Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ב.מ.וו 320 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

. מצאתי במוו 320 2003 מנוע 2000

קראתי לא מעט מודעות על האוטו כאן ובפורומים בחול .

התרשמתי שסך הכול זה אוטו נוח לאחזקה, אם הוא מטופל נכון . הבנתי החיסרון בארץ זה עלות הטיפולים שהיא דיי גבוהה .

רציתי כמו לבקש חוות דעת לגבי הצריכת דלק שלו, ובכלל אם יש דברים מסויימים שאני צריך לשים לב אליהם יותר לפני שאני לוקח אותו לבדיקה .

לגבי הצריכה אני אוכל לחיות עם צריכה של 1/8

לכל היותר (ברשמי כתוב שהוא צורך 1/15 ואני יודע שזה לא מציאותי)

אני אשמח אם לקבל תשובות עינייניות .

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

בדוק את עלות הביטוח, גרמניות וב.מ.וו בפרט ידועות במחירי ביטוח גבוהים במיוחד אם אתה מתחת לגיל 24. כמו כן אפשר לחסוך הרבה מאוד כסף בטיפולים שוטפים במוסכים מתמחים ולא בקמור.

Porsche 944 turbo

פורסם

לדעתי 1:8 זה נתון יחסית ריאלי. קח בחשבון שנהיגה אגרסיבית, או נסיעות מרובות בפקקים,

ובהנחה שהרכב אוטו', אתה יכול בקלות להגיע ל 1:5.

1:15? לדעתי רחוק רחוק מהמציאות...!

טיפולים הם דווקא החלק הפחות יקר, ואין צורך לטפל בקמור, יש מספיק מוסכים שמתמחים בב.מ.וו.

הבעיה היא עם תיקונים לא צפויים שמגיעים, וז זה יכול להגיע לסכומים לא נעימים ;-)

• תוכן חדש...