Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להזמין חלקים מebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי חלק מסוים בebay ואני מעונין בחלק הבעיה שאני לא מבין בכל התהליך שהולך באתר הזה וגם לא רוצה להבין בשלב הזה . בקיצור גם בגלל בעיות שפה, ובעיות של כרטיס אשראי [אני חייל כרגע] יש מישהו שיכול להביא את החלק או לחילופין סוחר או מישהו שמעסק אם ebay. להביא את החלק לארץ. החלק זה תיבה וגלגל הגה משומשים והמכירה נסגרת עוד 4 יום

פורסם

שלום חיים

יחסית התהליך פשוט פתיחת חשבון EBAY לא מצריכה כרטיס אשראי

אבל PAYPAL כן הדרך הנפוצה יותר לתשלום בEBAY

לאחרונה PAYPAL תרגמו את האתר גם לעברית כך שהתהליך יותר פשוט

כמו כן לא מחייב כרטיס אשראי בין לאומי

באפשרותך להתקין גוגל כרום הדפדפן אני משתמש הרבה באופציית התרגום שלו

הוא לא מתרגם נכון 100 אחוז

אבל לפחות מבינים את רוב הטקסט

כמו כן לאחרונה גילו לי את האופציה הזאת

http://www.ushops.co.il/ushopsnew2/home.aspx?p=7&m=1

האתר הזה מאפשר לך לפתוח כתובת וירטואלית בארה"ב שהמשלוחים יגיעו אליה

ומשם הם דואגים להעברה לארץ עד הבית

בהצלחה

יוסי

פורסם

משהו יכול להסביר איך מתקדמים לאחר הרכישה ?

עם המכס \מעמ ועוד רשויות שיכולות לעקב לי את המשלוח או לבקש עוד אי אילו זוזים ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני כבר יכול לומר לך שמישרד התחבורה לא מאפשר יבוא של חלקי בטיחות משומשים. לא ניראה לישתקבלרשיון יבוא לחלקים המשומשים שמדובר בהם.

אריה

פורסם

אני לא מעונין להירשם לEBAY או לעוד אתרים

אני רק רוצה את החלק. אני מחפש מישהו שיביא לי אותו לארץ תמורת תשלום

מה עושים לגבי חלק ביטיחותי משומש למצוא בארץ זה לא ממש אפשרי אין איזה שהיא דרך בכל זאת.

קישור לחלק שאני מעונין בו http://cgi.ebay.com/ebaymotors/60s-jeep-willys-pickup-Steering-column-assembly-/170630135623?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AWillys&hash=item27ba593f47

• תוכן חדש...