Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעים בהונדה/וולבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המעוניין, קיבלתי אתמול ברושור על מבצע שלהם, כל הרכבים בהנחות לא רעות, בין 7K ל- 10K, ועוד כמה תוספות כמו מימון וטיפולים חינם, לרבות ה- S60, שם ההנחה היתה קצת יותר גדולה אם אני זוכר נכון, מה שהופך אותה לאטרקטיבית ביותר למי שצריך כזה רכב. אולי זה אפילו עדיף על הפאסאט ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

על איזה הנחות אתה מדבר? הייתי בסכנות הונדה לפני שבוע, רציתי להזמין אקורד 2.4 ב-274,000 ש''ח. דבר ראשון הם מוכרים רק בצבע שחור, אין ולא יהיו צבעים אחרים. זאת לא בדיחה. אמרתי אולי אני מוכן להתפשר על 2.0 רק תביאו לי אותה כסופה או אפורה. אותו הסיפור, הרכב עולה 254,000 ש''ח ורק בצבע שחור (או אולי גם לבן, לא זוכר). אמרתי אני רוצה אפורה, תביאו לי אפורה אני קונה עכשיו. אמרו לי אולי עוד 5 חודשים ולא ידוע אם כן או לא ולא ידוע המחיר. וההנחה? 10,000 ש''ח. זה בערך 4%. זה מצחיק. "מאיר" מצחיקים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מי המשוגע שקונה אקורד ב-274/254 אלף ש"ח? כנראה שפראיירים לא חסרים...

אגב באיזה רמות אבזור מדובר שהגעת למחירים כאלה?

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
אגב באיזה רמות אבזור מדובר שהגעת למחירים כאלה?

רמות הכי גבוהות כולל הכל. זאת הייתה הדרישה.

פורסם

לא עדיפה איזו סדרה 3 או A4 במחיר הזה? היא הרי לא מתקרבת אליהן אפילו בביצועים, שלא לדבר על נוחות וכו'.

פורסם

כן, קיבלתי הצעת מחיר ל-A4 חדשה, אבל המנוע חלש רק 120 כ''ס ועוד שלל דברים לא נעימים: אחריות קצרה ותוספת 5,000 ש''ח לצבע. מאז שהונדה לא מעונינים למכור את האקורד :? כרגע על הפרק שלוש אופציות: LEXUS IS, INFINITY ו-CAMRY.... כולן V6. הלכתי גם להתרשם מ-PASSAT החדשה אך נתקלתי בסוכן לא נעים שבילבל לי בשכל בלי סוף על אחריות שהיא אחריות יצרן מול אחריות יבואן וטען שכל המכוניות בארץ מקבלות אחריות קצרה של שנתיים. אוסף של זיבולי שכל שלא היה לי כוח לשמוע. יצאתי מהר מאוד. סקודה SUPERB נראת כמו לימוזינה, והיא בכלל לא אופציה, אפילו ברמת V6 4X4.

פורסם

לגבי אאודי, אם תגיע לסוכנות המרכזית ותדבר עם מנהל האולם, להערכתי האישית בלבד ומניסיון העבר, תקבל בטווח המחירים שלך את ה- 1.8T החזקה יותר, ואחריות לשלוש שנים. אבל זו רק הערכה שלי.

לגבי אחריות על VW, זה פורמאלית שנתיים, אבל כפי שכתבתי גם בעבר, גם בשנה השלישית הם לא דרשו חיוב כאשר לשותף שלי (עם פאסאט) היתה בעיה בהגה. בכל מקרה, בטווח הזה, אני הייתי הולך על האאודי, אלא אם משהו יותר חזק מ- 320 היה נכנס אצל קמור. תהנה בכל מקרה.

פורסם
כן, קיבלתי הצעת מחיר ל-A4 חדשה, אבל המנוע חלש רק 120 כ''ס ועוד שלל דברים לא נעימים: אחריות קצרה ותוספת 5,000 ש''ח לצבע. מאז שהונדה לא מעונינים למכור את האקורד :? כרגע על הפרק שלוש אופציות: LEXUS IS, INFINITY ו-CAMRY.... כולן V6. הלכתי גם להתרשם מ-PASSAT החדשה אך נתקלתי בסוכן לא נעים שבילבל לי בשכל בלי סוף על אחריות שהיא אחריות יצרן מול אחריות יבואן וטען שכל המכוניות בארץ מקבלות אחריות קצרה של שנתיים. אוסף של זיבולי שכל שלא היה לי כוח לשמוע. יצאתי מהר מאוד. סקודה SUPERB נראת כמו לימוזינה, והיא בכלל לא אופציה, אפילו ברמת V6 4X4.

אם אתה רוצה קלאסה של פאר, נוחות, רושם, כוח, אבזור לפי דעתי הביואיק לה קרוס תענה בול על הדרישות שלך במיוחד עם המנוע 3.6 במחיר של 265,000 ש"ח תחשוב על זה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

מצטרף להמלצה על לה קרוס . מנוע ה 3.6 V6 עם 280 כוח סוס, מספק חוויה מדהימה.

עשינו בה נסיעת מבחן לפני רכישת הקרוז, אך לצערי הפרוטה לא הייתה מצויה בכיסנו :-).

שונא גזענים !.

פורסם

מכיר טוב מאוד על מה אתה מדבר בקשר לvw כנס לפליקס ביצחק שדה תראה מה זה יחס מזעזע ומנהל אולם במילה אחת בהמה ?!!

באודי תוכל עם קצת וויכוח להוציא את ה1.8T החזק בהנחה לא רעה בכלל

גם באלפא רומיאו יש ימיי במכירות ב16-18 תנסה אולי את ה159 v6 ישם הנחות לא רעות בכלל על הדגמים ונותנות תמורה לך רעה, בטח מול הונדה שאיבדו כיוון עם האקורד  

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
כן, קיבלתי הצעת מחיר ל-A4 חדשה, אבל המנוע חלש רק 120 כ''ס ועוד שלל דברים לא נעימים: אחריות קצרה ותוספת 5,000 ש''ח לצבע. מאז שהונדה לא מעונינים למכור את האקורד :???: כרגע על הפרק שלוש אופציות: LEXUS IS, INFINITY ו-CAMRY.... כולן V6. הלכתי גם להתרשם מ-PASSAT החדשה אך נתקלתי בסוכן לא נעים שבילבל לי בשכל בלי סוף על אחריות שהיא אחריות יצרן מול אחריות יבואן וטען שכל המכוניות בארץ מקבלות אחריות קצרה של שנתיים. אוסף של זיבולי שכל שלא היה לי כוח לשמוע. יצאתי מהר מאוד. סקודה SUPERB נראת כמו לימוזינה, והיא בכלל לא אופציה, אפילו ברמת V6 4X4.

בלי התוספת הרכב מגיע ללא צבע?:lol:

פורסם
מכיר טוב מאוד על מה אתה מדבר בקשר לvw כנס לפליקס ביצחק שדה תראה מה זה יחס מזעזע ומנהל אולם במילה אחת בהמה ?!!

אגב, שמעתי שעבר היה צ'יפנדייל. לך תדע אם זה נכון. :shock:

בכל מקרה, אני מסכים שלהתייחס ללקוחות הוא לא ממש יודע.

פורסם
אגב, שמעתי שעבר היה צ'יפנדייל. לך תדע אם זה נכון. :shock:

בכל מקרה, אני מסכים שלהתייחס ללקוחות הוא לא ממש יודע.

הרסת לי את השבת :-).

אני לא מבין איך אנשים שקונים רכב במיטב כספם מוכנים לקבל יחס כזה, לא צריך להפוך להיות משרתים שלך אבל יחסיי אנוש בסיסיים, צר לי שירות הוא חלק מקנייה של רכב הם אמורים לטפל בך גם אחרי הקנייה ...

שבת שלום

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

BURZUM רצית להזמין אקורד ב-250K לעצמך?! מחיר הזוי.

המנהל בפליקס זה לא הבחור שעבד בסובארו? גיא או משהו כזה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...