Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום פתחתי תמכסה מנוע לבדוק שמן וראיתי כמה דברים,כבלים כאלה שפשוט מנותקים

זה לא היה ככה לפני שהרכב היה במוסך,כניראה שהם ניתקו אותם שם ולא חיברו או שאולי כן היה ולא שמתי לב למרות שקשה לי להאמין היות וזה במקומות ממש חשופים

הנה התמונות

כאמור 2 התמונות הראשונות זה אותו הכבל רק מ 2 קצוות שונים...בתמונה הראשונה זה הקונקטור שפשוט מנותק מכל דבר אחר

והתמונה השנייה זה הקצה השני שניראה כמו שניכנס לתוך המנוע מהכיוון הקידמי

בתמונה השלישית אלה 4 צינורות שככל הניראה אמורים להתחבר איכשהו למצערת או מנוע צעדים,החלק הזה הוחלף לפני בערך שנה ורק עכשיו שמתי לב שמתוך 4 רק 3 מחוברים וכמו שאתם רואים אחד פשוט חופשי "ומאושר"

ב 2 המיקרים חיפשתי לאן יכול כל אחד מהם להתחבר אבל אני פשוט לא מוצא

השאלה אם זה לא צריך להיות ככה או שאולי זה נורמלי

תודה מראש לעוזרים

photo__29_12_35_32_aeoe_853.jpg

photo__29_12_35_40_aeoe_151.jpg

photo__29_12_47_50_aeoe_716.jpg

פורסם

תעלה את התמונות ללא העיגולים והציורים באדום שיהיה מוסבר כי לא מבינים מזה כלום,אחרי זה אתה תראה הרבה תגובות שיעזרו לך

תודה ליאור

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

מה שהבנתי לפי האיכות של התמונות הוא זה שהחיישן חמצן (למבדה) לא מחובר בכלל,וזה מצב לא תקין !!

האם ביטלו אותו בכוונה ? האם מנורת בדוק מנוע דולקת ? האם הרכב מעשן וצריכת הדלק עלתה ?

פורסם

המנוע הוחלף לפני שנה ומאז הנורה בדוק מנוע דולקת ופה ושם זרקו חיישן חמצן אבל לא ממש ידעתי מזה ואף מוסך לא התייחס לזה ברצינות כלומר בדאגה רבה

בכל אופן לא שמתי לב לזה עד עכשיו ניראה לי בביקור האחרון של הרכב במוסך הוא ניתק אותו כי כשהרכב היה אצלו הוא התקשר ואמר לי שהלך לי איזשהו חיישן וצריך להחליף ואמרתי לו כרגע לא,השאלה היא אם הוא בכל מקרה הוציא אותו.

מה התפקיד של החיישן הזה?

האם הקונקטור הנל שחשוף אמור להיות לו החיבור שלו זרוק איפשהו במנוע או שמתחבר אליו משהו בניפרד?

הרכב לא מעשן וצריכת דלק כמו שהייתה תמיד

תודה

פורסם

תפקידו של החיישן הוא לדווח למחשב על כמות החמצן בגזי הפליטה,על מנת לבקר את יחס האוויר והדלק

בדיקת 4/5 גזים יצא תקין ?

פורסם

מממ לפני חודש היה טסט ואני יודע שעושים שם בדיקת גזים,אם לזה הכוונה אז כן עבר ללא שום בעייה

אבל כמו שאמרתי יכול להיות שבוע שעבר במוסך הוציאו אותו

האם מה שמתחבר לשם זה חיישן בפני עצמו שקונים ופשוט מחברים או שיש עוד כבל נקבה שאני אמור לחפש במנוע?כי לא מצאתי כמה שלא ניסתי

פורסם
מממ לפני חודש היה טסט ואני יודע שעושים שם בדיקת גזים,אם לזה הכוונה אז כן עבר ללא שום בעייה

אבל כמו שאמרתי יכול להיות שבוע שעבר במוסך הוציאו אותו

האם מה שמתחבר לשם זה חיישן בפני עצמו שקונים ופשוט מחברים או שיש עוד כבל נקבה שאני אמור לחפש במנוע?כי לא מצאתי כמה שלא ניסתי

החיישן עצמו מגיע לבד ביחד עם החוט או שאתה יכול להישתמש בחוט החשמלי שקיים אצלך ברכב ורק להחליף חיישנים. מחירו של חיישן זה ממה שזכור לי לפני כמה חודשים אומנם לדייהו רייסר אבל זה כימעט אותו מחיר משהו כמו 150 ש"ח. לא בעיה לבצע את ההחלפה לבד, רק צריך קצת רגש בפתיחה ובסגירה כי הוא עשוי בין היתר מחרסינה בחלקו. לגבי הצינור המנותק בתמונה השלישית, יש מצב שהוא אולי שייך לשפריצר של המגבים?

:)
פורסם
החיישן עצמו מגיע לבד ביחד עם החוט או שאתה יכול להישתמש בחוט החשמלי שקיים אצלך ברכב ורק להחליף חיישנים. מחירו של חיישן זה ממה שזכור לי לפני כמה חודשים אומנם לדייהו רייסר אבל זה כימעט אותו מחיר משהו כמו 150 ש"ח. לא בעיה לבצע את ההחלפה לבד, רק צריך קצת רגש בפתיחה ובסגירה כי הוא עשוי בין היתר מחרסינה בחלקו. לגבי הצינור המנותק בתמונה השלישית, יש מצב שהוא אולי שייך לשפריצר של המגבים?

תודה אחי

לגבי התמונה השלישית חחח זה לא השפריצר,זה הולך אם אני לא טועה למצערת/מנוע צעדים אני לא סגור על איזה מהם,היא הוחלפה כמו שאמרתי לפני שנה כמעט ומשום מה זה לא חובר,3 מתוך ה 4 רואים בבירור לאן הם מתחברים ואילו זה פשוט מנותק,אולי זה צריך להיות ככה אני לא יודע,אם הייתי יודע לא הייתי משדע אתכם =)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם שוב

אחרי בירור ועזרתו של דובינה פה שכיוון אותי לכיוון הנכון מסתבר שהתמונה האמצעית והראשונה שהן בעצם אותו הכבל רק מזוויות שונות זה החיישן חמצן שפשוט מנותק

עכשיו להלחי. תחיישן חמצן ראיתי איך וזה לא ניראה מורכב רק שפה הבעייה והיא מוזרה

מה שמופיע בתמונות זה בעצם החיישן עצמו ונגיד שהוצאתי אותו ושמתי אחד חדש לאן אני מחבר אותו,החיבור שאמור להיות מתחבר אליו שניראה לי צריך להיות מובנה במנוע אותו אני לא מוצא ופה הבעייה כי יכול להיות שהחיישן הזה תקין ומה לא ניסתי ואיפה לא חיפשתי אני לא מוצא את החיבור אליו אני אמור לחבר אותו,מצד שני לא ניראה לי הגיוני שאין לי לאן לחבר תחיישן חמצן,זה כאילו "תלשו אותו"

תודה לכולם מראש

• תוכן חדש...