Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם רכב עם קילומטרש ממך נמוך כמו 43000 בכמעט 7 שנים יכול או צריך להדליק נורא אדומה? האם כדאי לשלם יותר על רכב כזה? או שעדיף לקנות רכב עם קילומטרז הגיוני?

פורסם

לוקחים את הרכב לבדיקה, במקום שאתה בוחר ולא המוכר.

יש אנשים בודדים שלא משתמשים ברכב לנסיעות ארוכות וכל הסידורים שלהם נעשים בקרבת הבית ולכן לא תמיד צריכה להדלק נורה אדומה.

לבצע את כל הבדיקות ולהסיר חשד.

באיזה רכב ושנתון מדובר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה קילומטרז' נורמלי תלוי בבן אדם ותלוי בנסיעות שלו דוד שלי מכר אוטו שנת 2002 בשנת 2010הוא עשה רק 68K נסיעות זה לא מחייב שהקילומטרז' מזייף פה תמיד אפשר לבדוק האם הכבל של הקילומטרז' מחובר לגיר ואין איזה קומבינה שם אוו שהכבל עצמו לא תקין או תקין

לשנת 2004 אם הבנתי נכון את השנה זה נראה לי בסדר אבל הכול יכול להיות.

מקווה שעזרתי דוד.

פורסם

תודה על תגובתכם...אני היתכוונתי שרכב שלא נוסע הרבה יש לו לפעמים גם בלאי גומי יבש וכו' מנסיון שהיה לי עם רכב של חברים של

הורים שהוא בכלל לא נסע וכשבדקו אותו גילו המון דברים שהיה צריך להחליף(לא זוכר מה בדיוק) לדעתי רכב צריך לנסוע ולא לעמוד

מתחת לבית. לכן עכשיו אני חושש לשם סתם מעל המחירון

פורסם

רצוי אם אפשר, לפרט (לאחר הבדיקה) מה הליקויים שמצאו, ואז נוכל להעריך לך אם הליקויים האילו מינוריים (ומיוחסים לבלאי טבעי) או משהו חמור יותר, שנובע מהזנחה (ואז אולי צריכה להדלק נורה אדומה למרות ק"מ נמוך).

כמובן - קח למכון בדיקה שאתה תבחר, כפי שכבר נאמר.

בדוק הסטוריית טיפולים והשווה את הק"מ למה שמצויין במסמכים אלה.

אני לא מאילה שיפסול רכב עם ק"מ נמוך. לדעתי זה דווקא יתרון, במיוחד אם הוא שמור.

alfa 156 2.5.

פורסם
תודה על תגובתכם...אני היתכוונתי שרכב שלא נוסע הרבה יש לו לפעמים גם בלאי

גם לרכב שנוסע הרבה יש בלאי.

עכשיו תחשוב איזה בלאי אתה מעדיף.

אתה יכול בלי בלאי בכלל, תקנה חדש.

אני הייתי מעדיף ק"מ נמוך. בדרך-כלל אם מצב הרכב תואם את הק"מ הנמוך המחיר יהיה בהתאם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם הקילומטרז' הנמוך מתומחר כבר במחירון.

ציין בזכרון הדברים את הקילומטרז'. אם הרכב יד ראשונה המוכר לא יוכל להתכחש לו במידה ויתברר אחרת.

בבדיקה של היסטוריית הטיפולים אפשר לראות כמה זמן עבר בין טיפול לטיפול. המידע צריך להתאים לנסועה הממוצעת של הרכב.

פורסם

לדעתי כדי גם לרכוש רכב בעל ק"מ נמוך,להורים שלי למשל יש קרייזלר נאון 96,זה אמור להיות הרכב הכי לא אמין שיש,הוא עשה 105K ונקנה מיד ראשונה לפני שנתיים עם 94K. והק"מ הנמוך עושה את שלו,הרכב מגלה אמינות לא הגיונית,אין תקלות בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה בעלים קודמים יש לאוטו? יש לאוטו ספר טיפולים ? ואם כן איפה טיפלו מה החליפו מתי ? האוטו ללא תאנות ?

גיר אוטומט רגיל ? צריך לבדוק צמיגים צינורת שלא התיבשו שאין נזילות לבדוק מתי עשו רצועת תזמון , אני הייתי בודק את כל זה לפני הרכישה !

פורסם

תודה חברים!! אני עדיין מתלבט אם ללכת על הג'מני 2004 או על הפולו 2007 גיר רגיל כי אני הולך לנסוע הרבה יותר בעיר מאשר בשטח והעיר לא בדיוק ביתו של הג'מני לצערי!

פורסם

מאחר וזה הפורום הטכני ולא הפורום לייעוץ לרכישת רכב, אני מרשה לעצמי להוסיף עוד שאלה "מקצועית" לעניין:

יש טענה כי עדיף רכב עם ק"מ ממוצע פחות או יותר (נאמר 14-16 אלף בשנה) מאשר רכב שעשה 7-8 אלף בשנה. ההסבר הוא שרכב שנסע כה מעט סביר כי 98% מנסיעותיו היו בתוך העיר ועל כן יש הצטברות פיח והגיר האוטומטי (במיוחד כשמדובר ברכב אירופי, קל וחומר צרפתי) "נשחק" הרבה יותר מרכב שנסיעותיו מאוזנות ו/או שרובן מחוץ לעיר במהירות קבועה ולא משתנה תדירות כמו בעיר. כמובן שיש את נושא הבלאי שהוזכר שלעיתים דווקא נסיעות בתוך העיר גורמות לבלאי "גרוע יותר" מבלאי של נסיעות בינעירוניות.

האמנם יש בסיס לטענה או שזו אגדה אורבנית?

פורסם

מנסיוני, מה שחשוב הוא אופי הנסיעות ורמת הטיפול ברכב ולא בהכרח הקילומטרז.

זה לא אומר שרכב שנסע מעט הוא פחות טוב, להיפך.

זה בודאי לא פוסל קנייה על הסף.

יש כלי רכב רבים שנוסעים פחות מ-10K בשנה בממוצע, הסיבות יכולות להיות שונות (רכב שני, לא נוסע בסופי שבוע/נוסע רק בסוף השבוע, נוסע עד קופת חולים וחזרה, הרכב לא היה בשימוש תקופה ממושכת, וכו').

פורסם

במידה ובחרת ללכת לבדיקה איתו חשוב מאוד גם ללכת לבדיקה לפני קנייה גם אצל מוסך מורשה ולא רק קומפיוטסט מכיוון שמוסך מורשה בודק עוד כמה דברים שקשורים לבלאי ויובש בגומיות שקומפיוטסט לא בודק . זה עולה עוד 250-300 ש"ח אבל שווה .

לדוגמא : לדוד שלי יש אוטו משנת 99 ועשה משהו כמו 30K ק"מ (!!!!!) . אבל יש לו המון בלאי - גומיות מתייבשות מצבר גמור וכו' .

• תוכן חדש...