Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שיצא לו להציץ בתוך מאזדה שש בטח ראה שהנגן אליו מכניסים את הדיסק (גם את הקלטת) מובנה בתוך הפאנל של המכונית (פאנל מדהים מעוצב שאין שני לו), עכשיו אני שואל, יש אפשרות להחליף את הנגן עצמו בנגן אחר שניקנה בחנות ושלא בא ביחד עם המכונית?

דייטסו שרייד בטירוף...

פורסם

והתשובה היא : לא !!!

למרות שניתן לחבר את הנגן המקורי למגברים ע"י שליחת היוניט למעבדה על מנת שיוסיפו לו יציאות RCA או שימוש במנחת לרמקולים.

בכל אופן איכות היוניט נמוכה משהו ולא ניתן להגיע איתו לביצועים מדהימים , במידה ורוצים לבנות עליו מערכת טובה מומלץ מאוד להשתמש ה HPX של Audiocontrol.

Leon Cupra 2009

פורסם

ה HPX גם מנחת מעולה בפני עצמו , גם Line Driver נשלט לחלוטין , גם מוריד את רמת הרעש וגם כולל מעבד שמעלה את במת הקול (נחמד מאוד).

בתור פתרון לחיבור HU מקורי הוא ממש טוב ומספק כל מה שאתה צריך. שאר המנחתים שמוכרים בארץ הם מאיכות מאוד נמוכה ולא ממש טובים.

אצלי באוטו יש מנחת של Stinger , שנחשב טוב והוא עדיין זוועתי ... מה עוד שהוא נשרף כבר פעמיים (לא שלי .. .אצל חבר).

יש ב 6 כמובן אופציות יותר מתוחכמות לביצוע כמו שאני עשיתי , אבל מדובר על הרבה כסף.

ראיתי כבר גם התקנות שבו לקחו דק רגיל והאריכו את ה Face plate עם כבל Bus.

Leon Cupra 2009

פורסם

אם המנחת שלו טוב אז יכול להיות שזה באמת יעזור לגבי LINE DRIVERS לדעתי (שנחש ע"י מי היא נתמכת :wink: ) הם לא עושים כלום וההסבר לזה גם מאוד פשוט.

שלחתי פה לא מזמן כמה תמונות של התקנות שהיה שם אחד ששם את הפאנל בסוכך שמש לא ראית את זה?

זה פתרון טוב (לא חובה בסוכך) ותכלס לא צריך להיות גאון (כל אחד עם מלחם יכול) בשביל להאריך את הכבלים.

• תוכן חדש...