Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות רכב מקרוב משפחה שלי באירופה. מדובר ברכב בן פחות שנה.מדובר ברכב הונדה סיביק.

מה הפרוצדורה והאם בכלל כדאי להכנס לזה?

פורסם

קודם כל...

http://tinyurl.com/6hrwcx8

דבר שני, לאחר שתקרא תוכל לדעת אם ההרפתקה הזו בישבילך או לא. לדעתי לא מאמין שכדאי להביא רכב כזה לארץ ביבוא אישי. ההגיון אומר שאם היה כדאי כולם (או לפחות הרבה) היו עושים זאת. ההגיון גם אומר שעם כל המיסים ועלות המשלוח וכו' כדאי לעשות זאת רק עם מכוניות יקרות מאוד (כך למשל חיסכון של 10-20% *לדוגמא* יכול להיות 50-100 אלף ולא 10-15K ברכב משפחתי)

פורסם

אם הרכב יוצר לפני יותר משנתיים ופחות מ-30 שנה (מה שאני מעריך שנכון) אין אפשרות לייבאו לארץ.

מעבר לכך בד"כ לא משתלם לייבא מכוניות משפחתיות ביבוא אישי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...