Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אחים שלי ...ראיתי איזה השירשור ויש לי התיעיצות . אני מחפש אוטו קטן, בעיקר לנסיעות עירוניות, פה ושם תל אביב, ירושלים, מודיעין (אני גר בבית שמש). הכי חשוב שהאוטו לא יעשה בעיות ולא ניצטרך לקחת אותו למסוך כל שני וחמישי, לא איכפת לי שיהיה חלש ולא כלום, יש את המליבו לנסיעות ארוכות, רק שיסע ויסע טוב בלי מוסך כל היום. יותר חשוב שלא יאכל דלק (המאליבו שותה אחד ל6.5 בתוך העיר ומחוץ לעיר היא עושה 1 ל 11-12, וגם זה בלי ללחוץ בכלל. קצת לוחצים וזה יורד לכיוון ה 1 ל10).

קיצור מצאנו מישהי מבוגרת שיש לה פולו 2001 אוטומטית עם 30 אלף קילומטר נקייה מתאונות, רק היא נהגה עליה, קנתה אותה חדשה. המחירון שלה 24500 שקל + 10 אחוז קילומטרז נמוך +3 אחוז יד ראשונה יוצא 28000 שקל ..היא רוצה 30000 שקל. (הכל אמין 100 אחוז בדוק )

לא יודע אם לקחת או לא? בשירשור היו דעות חלוקות לגבי המכונית הזאת, טוענים שם שיש לה המון בעיות. מה אתם אומרים לקחת או לא ? ובמחיר הזה היא שווה בכלל רק בגלל קילומטראז נמוך.

לא הבנתי כל כך מהשרשור אם זה אוטו ממש רע,יענו להתרחק ממנו או סתם רע יחסית למכוניות אחרות בשנתון ואז הפקטור של הקלומטרז המאוד נמוך נותן לו פלוס משמעותי.

אשמח לחוות דעת- אמור לקנות שבוע בא כבר.

תודה ושבת שלום.

פורסם

אחים שלי מה קורה לאף אחד אין דעה בנושא?? תנו דעות תגידו מה אתם חושבים...חשוב לי לשמוע מה יש לאנשים להגיד ...

פורסם

30000ק"מ לשנתון 2001? האוטו בקושי זז.

קח לבדיקה במכון,ולאחר מכן במוסך מתמחה כדוגמת מוסך רון.

לדעתי צריך טיימינג דחוף כי היצרן קובע כל 90000ק"מ או 5שנים (המוקדם מביניהם).

אם טופל במורשה ויש קבלות - מה טוב.

נשמע כמו מציאה :)

הבעיות הקבועות של הרכב (אם קראת או לא בשרשורים קודמים) : 1) מצערת רגישה מאוד ללכלוך 2) חיישני ABS ו3) מנגנון חלונות חשמל מקדימה

מבחינת צריכת דלק לי היה בידני בערך 1:11 בעיר ו1:15 בבינעירוני (שוב,ידני,באוט' כנראה יהיה מעט פחות מזה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...