Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

פירסמו ביום שישי קטלוג של אייס.

כל זה טוב ויפה.

אך פורסמה שם תמונה של קיר בתוך סלון ואישתי התאהבה בקיר ורוצה גם.

http://www.ace.co.il/files/catalog/index.html#/5-4

איך עושים את זה?

מאיפה קונים?

כמה יעלה?

אני יכול לעשות את זה לבד? {זה נראה כאילו זה מודבק+ספייסרים ועבודה איטית.

תודה לעוזרים.

בזכותכם אקבל בונוס! :ladysman:

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אריחי קרמיקה (כמו במטבח)

או שפשוט תקנה טפט יפה:-)

דבק קרמיקה+מלג'+ספייסרים. בהצלחה.

לא עבודה קשה במיוחד וגם לא ארוכה.

פורסם

תגיד לה שאתה מעדיף שבמקום דמוי הלבנים אתה רוצה "שפריץ" בתוך הבית. (אלוהים, פעם באמת עשו את זה!) ותסגרו על "אז עד שנחליט, לא נעשה שינוי".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני שאתה נכנס להדבקות של קרמיקה או טפטים, תכניס את האישה לבימר ותנו יחד קפיצה לבית טמבור. יש היום לא מעט אפקטים מדהימים שאפשר לעשות עם צבעים, והיתרון הגדול הוא שלרוב הישום הרבה יותר פשוט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב עשו זאת בצורה הזאת:

שמו פס דביק על הקיר בצורת הלבנים, ואז עברו עם מאלג' וטיח מתאים, לאחר היבוש תלשו את הדבק והתקבלה הצורה.

קובי

• אחראי פורום
פורסם

אצלנו הפוך - אני חפרתי לאשתי על קיר לבנים כזה בבית. הייתי הולך על בהיר יותר מאשר בקטלוג.

מטר רבוע של לבנים עולה כ-180 ש"ח. תוסיף חומרים ויאללה לעבודה :wink:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לבית טמבור. יש היום לא מעט אפקטים מדהימים שאפשר לעשות עם צבעים, והיתרון הגדול הוא שלרוב הישום הרבה יותר פשוט.

אתה צודק,צביקה,אבל כבר צבעתי את הקיר לפני 3 שנים,בצבעים מופרדים של חום\לבן\צהוב בהיר -זה משתלב עם הסלון.

ולא בא לי לצבוע.ביחוד עכשיו שצריך לצבוע בחזרה ללבן לצבע יסוד בכדי לצבוע מחדש בצבעים אחרים.

ושמע, הקטע של הקיר באמת נראה יפה, אולי גם נמשיך לשחק עם זה ונעשה את זה מדורג 20% לא מושלם כחלק מהקיר,יכול להיות רעיון יפה.

תודה על העזרה חבר'ה.

אני אקפוץ לתלפיות לחפש איפה מוכרים כאלו.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
תגיד לה שאתה מעדיף שבמקום דמוי הלבנים אתה רוצה "שפריץ" בתוך הבית. (אלוהים, פעם באמת עשו את זה!) ותסגרו על "אז עד שנחליט, לא נעשה שינוי".

היה דבר מבחיל יותר... מי זוכר את ה"מרמרינה"?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

עד שלא יחזרו לטפטים מפריז של המאה ה-19, הזוועה לא תהיה שלמה!

(קרב צמוד עם השפריץ)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...