Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מרצדס E350 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי מרצדס 3.5 ליטר, לקצורי' וראיתי בכל מיני מודעות על חבילת הספורט AMG.

אני לא יודע כיצד לזהות האם הרכב שקניתי (אני יד שניה) הוא עם חבילה כזו או לא.

המודל של המרצדס הוא 2006... ואני אתאר אותו לעזור לכם אולי להגיד לי אם יש לו חבילת AMG או לא..

יש לאוטו מאחורה 2 אגזוזים... אחד בכל צד.

יש לו ג'אנט 18 או 19 ... צמיג 265 עם חתך נמוך

צמיג קידמי 245 עם חתך נמוך..

סאן רוף, ויש לו הילוך ספורט ( כפתור כזה שמעבירים מ C ל S ) .

אני אחפש תמונה בינתיים בשביל שתזהו.

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1846283&Pic=1

פורסם

זאת ממש לא AMG, זאת גרסאת ספורט שהיגעה בסוף הדגם לפנימתיחת הפנים, כמו שאמרת לרכב יש 2 אגזוזים, סאנרוף וג'אנטים יפים אבל ממש לא AMG. אחלה רכב אני מאוד אוהב את הגרסא הזאת.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
לחפש תמונה לא יעזור, צריך לראות תמונה של הרכב הספציפי.

הרכב נראה ככה בדיוק. אחד לאחד.

עריכה :

ראיתי ביד 2 אנשים מעלים תמונות של אותו הרכב שהראתי לכם בהודעה הראשונה, והם רושמים כולל חבילת ספורט AMG, הם משקרים?

פורסם

ישנו קיט חיצוני של AMG שכולל טמבונים וחצאיות שונות, המראה הרבה יותר אגרסיבי וסופרטיבי, גם פנים הרכב שונה ומועצב בצורה ספורטיבית יותר, ויש את הדגם E55 AMG, שזה כולל מנוע 5.5 עם הספק מטורף, מתלים שונים בקיצור גירסא קיצונית במיוחד לE קלאס, עד כמה שאני יודע יש כמה בודדות בארץ.

כך ניראית E55 AMG:

http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.dragtimes.com/images/11126-2005-Mercedes-Benz-E55-AMG.jpg&imgrefurl=http://www.dragtimes.com/Mercedes-Benz-E55-AMG-Timeslip-11126.html&usg=__tB4PLOS4l2PQPI8tBRI34TKBCQQ=&h=1200&w=1600&sz=342&hl=iw&start=0&zoom=1&tbnid=WBSScqiwBQJm1M:&tbnh=132&tbnw=190&ei=HyC0TbWEHYa58gPL4qnRAQ&prev=/search%3Fq%3De55%2Bamg%26um%3D1%26hl%3Diw%26biw%3D1003%26bih%3D563%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=31&page=1&ndsp=12&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=134&ty=85

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק, ולא עם .. נקודות .. משונות .. במקום .. סימני פיסוק ... ***

פורסם

ה-E קלאס שברשותך (W211) הגיעה עם אופציה בתוספת תשלום של חבילת ספורט (לא חבילת AMG!!). חבילת הספורט הגיעה כאופציה בתשלום (משהו כמו עוד 20K ש"ח) ברמת הגימור לקשורי. החבילה כללה מושבים ספורטיביים יותר עם יותר תמיכה צדדית, מתלים שונים, חישוקים שונים (18") וצמיגים עם חתך נמוך יותר מאחור (35 לעומת 40). אם יש לך את הנ"ל, רכבך צ'ופר בחבילת ספורט. סאן רוף ומה שאתה קורא לו הילוך ספורט (בורר C ו-S זה לא הילוך ספורט) לא קשורים לעניין.

פורסם

חבילת הAMG אכן הייתה אופציה, השינויים לא עצומים ולכן בישקתי לראות תמונה של הרכב.

ד"א E55 זה לילדים, למי שרוצה משהו טוב יש את הE63 AMG :)

haters will hate

פורסם

גם אתם חושבים שה-S65 AMG זו מכונה מושלמת?

אגב הרכב הכי מהיר שיצא לי לנהוג עליו שייך לקונצרן ,SL63 AMG בובה אמיתית ,נסעתי בה רק איזה 15 דקות ,בכנות זה ה15 דקות הכמעט הכי טובות בחיי.

היו לי הרבה 15 דקות טובות יותר ,טוב נו 10 דקות ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא חושב שהS65\S63 הן משהו מיוחד, גם הSL63.

את הSL הייתי קונה במקסימום בתור SL550, מעבר לזה זה סתמי לחלוטין, אפשר לקנות כבר אסטון מרטין או מזארטי, יותר אקזוטי :)

haters will hate

פורסם

דווקא אתמול עשיתי לE קלאס שלי ווקס, עוד מעט נעלה תמונות.

לטעמי אין כמו סידרה E, בדיוק בגדול המתאים לא קטנה כמו ה C ולא טנק כמו הS.

פורסם
אני לא חושב שהS65\S63 הן משהו מיוחד, גם הSL63.

את הSL הייתי קונה במקסימום בתור SL550, מעבר לזה זה סתמי לחלוטין, אפשר לקנות כבר אסטון מרטין או מזארטי, יותר אקזוטי :)

אקזוטי זה טוב ,כמו שכבר אמרתי בחיי לא נהגתי על אסטון מרטין או מזראטי או משהו באותו סגנון ,לכן הSL הייתה משהו "מטורף" בשבילי. אני את ה SL,אם הייתי יכול ,לא הייתי קונה , כי אני חי בארץ ישראל.

הספינות מאפיונרים של מרצדס פשוט מדהימות בעיניי ,אני לא יודע אם הן מיוחדות או אקזוטיות ,אני גם לא חושב שמי שקונה אותן מחפש משהו אקזוטי או מיוחד ,זה גם בד"כ אנשים שלא עושים את הנהיגה בעצמם. כל מה שהם צריכים זה לשבת מאחורה עם השמפניה והמפשיר ביצים חשמלי שלהם ולהינות מהנסיעה לא?

שמוליק אני מחכה לתמונות :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...