Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ..

כאשר לוחצים על הגז בקיה מרגישים כאילו את לוחץ "על ריק" ורק אחרי כמה שניות הוא מגיב, למשל אם לוחצים פול גז אז רק אחרי שתי שניות בערך האוטו מאיץ.

יש בעיה בחיישן חמצן וביטלו אותו מזמן , אני לא יודע אם בעיית ההאצה קשורה לחיישן ואם תיקון שלו יעזור ?!

פורסם

בכל מיקרה אתה תצטרך לתקן את חיישן החמצן להקטנת זיהום האויר בטסט השנתי אני מניח אז סיכוי מאוד טוב שייתן גם את הפיתרון לבעיית ההאצה.

:)
פורסם
נשמע כמו רכב מוזנח ולא מטופל.

סביר להניח שזה הבעיה שלך ברכב.

הצחקת אותי. אתה סוג של חוזה עתידות או נביא? על סמך אתה זורק כאלה שטויות?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

מה קשור רכב לא מטופל אם אתה לא יודע אל תגיב ...

והרכב הזה מטופל כמו שעון כל טיפול בזמן !

האם הגיוני שהחיישן עולה חדש 1200 ש"ח ואיפה אפשר להשיג חיישן אוניברסלי או יד שניה באיזור הדרום?

פורסם

din25696, כאשר אתה לוחץ על גז, האם סיבובי מנוע ישר עולים והרכב פשוט לא זז, כלומר אתה מרגיש שאתה על נאוטרל?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מרגיש שאני נותן גז ומשהו כאילו עוצר את האוטו למשך 2-3 שניות אתה מבין ?

ולפעמים נותנים גז וב- 2-3 שניות הראשונות האוטו כאילו לא מגיב ללחיצה על הדוושה ואז פתאום הוא מאיץ כאילו אתה לוחץ פול גז !

פורסם

מה קורה עם סיבובי מנוע כאשר אתה לוחץ על גז? הם עולים מיד או לאחר השהיה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי התיאור, ניראה שיש לך בעייה שקשורה לחיישנים או אולי לחץ הדלק. גש למוסך שיכול להתחבר למחשב הרכב ולבדוק אם המערכת מזהה תקלות או נתונים לא תקינים, לעשות דיאגנוסטיקה לרכב שלך. על פניו ניראה שמקור הבעייה לא גיר. אולי מצערת מאוד מלוכלכת. הרכב משתעל או מנוע עובד לא חלק?

• תוכן חדש...