Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שמי אלעד מירושלים נוהג על רכב יחיד בארץ מיבוא אישי שנת 85': פג'ו 305 GT בבעלותי שנים ובעזרת השם לעוד המון שנים אני חושב שבפורום אין פג'ו 305 בכלל למרות שלא בדקתי, אבל אני ישמח לדעת שיש לי נושא משותף עם מישהו ברכב הזה. הרכב כרגע בשיחזור ועידכון לשנה הנוכחית (שיכלולים למינהם) ובזמן הקרוב אני יפרסם תמונות שלו.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל... שלום לכולם ולילה טוב... אני אופיר... ניתקלתי בפורום דרך "גוגל" ובהחלט יופי שיש פורום כזה.

אני מהדרום בן 26 .. נוהג ולא נוהג על פג'ו 106 xsi..

מחפש פתרון לבעיה שיש לי... שיפוץ אלטרנטור.. [בכל אופן ניראה לי כך] באופן עצמאי [בעיית מזומנים]

וגם איזה מדריך להחלפת מצמד.. [אני יודע שזה קשה יחסית למישהו שהניסיון שלו בתחום הוא -0 ]

אשמח עם מישהו יוכל להדריך, לעזור..

פורום מאוד נחמד יצא לי לקרוא הרבה תגובות של אנשים.

Dark its the best way to see the light :roll:

פורסם

שלום כולם

אני אריק מכפר סבא בן 17 וחצי נוהג על דהייטסו שרייד 97' וסוזוקי סוויפט 07'.

התחביבים שלי הם כל דבר שקשור למוזיקה,בעיקר בעיקר אלקטרונית,האמנים האהובים עלי הם כמובן הצמד Infected Mushroom,אני גם יוצר מוזיקה ממש מתחיל,מתעניין במערכות לרכב,כל יום לומד פה משהו חדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ו...

מי עכשיו?

שלום אני שלום בוארון אבל כל החברים שלי קוראים לי שלום שברולט כי אני נוסע על שברולט קורסיקה 2200 וכולם אומריםש אני נראה כמו רוצח קיצר אני נכנסתי לפורום הזה להכיר חברים חדשים לרייסים פתיחות חופשי ולדעת קצת יותר על מכוניות בשביל הפאן לפי מה ששמעתי פה תומר הוא המלך אז שלחתי אליו כבר שאלה אחת על האוטו שלי תודה רבהה:]]]

פורסם

שלום!

גם לי קוראים שלום, אני גר באיזור המרכז, מתעסק בטלפוניה.

כרגע נוהג בסיטרואן ברלינגו (רכב מהמעביד). בבית מחכה גם גולף 1600 מודל 2001...

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום,

שמי דניאל ואני בן 17 וחצי, מירושלים.

אני התחלתי כבר ללמוד על "עד 125 סמ"ק".

קודם כל אי רוצה לשאול מהו קיט? ושנית אני רוצה לשאול האם אפשר ל"שים קיט 80" באופנוע 50 סמ"ק והאם זה ישנה את נפח המנוע? כדי שאני אוכל גם להיכנס לדרך מהירה...

(אני בטוח שהשאלות שלי די מפגרות בשבילכם, אבל אני אשמח מאוד אם תענו לי..)

תודה

פורסם

שלום לכולם,

טוב אני קצת חדש בענייני הפורומים האלו,אך נראה לי שהגיע הזמן..

אני יניב,בן 29 (אבל לא מרגיש קשיש..:),מטורף על מוזיקה טובה ומעריך סאונד טוב.

הפייבוריט זה רוק,גראנג' וכל מה שקשור בגיטרות...החל מבלוז,רוק בריטי ישן וגראנג' (בעיקר פרל ג'אם!).

סוחב איתי את המוזיקה לכל מקום ,על אייפוד,H.D. נייד או דיסקים.

זהו בערך..

יום כתום לכולם:):-D

פורסם

אני די בטוח שכבר עשיתי אחד כזה אבל מרוב סמים השכל נמחק :)

אסף, 25, רחובות, קורסיקה 2200 עם 140 סוסים בחניה, בתקווה לפיאסטה קליפסו עם 133 סוסים כמה שיותר מהר, משם נמשיך לשפר ומאדים הוא הגבול (למישהו אולי יש 25K ש"ח מיותרים? אני רוצה לגדוש את הקורסיקה(נגדוש גם את הפיאסטה?)).

אני שומע את כל סגנונות המוזיקה כי מוזיקה טובה היא מוזיקה טובה, לא משנה באיזה "סגנון מוזיקלי" אתה משתמש.

הפה הגדול שלי כבר סיבך אותי עם יאשה ובאגירה אבל אני מניח שלאט לאט העניין יסתדר, בהתחשב בעובדה שהם מאשרים 99% מההודעות שלי ככה שכנראה שאני לא מדבר כ"כ הרבה שטויות...

שלום שברולט - דבר איתי, נראה לי שיש על מה.

הגעתי לכאן כשקניתי את הקורסיקה ורציתי לדעת אם אפשר לשים לה צמיגים רחבים יותר, מאז מצאתי את עצמי בסדנה למכוניות שרירים ומכוניות על יושב עם המנהל ומחפש קיט הנמכה לקורסיקה, התחלנו להגיע לסכומים מטורפים והחלטתי שאני לא עוצר, כמו שאמרתי - הפיאסטה הבאה בתור.

תמיד פתוח להצעות רעיונות טענות ומענות - מקווה לעזור לפחות כמו שנעזרתי.

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

פורסם

אהלן שמי שרון

ןלאחרונה אבי (אפריים) ואני רכשנו טרנספורטר 1973 (קומבי) והתחלנו לשפץ אותה

רציתי לשאול אם למישהו יש מושג לגבי הגג הנפתח הנפוץ כל כך במכוניות כאלו בחו"ל

האם מישהו יודע מי מסוחרי חלקי חילוף או אביזרים יכול להזמין כזה קיט?

תודה על כל מידע ועזרה

שרון

Sharon :viking:

VW Bus 73

(שירשור הפרויקט BUS 73 בפורום:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1999394#post1999394

פורסם

אני אביחי אטיאס מקריית שמונה בן 19 חייל ואני עדיין נוהג על רכב של ההורים שלי.. ונרשמתי לאתר הזה בדיוק בעניין הזה...

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן.

לאחרונה קניתי 300C בעיקר בגלל העיצוב, אבל בסוף המנוע תפס אותי והתמכרתי

אחלה פורום.

...don't fly faster than your guardian angel can fly

and if you do, at least make sure he's sitting next to you

פורסם

חדש בפורום אבל מכיר אותו.. מזמן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

אני X בן 23 מאיזור ת"א...

כרגע אין רכב או כלי..

בעבר... מאזדה 6, B4, לנטיס, לאונה, 309 (יש לי בעיה עם הרכב הזה, מאוהב בו!), היתה גם אונו בעבר הרחוק

אופנועים זה כבר בפורום אחר אני מבין...

אוהב מכוניות.. במיוחד מיוחדות וייחודיותת..

אוהב את הסטייל ה"ישן",הקשה להשגה והמיוחד של:

אודי קוואטרו, אינטגרלה, RS2000 או אפילו 309GT :lol:

I FEEL THE NEED, THE NEED FOR SPEED

מממן את משטרת ישראל ועיריית ת"א עם כל הכנסות והדוחות תנועה המז*** האלה!!!:mad:

פורסם

אני שמח להיות חלק מפורום שעוסק ברכבים, אם כי אני עצמי (לפחות כרגע) עוסק בשיפוץ הזקנה שלי :-)

אני אלכס ואני ממוצקין. הרוב מי שמכיר אותי, מכיר אותי כפומבה =)

אני עובד בנטוויז'ן בשירות לקוחות כבר חצי שנה ואני סך הכל בן 22 - ילד =)

אני נוהג באופל קורסה 91 ומאד! מרוצה ממנה .. רק מה, מחפש להתקדם ... אבל זה כבר סיפור אחר.

נעים להכיר את כולם :-D

Toyota Corolla 2008

• תוכן חדש...