Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אבל אני לא מצליח להבין על מה כל המהומה. אני לא מכיר אף אחד מהצדדים ולמרות זאת טענות פותח השרשור כלל אינן ברורות-

1. עניין הלעמוד ליד הרכב- הן מסיבות של חוק, בטיחות ונוחות בעבודה שלא עומדים לך על הראש אי הסכמת המוסך ברורה מאד. לטעון שלא נתקלת במוסך שלא מסכים שיעמדו ליד הרכב בזמן הטיפול זו פשוט היתממות מגוחכת. ישנם שני סוגי מוסכים שכן מסכימים לזה- הסוג הראשון הוא מוסכי זבל שלא אכפת להם מכלום, כל המוסך והעבודה נראית כך. הסוג השני הם מוסכים שנאלצים לקבל את התופעה כמחווה לקהל לקוחות מסויים שהדבר הזה חשוב לו. למרות שהם לוקחים סיכון עצום הם מסכימים לזה. זכותך לבחור מוסך שיסכים לזה. אם המוסך אינו מסכים זוהי לא רק זכותו המלאה אלא אפילו חובתו ע"פ החוק ותנאי הביטוח.
  2. אם היחס בטלפון לא מצא חן בעינייך למה הלכת לשם?!
  3. אם הטיפול חינם חשבת שתביא חלקים משלך והמוסך יבצע את העבודה לשם שמים?! שוב זוהי היתממות מגוחכת.
  4. מה הטענה על זה שהמוסך מחייב אותך על נורות או רוצה תשלום עבור המסננים?!

מהתיאור שלך נשמע כאילו המוסך צריך לשלם לך על זה שהגעת. באמת חברים, אמנם הענף עשה לעצמו שם רע אבל מינימום כבוד לעבודה ולפרנסה של בנאדם.

מעבר לזה אני מצר על השימוש בפורום הטכני כפלטפורמה לגרימת נזק למוסך. פרסום חוות דעת על מוסכים (לחיוב או לשלילה) אסור בפורום הטכני. ראו כלל 2 בכללי הפורום הטכני. המקרים בהם ניתן איכשהו לקבל את זה הוא שיש סיפור טכני הכולל חוות דעת. בטח שלא שרשור שנפתח למתן חוות דעת בלבד. בשביל זה יש שרשור בפורום OT.

צורם שמצד אחד לקוח פלוני מפרסם בהינף יד את שמו של המוסך וגורם לו נזק תדמיתי ומצד שני נטען שלמוסך אסור לפרסם את שמו של הלקוח. אם לקוח עומד מאחורי צידקתו הרי בהגדרה הוא מוותר על האנונימיות שלו. בדיוק באותו אופן שאם היה הולך לבית משפט כל הפרוטוקולים הכוללים את פרטי הזהות של התובע נחשפים לציבור הרחב. לא יכול להיות שהפגיעה כאן תהיה חד צדדית. הרי ברור שאם פותח השרשור היה רוצה רק לקבל את דעתם של הגולשים הוא לא היה צריך לפרסם את שמו של המוסך.

אני לא אומר שבמקרה הספציפי המוסך היה 100% או נתן את השירות הכי טוב שאפשר, אבל ממה שסופר כאן עדיין לא נשמע שיש סיבה מהותית לפרסום הודעה שכזו.

אני מסכים שכנראה היה יותר בריא לעסקים להיות חכם ולא צודק במקרה הזה, אך עדיין זכותו של בעל המוסך להיות צודק.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאחר וחלק מהמגיבים כאן טעו לחשוב כאילו הלקוח הביא עמו את החלקים למוסך (ולא כך) ארחיב מעט בנושא:

- החלקים וגם השמן סופקו ע"י המוסך, ובתשלום מלא.

- המוסך לא מחזיק מצתים מקוריים שהלקוח בקש להרכיב ולכן הופנה הלקוח ע"י המוסך לרכוש אותם בעצמו

(מחנות חלפים סמוכה עמה דווקא עובד המוסך באופן שוטף, אכן פעולה תמוהה נוספת של המוסך..)

- החשבון לטיפול שבוצע ברכב הסתכם בסופו של דבר בכ-1500 ש"ח

אביב, נראה לי שפספסת משהו.

אני חייב לחלוק עליך.איני רואה שום דבר פסול בהעלאת חוות דעת על מוסך בפורום.

בניגוד לכתבה שמפורסמת בעיתון, או באתר אינטרנט, המקום לתגובות מועט מאוד ומציג עמדה חד צדדית.

במקרה הזה, היה ברור שמוסך אמ-הדרך, כספונסר של הפורום יגיב לתלונת הלקוח.

הדרך היחידה שניתן בשרשור זה "להרוס" מוניטין של מוסך, זה אם הוא נמצא אשם.

על גבי הפוסט הזה הוצגו שני הצדדים, העיני זו הדרך הטובה ביותר לקוראים להחליט אם מקום העסק הזה מתאים להם או לא.

על אותו משקל, אוכל להגיד שביקורת על יבואן רכב איננה מוצדקת וראויה על ידי משתמשים בפורום, כי גם פה אנחנו לא מקבלים את

התמונה המלאה ואת הצד השני ובאותה מידה אנחנו יכולים להרוס ליבואן עסקים כי קראו בפורום שהשירות שם מחורבן.

בברכה,

גיא.

פורסם

צורם שמצד אחד לקוח פלוני מפרסם בהינף יד את שמו של המוסך וגורם לו נזק תדמיתי ומצד שני נטען שלמוסך אסור לפרסם את שמו של הלקוח. אם לקוח עומד מאחורי צידקתו הרי בהגדרה הוא מוותר על האנונימיות שלו. בדיוק באותו אופן שאם היה הולך לבית משפט כל הפרוטוקולים הכוללים את פרטי הזהות של התובע נחשפים לציבור הרחב. לא יכול להיות שהפגיעה כאן תהיה חד צדדית. הרי ברור שאם פותח השרשור היה רוצה רק לקבל את דעתם של הגולשים הוא לא היה צריך לפרסם את שמו של המוסך.

אני לא אומר שבמקרה הספציפי המוסך היה 100% או נתן את השירות הכי טוב שאפשר, אבל ממה שסופר כאן עדיין לא נשמע שיש סיבה מהותית לפרסום הודעה שכזו.

אני מסכים שכנראה היה יותר בריא לעסקים להיות חכם ולא צודק במקרה הזה, אך עדיין זכותו של בעל המוסך להיות צודק.

אביב, אני חולק עליך בכמה דברים.

ראשית, המוסך בעצמו בחר להכנס לפורום כספונסור, כמפרסם וכבעל מקצוע ואף פרסם את פרטי בעל המוסך בפרופיל לשם יצירת קשר מסחרי-ולכן הוא בחר ביודעין להיות חשוף לביקורת של גולשים. אי אפשר להנות משני העולמות-גם לפרסם את עצמך בפורום כדי להשיג לקוחות ויחסי ציבור ומצד שני לאטום את האוזניים ולדרוש לא לפרסם פה ביקורת או לתקוף את הלקוח.

שנית, בפורום,כמו בטוקבקים-מובטחת אנונימיות. כל עוד יוגב בחר לא לחשוף את פרטיו, למוסך אסור (!!) לבצע זאת, כי זו פגיעה בשמו הטוב של אדם. יוגב לא הסית נגד המוסך או קילל את הבעלים, אלא הביע ביקורת לגיטימית (הגם שקצת לא מנוסחת טוב). הזכות של יוגב לשם טוב כאדם וכלקוח נפגעה פה לדעתי הרבה יותר ממה שהמוסך נפגע.

שלישית, אני קורא פה תלונות על צ'מפיון מוטורס ועל אופי הטיפול שלהם במוסכים. האם זה לא גורם נזק ליבואן? בוודאי שזה גורם. האם תמנעו מאנשים את זכותם לפרסם פה בעיות שהם חוו במוסכים בצ'מפיון (כדי שידעו איך להתנהל מולם) בגלל ש"אם פותח השרשור היה רוצה רק לקבל את דעתם של הגולשים הוא לא היה צריך לפרסם את שמו של המוסך"? אני לא חושב- כי אז אין צורך בקארזפורום כי כולם היו הולכים למוסכים ומתרוצצים ביניהם בשביל שיפלו על מוסך אחד הגון.

ואחרון חביב-אשמח לקבל תשובה 2 השאלות הבאות:

1.האם אתה כלקוח תסכים שבעל מוסך (שטיפלת אצלו אך אינך מרוצה מהטיפול/יחס) יעלה לפורום ויגיד שאתה קמצן ושאתה מסרב לשלם ויחשוף את פרטיך האישיים?

2. אם תצטרך לטפל ברכב שלך, לא תרצה לדעת מאיזה מוסך להתרחק או לפחות לדעת איך להתנהל? האם תרצה להיכנס למוסך "על עיוור" ולסמוך על שיקול דעתו של המוסכניק בלבד?

פורסם

שמע, אתה יודע להתנסח יפה וזה מעולה אבל אתה קצת מתבלבל פה.

אמרו זאת כמה פעמים כבר, זכותך ללכת לכל מוסך שתרצה, וזכותו של המוסך לא לקבל לקוחות מסוימים.

פותח השרשור לא רק הביע את דעתו אלא גם בא עם כוונות להוציא שם רע למוסך המטפל, לכל צד יש את הזכות להגיב בצורה שנראית לו לנכון.

אתה יכול להתיפיף עד מחר, אבל שורה תחתונה, כל מה שאני רואה פה זה לקוח שחיפש ''לעקוץ את המערכת'' ולא ממש הלך לא וזה כנראה מציק לו.

אני אישית לא מעניין אותי בכלל להיות ליד הרכב בזמן הטיפול וזאת כי אני סומך בעיניים עצומות על הבעלי מקצוע שאני מטפל אצלם בקביעות, כי קטונתי מלהעיר לבעל מקצוע באיזה מומנט לסגור את הבורג ואיך למלא שמן או איך לעשות את העבודה שלו.

ומי אני או אתה בכלל שנבוא ונשב להם על הראש, הרי אתה יודע שבמקרה שנפל לך על הרגל איזה פטיש או כלי עבודה אתה ישר תבוא בטענות למוסך, למה הוא צריך לאכול את החרא הזה מלקוחות. אומרים שהשירות בארץ חרא, גם לא חסרים לקוחות חרא שיודעים למרר את החיים ואני מדבר באופן כללי ללא קשר לשרשור הזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מצטער אבל אני לא מצליח להבין על מה כל המהומה. אני לא מכיר אף אחד מהצדדים ולמרות זאת טענות פותח השרשור כלל אינן ברורות-

1. עניין הלעמוד ליד הרכב- הן מסיבות של חוק, בטיחות ונוחות בעבודה שלא עומדים לך על הראש אי הסכמת המוסך ברורה מאד. לטעון שלא נתקלת במוסך שלא מסכים שיעמדו ליד הרכב בזמן הטיפול זו פשוט היתממות מגוחכת. ישנם שני סוגי מוסכים שכן מסכימים לזה- הסוג הראשון הוא מוסכי זבל שלא אכפת להם מכלום, כל המוסך והעבודה נראית כך. הסוג השני הם מוסכים שנאלצים לקבל את התופעה כמחווה לקהל לקוחות מסויים שהדבר הזה חשוב לו. למרות שהם לוקחים סיכון עצום הם מסכימים לזה. זכותך לבחור מוסך שיסכים לזה. אם המוסך אינו מסכים זוהי לא רק זכותו המלאה אלא אפילו חובתו ע"פ החוק ותנאי הביטוח.
  2. אם היחס בטלפון לא מצא חן בעינייך למה הלכת לשם?!
  3. אם הטיפול חינם חשבת שתביא חלקים משלך והמוסך יבצע את העבודה לשם שמים?! שוב זוהי היתממות מגוחכת.
  4. מה הטענה על זה שהמוסך מחייב אותך על נורות או רוצה תשלום עבור המסננים?!

מהתיאור שלך נשמע כאילו המוסך צריך לשלם לך על זה שהגעת. באמת חברים, אמנם הענף עשה לעצמו שם רע אבל מינימום כבוד לעבודה ולפרנסה של בנאדם.

מעבר לזה אני מצר על השימוש בפורום הטכני כפלטפורמה לגרימת נזק למוסך. פרסום חוות דעת על מוסכים (לחיוב או לשלילה) אסור בפורום הטכני. ראו כלל 2 בכללי הפורום הטכני. המקרים בהם ניתן איכשהו לקבל את זה הוא שיש סיפור טכני הכולל חוות דעת. בטח שלא שרשור שנפתח למתן חוות דעת בלבד. בשביל זה יש שרשור בפורום OT.

אתה לא מצליח להבין וזה ממש מצער .

אני מבין היטב את שני הצדדים .בעיקר לאחר פרסום שמו של הלקוח ,שגרם לתפנית חדה בדעתי על בעלי המוסך .

מוסך אם הדרך ...דניאל כבר הסתייג מהתנהגותכם , אני מצטרף אליו.

פורסם

ללכלך ולקשקש זה קל. לכתוב התייחסות עניינית לגופו של עניין זה כבר יותר קשה.

אם תעבור על הטענות המקוריות של פותח השרשור תבין בדיוק שמדובר על לקוח שרוצה שישלמו לו על זה שהוא מגיע למוסך, וכל דבר מעבר לזה פסול בעיניו.

בכלל מנהג הלכלוך הזה על בעלי מקצוע בפורום מגונה ומאד לא ראוי בעיניי. ישנם כמה וכמה בעלי מקצוע שדעתי עליהם דיי גרועה ואני לא רץ לפרסם את זה בראש חוצות.

פורסם
.....אם תעבור על הטענות המקוריות של פותח השרשור תבין בדיוק שמדובר על לקוח שרוצה שישלמו לו על זה שהוא מגיע למוסך, וכל דבר מעבר לזה פסול בעיניו....

אני לא יודע איך אתה הגעת למסקנה הזו וחולק על דעתך. פותח השרשור ציין שהתקשר מראש לברר פרטים ואני מסיק מכך שהיה חשוב לו שלא יהיו אי הבנות וזוקף את זה לזכותו.

מוסך אם הדרך הזמין לקוחות באופן מפורש לקבל טיפול חינם.

גם אם הייתי חושב שאתה צודק בקביעתך, כיוון שהמוסך הזמין אנשים לחסוך כסף המוסך היה צריך לצפות מראש שיגיעו אנשים שבאמת ירצו באופן לגיטימי ודווקא בגלל הפרסום לא לשלם או לשלם את הסכום המינימלי האפשרי.

אין פה שום עניין של מנהג ללכלך על בעלי מקצוע. אני שמחתי ותמיד שמח לפרגן לבעלי מקצוע על שרות טוב. וכמוני יש גם רבים אחרים. מי כמוך אביב מכיר את שרשור ההמלצות על בעלי מקצוע כאן בפורום ויודע להעיד על אורכו.

אני לא חושב שיש לאם הדרך זכות להתלונן על כך שהלקוח לא שש להוציא ממונו אחרי שפיתה אותו להגיע למוסך לטיפול בחינם.

פורסם
ללכלך ולקשקש זה קל. לכתוב התייחסות עניינית לגופו של עניין זה כבר יותר קשה.

אם תעבור על הטענות המקוריות של פותח השרשור תבין בדיוק שמדובר על לקוח שרוצה שישלמו לו על זה שהוא מגיע למוסך, וכל דבר מעבר לזה פסול בעיניו.

בכלל מנהג הלכלוך הזה על בעלי מקצוע בפורום מגונה ומאד לא ראוי בעיניי. ישנם כמה וכמה בעלי מקצוע שדעתי עליהם דיי גרועה ואני לא רץ לפרסם את זה בראש חוצות.

יש בפורום הזה אינספור שרשורים שמשבחים ללא הרף בעלי מוסכים ובעלי מקצוע שונים - ראה ערך מוסך רון.

לצד תשבוחות יש גם תלונות, מה קרה?

ממתי בעל מקצוע הפך בעל כזה מעמד שלא ניתן להעביר עליו ביקורת חיובית?

שוב אני חוזר, לפי עמדתך, העברת ביקורת רעה על כל עסק שהוא : מוסך, מכון רחיצת רכב, פנצ'ריה, חברת ביטוח, חברת סלולר, ספק אינטרנט - פוגעת לו בפרנסה.

מה לעשות, זה חלק מהביזנס. בתור נותן שירות, לעולם לא תקבל 100 % לקוחות מירוצים ובעל עסק צריך לקחת את זה בחשבון.

בינתיים, עד כמה שידוע לי אתה לא מכיר את הלקוח אישית ולא נראה לי שבדקת לעומק את העניין מעבר למה שכולנו קראנו מבעד לפורום.

אז בינתיים מי שקשקש ולכלך כאן, זה אתה על הלקוח.

פורסם

להלן קישור לכללי הפורום הטכני:

http://www.carsforum.co.il/vb/newreply.php?do=newreply&p=1757690

שימו לב לכלל מספר 2.

אין פרסום חוות דעת, לא לחיוב ולא לשלילה בפורום הטכני. וזה לפני כל הסיפור הספציפי.

דבר שני, לטעון בתמימות שהמוסך פרסם טיפול חינם ולצפות שהוא יסכים שתבוא עם החלקים ויעבוד בחינם זו שוב היתממות, וזה בהתבטאות עדינה.

יש ועוד איך מנהג של ללכלך ואולי לא תמיד מודעים לזה כי ככל שזה ניתן אנו בולמים את התופעה המכוערת הזאת. תאמין לי שיש לנו מספיק ניסיון כדי לדעת מהי ביקורת לגיטימית (גם אם היא שלילית וגם אם לא).

בינתיים גם ביררתי את פרטי המקרה ולמרות זאת אין לי כוונה להיכנס בין הצדדים. אני עדיין עומד מאחורי דבריי.

מעבר לזה דיון כפי שהתנהל לא ימשיך. אם רוצים לנהל דיון בצורה מכובדת ניחא, למרות שהפורום הטכני הוא לא המקום, מאחר שהנושא כבר פתוח, כל אימת שזה יתנהל בצורה מכובדת נאפשר זאת.

השרשור הזה נפתח במטרה לפגוע בבעל המוסך ולא במטרה לתת חוות דעת בתום לב. הפורום לא ישמש כ"כלי לחיסול חשבונות".

גם אם אפשר להבין את אי שביעות רצונו של הלקוח מסוג השמן או מסוג המצתים עדיין שאר הטענות ורוח הדברים שההודעה מנסה להעביר לא מתקבלות על הדעת. גם אם לדעתי תגובתו של המוסך איננה מכובדת זה לא משנה את הנושא המהותי.

ואחרון חביב-אשמח לקבל תשובה 2 השאלות הבאות:

1.האם אתה כלקוח תסכים שבעל מוסך (שטיפלת אצלו אך אינך מרוצה מהטיפול/יחס) יעלה לפורום ויגיד שאתה קמצן ושאתה מסרב לשלם ויחשוף את פרטיך האישיים?

2. אם תצטרך לטפל ברכב שלך, לא תרצה לדעת מאיזה מוסך להתרחק או לפחות לדעת איך להתנהל? האם תרצה להיכנס למוסך "על עיוור" ולסמוך על שיקול דעתו של המוסכניק בלבד?

1. במצב נורמאלי לא אך אם החלטתי לפתוח שרשור במטרה לסגור חשבון בהחלט הייתי לוקח בחשבון שאני עשוי להחשף ואפילו שהעניין עשוי להגיע לבית המשפט.
  2. ראשית אני חושב שהחוות דעת כבייכול הזו רחוקה מלהיות חוות דעת שניתנת בתום לב לטובת הגולשים. למעשה עכשיו אני אפילו יודע ולא רק חושב. מעבר לזה יש שרשור המלצות בפורום אוף טופיק, שניתן לפרסם בו גם המלצות שליליות. יש סיבה טובה מאד שהשרשור הזה נמצא במקום שרק משתמשים ותיקים יכולים לכתוב בו, ולא כל אחד.

• ספונסר פורום
פורסם

אני רק יכול להאיר לגולשי הפורום דבר אחד מכוער שאני כבעל מקצוע נחשפתי לו מס

פעמים ובו אדם ומשתמש מוכר כאן בפורום שמגיע אליי ומקבל טיפול שסוכם מראש

ובסוף העבודה באמתלה הזויה לא מוכן לשלם את הסכום המלא וגם מאיים עליי שאם אני לא

אקבל את תנאיו הוא יפרסם כאן הודעה בסגנון הזה .

מקרה שקרה :לפני זמן לא רב ובו אחד כזה טיפל אצלי טיפול שסוכם מראש שעלותו 1000 שח

ולבסוף בטענה שהוא לא מרוצה מהעבודה שלטענתו בוצעה שלא לפי הוראות היצרן (חיזוק הברגים עם מד מומנט)

הסכים לשלם רק את עלות החלפים שהוא קבע שזו עלותם (400 שח).

אני כמובן התעקשתי והסברתי ,עד שהוא השתמש נגדי בנשק יום הדין שהוא כמובן פגיעה בשמי הטוב כאן בפורום

ואני (לא כמו אמנון)מיד נסוגתי והסכמתי לכל תנאיו .

הסיבה שאני מיד הסכמתי לכל תנאיו היא הניסיון שיש לי עם מקרה כזה שקרה לי ובו הבנתי

שלא ניתן להוכיח כאן על גבי הפורום צדקתו של אדם ואפילו כל העובדות בצידו .

חברים ,האנשים הרעים שמסתובבים כאן בנינו חלקם הוא כמו באוכלוסיה (סטטיסטיקה שלי אחד ל 200 )

ואם נופל על עסק בעל שם אדם כזה אז חברים אני אומר לכם השם ישמור .

גילוי נאות :אני מכיר את מוסך אם הדרך ואת אמנון, עד לאחרונה ההינו שכנים כ 5 שנים

מדובר במוסך מיקצועי ומצוייד עם בעלי מקצוע טובים והגונים ושכנים לתפארת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ובסוף העבודה באמתלה הזויה לא מוכן לשלם את הסכום המלא וגם מאיים עליי שאם אני לא

אקבל את תנאיו הוא יפרסם כאן הודעה בסגנון הזה .

זו סחיטה ואין דרך לצאת ממנה (או שהמוסך מסכים לתנאים של המיקרוב או שהוא חוטף ממנו פרסום שלילי ,

תנסה להעיף אותו מהמוסך ? אז גם תקבל שירשור שלילי )

פורסם

אני מכיר את שני הצדדים דיי טוב ולכן לא אתייחס כ-ל-ל למקרה.

מה שאני כן יכול לומר הוא דבר אחד, שכדאי לכולם לזכור (ושוב, לא לשייך למה שאני אומר את אף אחד מהצדדים, פשוט תחשבו על זה): כ-ו-ל-נ-ו למעשה לקוחות - אבל לא כולנו בעלי עסק !!! ולכן בשביל לקבל תמונה אמיתית, צריך לפעמים לראות, לדעת וגם להרגיש איך זה להיות "בצד השני" (במקרה הזה, בעל עסק).

מקרה שקרה :לפני זמן לא רב ובו אחד כזה טיפל אצלי טיפול שסוכם מראש שעלותו 1000 שח

ולבסוף בטענה שהוא לא מרוצה מהעבודה שלטענתו בוצעה שלא לפי הוראות היצרן (חיזוק הברגים עם מד מומנט)

הסכים לשלם רק את עלות החלפים שהוא קבע שזו עלותם (400 שח).

אני כמובן התעקשתי והסברתי ,עד שהוא השתמש נגדי בנשק יום הדין שהוא כמובן פגיעה בשמי הטוב כאן בפורום

ואני (לא כמו אמנון)מיד נסוגתי והסכמתי לכל תנאיו .

זבל עופות כגון זה יש בכל מקום - וחבל שנכנעת לסחיטה הזו.

סופ"ש נעים

:-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מוסך רון,

האם אי פעם חשפת את זהותו של הלקוח על גבי הפורום ללא הסכמתו?

האם אי פעם כתבת משהו בסגנון הזה, כולל פרטי הלקוח? :

"

יוגב לא אוהב לשלם"

"לא היה חסר הרבה כדי שאתה תתחיל לנהל לי את המוסך"

"היזהרו מיוגב ושכמותו"

אם משהו פגע בדימוי המוסך המדובר, זה סגנון התגובה של בעל המוסך, הרבה יותר מהלקוח שמתלונן על החיוב של 11 ש"ח על החלפת נורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם משהו פגע בדימוי המוסך המדובר, זה סגנון התגובה של בעל המוסך,

התגובה של בעל המוסך כנראה נכתבה בסערת רוחות ( אתה יכול להבין לבד מה הלקוח עשה ) , לא צריך לסקול אותו

פורסם

אם משהו פגע בדימוי המוסך המדובר, זה סגנון התגובה של בעל המוסך, הרבה יותר מהלקוח שמתלונן על החיוב של 11 ש"ח על החלפת נורה.

צודק מאה אחוז.

לא משנה כרגע הנושא הספציפי, ולא משנה לפעמים איך לקוח מתבטא אם בצדק או שלא,

עדיין תגובה מכובדת מצד בעל המוסך הייתה מוסיפה לו הרבה יותר מאשר הצורה שהוא בחר

להתבטא בה, צורה כזו של התבטאות מרחיקה לפי דעתי הרבה לקוחות פוטנציאליים.

so far so good so what

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...