Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול אתכם בעניין התוספות משהו.

מגיע לי חיישני רוורס מתנה ויש משהו שאני מתלבט אם צריך.

לפעמים שלא חם אני נוסע עם חלון פתוח אך לא אוהב את הרוח שנכנסת פנימה.

הציעו לי מגן רוח (מאות בודדות של ש"ח) ורציתי לשאול אם זה אפקטיבי בכלל , אם שווה להשקיע ?

סה"כ נראה לי שאקנה עוד מפתח ספייר (כלומר יהיו לו שלושה) ומרים שמשות אוט'.

מחר אני רוצה לסגור תשלום

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

תברר אם אפשר להשיג את המגיני רוח בארץ ומה המחירים, מה העלות של לעשות מרימי שמשות באופן פרטי [אם אתה ממש רוצה את זה], מה העלות של מפתח שלישי, ומה העלות של חיישני רוורס.

אני אישית הייתי מוותרת על חיישנים, זה גם ככה רכב קטן, אתה מסובב את הראש אחורה ואתה כבר כמעט בשמשה האחורית ;-)

תראה כמה אתה חוסך או לא חוסך ותחליט בהתאם

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

תודה רבה על התגובות .

החיישני רוורס ניתנים במתנה כך שזה לא כ"כ משנה העלות , יש איזשהי סיבה למה לא להתקין אותם ?

אני חייב לציין שכיום בפונטו הישנה שלי אני נוהג בלי חיישנים ואני מסתדר מצויין , אבל נותנים בלי כסף...

העלות של מפתח שלישי היא כ300 ש"ח אם אני לא טועה.

את העלות של מרימי השמשות אני לא זוכר

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
של איזו חברה החיישני רוורס?

אין לי מושג , אני אבדוק כבר מחר.

אגב , עוד שאלה:היכן אפשר למצוא צבע לתיקונים קלים לרכב ? לא צריך גיגית , אלא משהו קטן ורק מקורי מפיזו.

עשיתי חיפוש באיביי ולא מצאתי ופה לא ממש הבנתי איפה

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אני הייתי מוותר על המפתח השלישי. כמה חסרי אחריות צריכים להיות כדי לאבד שני מפתחות ? :(

מרימי שמשות זה, לפחות מבחינתי, פינוק די הכרחי, כיוון שקרה לא פעם ששכחתי את אחד החלונות פתוחים והייתי צריך לחזור למכונית וכמה שזה נשמע טיפשי, זה די עיצבן אותי.

בנוסף, לא הייתי מוותר על מגני הרוח, לפחות לא על השניים הקדמיים.

חיישני רוורס זו מתנה שהייתי מוכן לקבל, למרות שאני חייב להודות שהצפצוף ב-R, יכול לפעמים להוציא אותי מדעתי.

תתחדש :).

פורסם
אני הייתי מוותר על המפתח השלישי. כמה חסרי אחריות צריכים להיות כדי לאבד שני מפתחות ? :(

מרימי שמשות זה, לפחות מבחינתי, פינוק די הכרחי, כיוון שקרה לא פעם ששכחתי את אחד החלונות פתוחים והייתי צריך לחזור למכונית וכמה שזה נשמע טיפשי, זה די עיצבן אותי.

חיישני רוורס זו מתנה שהייתי מוכן לקבל, למרות שאני חייב להודות שהצפצוף ב-R, יכול לפעמים להוציא אותי מדעתי.

משחק מגעיל באלופות אז אני עונה.

אצלי זה קצת חובה מפני שיש לי כלבה בבית שחומדת חפצים כאלה , ואין מה לעשות לפעמים שוכחים את המפתח בשולחן והיא גם מצליחה לפעמים לפתוח מגירות.

2)הרעש מהמגינים לא יפריע ? והאם זה יפגום במראה שלה/ייתן לה מראה ערסוואתי ?

3) דווקא לא מפריע לי הרעש של הצפצוף בR

ותודה רבה , מקווה שתוך 7-10 יום רוזיטה תגיע

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

איך ברכב 2011 אין מרימי שמשות?? אני משתגע מזה לי יש גולף 1999 -12 שנה על הכביש ויש מרימי שמשות..שלא לדבר שנגיד קורלה סאן 2010 מגיעה בלי חלונות חשמל מאחורה,פשוט נראה לי הזוי שבעידן כזה אין את הדברים האלמנטריים האלו ברכבים חדשים:(

פורסם

כמעט בכל הרכבים החדשים (אבא שלי בדיוק קנה שברולט קרוז הדגם המפואר) מרימי שמשות + קודן + חיישני רוורס זה תוספת

ולא מגיע עם הרכב. (ככה זה ביונדאי I30 , ברנו פלואנס, בקיה פורטה וכו')

לפותח השירשור - חיישיני רוורס זה רק ברכה, קח אותם בכיף - לא הייתי מוותר (ואף הייתי שמח להתקין כאלו באימפרזה אם מישהו היה מממן לי את זה ;) )

פורסם

ערב טוב , סגרתי היום את התשלום לרכב ,החלטתי לא להתקין מגני רוח והסתפקתי במפתח ספייר נוסף, קודן ומרים שמשות.

כפי שציינתי את החיישני רוורס נתנו לי ללא תוספת תשלום.

רק שכחתי לשאול את המוכר שאלה חשובה , כמה זמן מהתשלום אני אוסף את המכונית ?

ואם אפשר לענות לי בבקשה אם ניתן לקנות בקבוקון עם צבע מקורי של פיז'ו לטובת תיקונים קטנים.

בעבר הייתה לנו יונדאי אקסנט מודל 95 וקיבלנו עמה מעין בקבוק "טיפקס" עם הצבע של הרכב

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אני גם נמצא כרגע בתהליכי ההזמנה של 206+. לפי מה שנאמר לי הרכבים עדיין לא בארץ, ואמורים להגיע במהלך חודש מאי, כאשר את הרכבים הראשונים יתחילו לקבל לקראת סוף החודש.

אני כרגע מחכה לנסיעת מבחן.

אגב, איזה צבע לקחת בסוף? :arrow:

פורסם
אני גם נמצא כרגע בתהליכי ההזמנה של 206+. לפי מה שנאמר לי הרכבים עדיין לא בארץ, ואמורים להגיע במהלך חודש מאי, כאשר את הרכבים הראשונים יתחילו לקבל לקראת סוף החודש.

אני כרגע מחכה לנסיעת מבחן.

אגב, איזה צבע לקחת בסוף? :arrow:

אין מצב , המוכר אמר לי שהרכב שלי כבר הגיע ובגלל זה סגרתי תשלום.

לקחתי כחול

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...