Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל חברי הפורום.

לאימי היה מיקרו של brother שהחזיק יותר מ 13 שנה וכעט התפחלץ.

אימי מחפשת מיקרו עד 700 ש''ח, לא הזבלות שמוכרים ב 200 שקל .

אגב אני ממזכרת בתיה ,אז אשמח לחניות בקרבת רחובות ,ראשון, וכדומה .

תודה לעוזרים.

פורסם

כמה ליטרים צריך להיות מיקרוגל?

אני רכשתי לפני שנתיים מיקרוגל של SHARP 23 ליטר עם אחריות של 5 שנים עם תפריט בעברית, ב 500 ש"ח.

אני מאוד מרוצה בניגוד לחוות דעת על המכשיר ב ZAP:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26710

טיפ קטן - אני ממליץ למדוד את הכלי הרחב ביותר שבדרך כלל נכנס למיקרוגל ( בעיקר קוטר הכלי), כדי לקנות מכשיר מתאים.

ב ZAP הרבה פעמים רושמים את הקוטר של צלחת החימום. לדוגמא, במיקרוגל שקניתי יש צלחת בקוטר של 29.5 ס"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תאמת שאני לא יודע כמה ליטרים המיקרו אבל אני ישאל את אימי על הבוקר.

אגב אני מתכוון לקחת צלחת גדולה כדי לבדוק שאכן היא נכנסת.

אשמח לעוד המלצות.

פורסם

איפה יש מיקרו זבאלה ב200 ש"ח?

לפי מה שאני מבין, כבר אין מיקרוגלים "רעים", אלא יש יותר טובים ופחות טובים.

אני קניתי לפני כמה חודשים מיקרוגל של PILOT והוא עובד מצוין. עלה לי 400 ש"ח.

מה שכן, אני חושב להחליף אותו עם זה שיש להורים שלי, שהוא פחות מסובך ובמקום כפתורים יש לו שתי ידיות מסתובבות, אחת לעוצמה והשניה לזמן.

מצד שני, אני משתמש הרבה יותר בתנור.

פורסם

ממליץ על SHARP ,LG ו-SAMSUNG.

כל השאר סתם....

לא לשכוח להתייחס באמת לגודל הפנימי של הצלחת וכדאי גם שיהיה מעל ל 800W הספק. (מקצר את זמן החימום וזמן חיים ארוך יותר של המיקרו).

פורסם

מה שכן, אני חושב להחליף אותו עם זה שיש להורים שלי, שהוא פחות מסובך ובמקום כפתורים יש לו שתי ידיות מסתובבות, אחת לעוצמה והשניה לזמן.

מצד שני, אני משתמש הרבה יותר בתנור.

נכון , הפשוטים עם ה 2 ידיות, הם הכי קלים לתפעול

• תוכן חדש...