Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפלא ופלא הפרונט של הקנגו היה מרוסק ולרכב שלי לא קרה כלום חוץ מסדק קטן בטמבון שדרש פחחות צבע וזהו.

מפתיע כמה ההקנגו הזאת שווה לחרא.

קוראים לזה "אזור ריסוק." זה אמור להיות ככה. הפרונט בנוי להימעך כך שהוא יספוג את הנזק ולא אתה. במקום שבהתנגשות כל הרכב יעצר במכה -- החלק הקדמי נמעך פנימה כך שתא הנוסעים ממשיך לנוע קדימה ונעצר יותר בהדרגה. כך הכוח הפועל על האנשים בתוך הרכב קטן יותר והפציעות קלות יותר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני חושב שהטעות הכי גדולה (לא כולל עבירות), זה להסיט את המבט לשניה.

על הכביש הכל הולך בשניות, לשניה הסטת מבט זה יכול להגמר באסון.

לפני שבועיים בערך או חודש נסעתי, ובאתי לפנות ימינה לנתיב השתלבות, הסתכלתי במראה לא היה אפחד אני מפנה את ההגה פתאום חתך אותי אופנוען מצד ימין מאוד צמוד אלי, שכמעט פגעתי בו.

אני לא אומר שכולם נוהגים בצורה פרועה, אבל בהחלט חלק גדול מרוכבי האופנועים יוצרים את המצב בעצמם, כאשר הם חותכים פעם מהאמצע, תוך 20 מטר עוברים לשוליים ואחרי עוד 100 מטר חוזרים לאמצע הכביש ומזגזגים בין מכוניות.

אתם חייבים להבין שגם רכב לא יכול לסוע 100% בלי לסטות אפילו 3 -4 ס"מ, וה3-4 ס"מ האלה יכולים להשפיע לכם על כל החיים!

• תוכן חדש...