מונח במקום גבוהה- יותר מהI10 , הפנדה... אולי הפולו.

מנוע- אני לא

אני בנאדם שיכול לראות דברים משני כיוונים, אז כך:

שימו לב שאיני מעוניין באוטומט (הרי לא הייתי קונה פיקנטו ולא ספארק כמובן)

- הספארק לוקח את הפיקנטו מ-0 ל100 ב-2 שניות ! תודות למנוע גדול ס"מק וצילינדר, וזה מתבטא גם בצריכת הדלק.

- הספארק רועש הרבה בנסיעה בין עירונית רגועה, צועקת ב-140 קמ"ש וצורחת בסלד גבוהה. בפיקנטו אישתי אפילו שמה לב שלא צריך לנוע אם שפת הגוף לכיוון המושב האחורי בכדי לתקשר... על 140 קמ"ש

- הקלאצ' של הספארק ותגובתו לדוושת הגז נותן חוש שהרכב בנוי בצורה זולה כמו סוזוקי ליאנה כזה (מפתיע כי זה שברולט)

- לספארק יש ברקס טוב אבל שוב... סוזוקי כזה- לא עוצרת בעדינות- עפה לי הפלפון מהתושבת בדשבורד פעמיים. ויש לה גם ברקס תוף מאחורה.

- אם תבחינו מבחוץ מעל לגלגל אחורי תבינו למה הרכב רועש - רואים את צינור הפלסטיק של טנק הדלק והפח של הגוף. הוא פשוט מופשט בלי כיסויים...

- אין לספארק מקום מאחורה - למרות שלא מענין אותי... אבל אני 1.93 ולפיקנטו יש מקום מאחורה. (וגם אני כמו DAVID9000 הבאתי את האישה, 2 ילדים + כסא + עגלה לסוכנות. ואת הנסיעת מבחן עשיתי אני ועוד 2 גברים+ואישתי- מקדימה כמובן)

- לפיקנטו 1.0 אין כח! אומר את זה שוב- לפיקנטו 1.0 אין כח ! (ואני אומר את זה לכל אוהדי השוואות ל-STI למיניהם) אבל הכח של הספארק הוא מקבל רק ב-5000 סל"ד מינימום- חברה אני לא רוצה לחרוש על הרכב, אני רוצה שהרכב ישאר שלם... אל תשכחו שפדיחות למשוך הילוכים ברכבים האלה- צוחקים עליך. והרעש בתוך הרכב מעורר תינוקות, וגם תצטרך לעצור בצומת לבאר שבע לדלק נכון... איפה היתרון פה?

הפיקנטו מרביץ את הכח (שאין לו) ב3000 סל"ד - אז תעביר הילוך- הוא סכב את כולנו בעליות בלי להתאמץ (בהילוך רביעי שקט)

- זווית הסיבוב של הספארק מעולה!

-

יש עוד הרבה- לטוב ולרע

טוב,

תקחו את הפיקנטו לנסיעת מבחן !

אגב ראיתי שיש כאן איפהשהו לינק לאחות תאומה של הספארק, ה- DAEWOO MATIZ ... בחיייאת אתם צוחקים על קיה ופיטר שרייר

בואו נשחק משחק בנוגע למשפט הנ"ל:

אני אומר פיקנטו, מה אתם חושבים

אני אומר ספארק, מה אתם חושבים

פורסם

היי

לגבי האצה מ0-100 , לא שיוצא לי יותר מדי להגיע ל100 עד הרמזור הבא אבל בכל אופן, שימו לב למצגת הזו שלקחתי מקיה "המצגת" ובעמוד 19 כתוב שהקיה מאיצה מהר יותר, איזה נתון נכון? מי באמת מאיצה מהר יותר?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

לגבי נתוני האצה מ-0 ל-100 אני לא הלכתי ומדדתי, אלא לקחתי מהאתר של ה'שברולט'.

אני גם יועץ עסקי ופיננסי אז כשהשוואתי מספרים מצאתי תופעה מוזרה.

כשמשווים מחירוני רכבים לאחוזי ירידת ערך הופתעתי לראות שהשברולט חטפה ירידת ערך הכי גדולה במשך 4 שנים(מהניילונים-2008)

לפי היצע\ביקוש רגיל יוצא מכך שכרגע הספארק מוצע בפרמיה והולך להיות תיקון שוק בקרוב.

אני באמת לא רוצה לדכא את מי שמתלבט בין הרכבים ואם אתה לא בטוח בהחלטה שלך אל תחליט- אם אתה חייב להחליט- אל תקשיב לאנשים פה-לא תשמע מהם אחרי הקניה ואתה לא מכיר אותם (אני גם יכול להיות הנציג של סוכנות קיה). לך אם אבא, אח, חבר מומחה... שהם ייסעו ברכבים ואז יציעו לך דעות. לוקס תמיד דוהה אם הזמן, סריטות תמיד יקרו, נוחות נסיעה, אשתך לצדך לאורך נסיעה לצפון לא משתנה (לטוב ולרע !!! בע"ה) כך אחריות

(לשון זכר נכון גם לכל הנשים בסוכנות הפיקנטו- תרעו לגברים קצת נחישות ותחלקו את עול הבחירה והוא יאהב אתכם יותר :)

• תוכן חדש...