Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידת האדמה ביפן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כמות האסונות טבע האלה אני לא יתפלא אם 2012 באמת יתגשם...

צירוף מקרים או הכתובת הייתה על הקיר?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4040045,00.html

קראתי את התגובות למטה ואנשים דיברו שזה סימן לרעידת אדמה חזקה.

יומיים אחרי האדמה רעדה בעוצמה הכי חזקה שנמדדה אי פעם!

פורסם

זה כמו בדיחה ישנה, מה זה רגשות מעורבים:

לראות את החותנת עפה עם האוטו החדש שלך מהצוק.

התמונות מרהיבות, האסון עצמו לא :(

אני תוהה אם זה טוב לנו או לא.

ז"א האם רעידה כזו משחררת לחץ מהאזור שאנחנו גרים עליו ומרחיקה את הסיכוי לרעידה פה או להפך ואפשר להבין שאחת מתקרבת גם לפה או שאלה מאורעות בלתי תלויים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לוחות טקטוניים נפרדים לחלוטין.

עוד משהו חשוב, שנת 2012 תגיע ליפן לפני שהיא תגיע אלינו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתר מעניין שמצאתי, מצלמת אינטרנט פרטית ב SENDAI (העיר שנפגע באופן הקשה ביותר) שהייתה מצלמת כל עשר דקות.

כפי שניתן לראות, הצילום נעצר ב 14:47 ב 11.3 (שעון מקומי ביפן), בדיוק בזמן בו התחילה הרעידה (BBC NEWS: Measured at 8.9 by the US Geological Survey, it struck at 1446 local time (0546 GMT) at a depth of about 24km.)

http://www2.biglobe.ne.jp/~norimari/lcpics/e-lcindex.html

ניתן לראות שם גם צילום של 24 השעות האחרונות (מתחיל בלילה שבין ה 10 ל 11), לא רואים סימן ברור לצונמי, אבל ניתן לראות שבבוקר ה 11.3 היה יום יפה, מ 10 בבוקר מתחילה עננות, ב 12 כבר ממש מעונן וב 14:47, כאמור, הצילום נעצר.

http://www2.biglobe.ne.jp/~norimari/lcpics/e-movie.html

מעניין מה עם הבנאדם שהפעיל את המצלמה הזו...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זה מדהים לראות כל פעם כמה הטבע חזק מהאדם, ויכול למחוק אותנו בשניה.

האמת שמזל שזה קרה ביפן, ולא בגלל שאני שמח שזה קרה להם, אלא בגלל

שהיפנים בונים ועושים הכל לפי התקן, ולפי מה שצריך, ויחסית הבנינים והתשתיות

לא קרסו כתוצאה מרעידת האדמה, מה שאני בטוח שבמקומות אחרים זה לא היה

קורה...

פורסם

רלוונטי מתמיד.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/950/156.html

צריך לקחת בזהירות את הדברים, יש הרבה פרופסורים שמחפשים פרסום, אבל לפי איך שהעולם

משתגע בזמן האחרון אני לא אתפלא.

הגל שהכה ביפן המשיך כ18 ק"מ אל תוך היבשה. אם גל כזה פוגע בישראל ביי ביי תל אביב.

פורסם

איזה בלאגן עובר על היפנים כמה נזק פשוט טירוף, בדיוק הזמנו ספייס ורסו זמן האספקה היה אמור להיות חודש הבא, מעניין מה יהייה עם זה עכשיו... :?

פורסם
האמת שמזל שזה קרה ביפן, ולא בגלל שאני שמח שזה קרה להם, אלא בגלל

שהיפנים בונים ועושים הכל לפי התקן, ולפי מה שצריך, ויחסית הבנינים והתשתיות

לא קרסו כתוצאה מרעידת האדמה, מה שאני בטוח שבמקומות אחרים זה לא היה

קורה...

+1

5 א"ג שלי:

א) היפנים רגילים לרעידות אדמה וצונאמי.

ב) יש להם גם תשתיות מתאימות, וגם מודעות גבוהה לאיך לתפקד במקרה אסון, ואני גם בטוח שמערכת הבריאות והביטוח הלאומי היפנית ערוכה היטב להתמודדות עם אסונות כאלה.

ג) ישראל יושבת על שבר סורי-אפריקאי, וכאן אני מאוד מוטרד, כי עם גישת "סמוך על סמוך" ו"יהיה בסדר" שבונים תשתיות כאן, במקרה של רעידת אדמה (או אסון טבע גדול אחר) רצינית הכל יחזור פה לתקופה של מלפני יציאת מצריים. דוגמא - גשם הכי קטן, ויש בורות והצפות בכבישים (כי זה בנוי חרא, וכי אין מערכות ניקוז מתאימות), ותשתיות של בזק נופלות בכל הארץ.

איזה בלאגן עובר על היפנים כמה נזק פשוט טירוף' date=' בדיוק הזמנו ספייס ורסו זמן האספקה היה אמור להיות חודש הבא, מעניין מה יהייה עם זה עכשיו... :???:[/quote']

לא חושב שיש לך ממה לדאוג, כי זה יגיע מטורקיה :razz:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הגל שהכה ביפן המשיך כ18 ק"מ אל תוך היבשה. אם גל כזה פוגע בישראל ביי ביי תל אביב.

אתה חי בסרט תלת-מימדי אם אתה חושב שדבר כזה יכול לקרות בישראל. הים התיכון הוא שלולית לעומת האוקיינוס השקט - גלי צונאמי בסדר גודל כזה לעולם לא יוכלו להיווצר מול חופי מדינות הים התיכון.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...