Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי הצ'בק 3 דל' עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכולם

אני משתחרר בקרוב מצה"ל ולקרת השחרור אני מעוניין לקנות אוטו פרטי שלי.

הכוון שלי הוא הצ'בק ידנית 3 דל' חשבתי על כמה רכבים שמעניינים אותי:

הונדה סיויק, פיאט בראבו, סיאט איביזה, פיז'ו 206, חשבתי גם על קולט אבל אני לא אוהב את הצורה של הדגם החדש יותר היתי מעדיף את הדגם הקודם שזה גם אופציה.

הנסיעה ברכב תהיה בדרך כלל עירונית נסיעות קצרות לעבודה והביתה.

נקודות חשובות שיהיו ברכב דבר ראשון וחשוב בימים אלו שיהיה חסכוני כמה שאפשר ואמינות בכל זאת אני חייל משוחרר אני לא רוצה לבזבז את רוב הזמן שלי במוסך.

נראה לי שאמרתי את הכל אם פספסתי משהו תודיעו לי :)

פורסם

תקשיב, רוב הרכבים האלו כבר ישנים והמראה שלהם קורץ לצעירים, יהיה קשה למצוא אחת שמורה וגם אם כן אז יהיה בלאי של השנים.

מציע ללכת על רכבים משנתונים מתקדמים יותר כמו 206.

פורסם

אם נגיד נוסיף עוד 5K-10K ולקנות פולו GTI זה יהיה שווה את זה?

או אם יש לכם המלצה לרכב אחר בסגנון בסכום הזה כלומר עד 35K אני ישמח לשמוע :)

פורסם

במחיר כזה אפשר למצוא גולף 3 דלתות ידנית עם מנוע 2000. בקשר למצב - אני לא יודע, הרכב נדיר למדי, אבל עם קצת רצון אפשר למצוא (אולי אני יכול אפילו לתת הכוונה לאחת באיזור הצפון - בפרטי).

בכל אופן, אני חושב שגם הצ'בק 5 דלתות זה טוב. שוב אפשר למצוא גולף, יש מבחר גדול עם שלל מנועים ורמות אבזור.

כמו כן אני חושב שאפשרויות טובות הן איביזה, פולו, פונטו, 206.

לנסיעות עירוניות קצרות לדעתי פונטו תיהיה עדיפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חח כן אני יודע שחרגתי מהבקשה אבל אני צעיר ואוהב פוזה וכשאני רואה תמונות של הרכבים האלה אני מתלהב ומשנה את הדעה אבל אני לא מאמין שצריכת הדלק בנסיעה רגועה ברכבים האלה היא משמעותית ברמה גבוהה

אני טועה?

פורסם

בשביל למצוא HGT שמורה ולא שבורה מהתחת, 25K לא יספיקו

HGT שמורה ומטופלת (במורשים כמובן) עם הרבה תוספות ושיפורים

אתה תוכל למצוא בסכומים של 35K ואולי כמה אלפים לפה או לשם

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
HGT שמורה ומטופלת (במורשים כמובן) עם הרבה תוספות ושיפורים

אני מניח שאתה מתכוון מוסכים מורשי יבואן. רכב מטופל ושמור לאו דווקא מטופל במורשה יבואן. מורשה משרד התחבורה (למעשה כל מוסך חוקי) מספיק טוב - יש מוסכים ברמה מאוד גבוהה עם מומחים משורה הראשונה שאינם מורשי יבואן.

יותר מזה, יש אנשים שעושים את הטיפולים לבד ושמים את החומרים הטובים ביותר.

כל רכב יש לבדוק לגופו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סליחה אם לא הסברתי את עצמי מספיק,

במוסכים מורשי יבואן בעלי התמחות בפונטו HGT עצמה.

או בכללי במוסכים עם התמחות ל HGT.

לא כל מוסך יודע לטפל בHGT כמו שצריך, אפילו מורשים

כי אחרי הכל, HGT זאת לא פונטו רגילה

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הוספתי לרשימה גם את פיז'ו 307 ואופל טיגרה אז נעשה סיכום קטן

אופל טיגרה פיז'ו 307\206 סיאט איביזה. היתי מוציא את הפולו GTI והפונטו HGT כי לדעתי הם לא יתאימו לכיס שלי במחינת אחזקה אולי אפשר להתפשר על הפולו והפונטו הרגילות אבל הן נורא חלשות מנוע 1400 בקושי נושם =\

אז מבין הרכבים האלו מה הכי אמין וחסכוני כמה שאפשר?

• תוכן חדש...