Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נדמה לי או שחסרות פה עוד תמונות? :-P

וגם מעניין אותי למה אתה לא יכול להשתמש בו כGPS אם יש בו את הפונקציה?

בתוכנה כמו IGO המפות נמצאות על המכשיר עצמו לא?

פורסם
נדמה לי או שחסרות פה עוד תמונות? :-P

וגם מעניין אותי למה אתה לא יכול להשתמש בו כGPS אם יש בו את הפונקציה?

בתוכנה כמו IGO המפות נמצאות על המכשיר עצמו לא?

זה ענין חומרה, לא תוכנה. ל- IPAD WIRELESS אין את הרכיב המאפשר ניווט (רסיבר של לוויינים או איך שלא קוראים לזה).

נושא מעניין הוא שבגרסה 4.3.1 החדשה של ה- IPHONE הם הכניסו אופציה של Personal Hotspot המאפשרת לגלוש דרך ה- IPHONE כאילו היה ראוטר אלחוטי. בין השאר, כמדומני, האופציה הזאת גם משתפת נתוני GPS. לצערי בבדיקות שטח שערכתי , ה- IPAD לא קלט את ה- GPS. זה, כבר, אולי - תלוי תוכנה (השתמשתי ב- WAZE).

פורסם

אוקיי.

גם אם היה לו את הרכיב לא היית יכול להנות מWAZE באופן מלא ללא חיבור לרשת.

מחכים לעוד תמונות. 8)

פורסם

ראשית ב Igo המפות הן על המכשיר ואין צורך בחיבור לרשת.

שנית לאייפון הראשון היה אפשרות לחבר מקלט gps דרך ה bluetooth אבל אני לא חושב שזה אפשרי באייפד.

בנוגע לusb : אמנם לא ניסיתי אבל אם הבעיה היא ״רק״ הזרם המוגבל שאייפד נותן למשוך ממנו הרי ש hub USB אקטיבי היינו עם ספק חיצוני אמור לסייע. היינו חיבור כרטיס הקול דרך רכזת כך שבעצם מי שמספק את הזרם הוא הספק.

שוב לא ניסיתי. אני אנסה בימים הקרובים לראות אם אני אוכל להשיג איזה רכזת כזאת (הייתה לי פעם אבל הלכה קאפוט ) ולנסות.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

ועל זה נאמר - פייייי יא אללה!

זה גימור פלוק? מתחית בד? פולימר גומי? מה הולך שם? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהלן,

קפצתי אתמול לביקור אצל יוסי בסדנה וראיתי במחשב שלו את כל התמונות שצילם מהתהליך ומהתוצאה. זה נראה מיליון דולר.

כשסיפר לי בהתחלה על הפרוייקט חששתי שה9.5" הזה ייראה לא פרופורציונלי לקונסולה של הפאביה. כמובן שהתבדיתי וזה נראה מצוין, אחיד ואינטגרלי.

בהצלחה.

פורסם

איזה פינוק

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדגר

הרכב של דני... הרכב של דני...

פרארי... פרארי...

:lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

למחפשי הפתרון :

HUB USB אקטיבי פותר את בעיית הזרם המוגבל של אייפדים מגירסה 4.2 ומעלה. !

הצלחתי לחבר HEADSET USB של לוג'יטק ולאייפד גירסה 4.2.1 דרך USB HUB

נסו ותהנו

אגב באמזון מצאתי משהו כזה (שאמנם לא זמין לרכישה לא יודע למה אבל מן הסתם חשבו על זה לפני )

ושאפו על ההתקנה ! יוסי , ניראה לי שיהיה לך עוד עבודה, אם אקבל את אישור הרשויות המוסמכות.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עופר - אתה מדבר על שר האוצר?

:-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...